selam melinda bebeğinde daha küçükmüş nasıl cesaret ettin. günlerdir sizi okuyorum bende düşünüyorum bu ameliyatı ama biraz korkuda var.ekim kasım gibi olsun diyorum tabiki inşallah..2.5yaşında oğlum var biraz daha büyümüş olur.16 kilo verdim ama doktor yavaş yavaş kilo vermen lazım dedi ve 15 kilo daha vermem lazım.merak ettiğim sizden doktorunuzun ismi memnunmusunuz.ve çok acı oluyomu.teşekkürler..
3.5 ayda verdim.ben hamileliklerimde çok kilo alıyorum.3 oğlum var.kilo verdim tekrar hamile kaldım artık bitti inşallah..yaşım geldi 38 e kendime bakma zamanı geldide geçti:)diyetisyene gidiyorum.işte bu kışa kadar verebilirsem kiloları ameliyatı düşünüyorum.
Sadece hazıran 27 sıne kadar estetık operasyon, olmamakta fayda var yıllarca denenmıs ve kayıtlara alınmıs tarıhler bunlar ben etkılenırım ve genelde cıkar.. Hatta cogu arkadasımızın yolunda gıtmeyen ilişkılerı ve evlılıklerı ve gızlı saklı kalmıs işleri artık suruncemede kalmıs cogu olayı bu ay artık son bulacak ya iyi yonde ya kötü orasını Allah bılıyor ama bız yınede dua edıp bu ayı azımızı kapatarak kavga etmeyerek ve sabırla bekleyelım derım :) amalıyat olacak arkadaslara ınşallah hayırlı haberler verın dıyorum... ama acil degılse bence eylule erteleyın derım.... zaten en uygun tarıhler eylulden sonra ... opuldunuz kızlar:)))
kilolu kadınların karın germe operasyonu olması sakıncalımı dır acaba benim 20 kilo fazlam var böyle bi durumda doktor ameliyat yapıyormu yoksa git zayıflada gelmi diyor bilgili arkadaşların dikkatine
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım....her zaman söylerim ve yazarım canlı örnek en iyi örnek diyesende... beriayı görmekle iyi ettin,az çok bir fikrin oldu.Ama acele etme sibel ameliyat olacaklar ertelesin diye yazmış...gerçi ben zaten eylül ekime bıraktım karın olayını....
aslında benim biraz acelem var :)) Çünkü hem kız kardeşim hemde abimin bebekleri ağustos ayında doğacaklar(biri başında biri sonunda) onlar doğurmadan benim iyileşmiş olmam gerekiyor...
hem kendi çocuğuma bakabileyim,hemde kardeşlerime yardım edebileyim diye.... tabi bide çok tezcanlıyım,kafama koyduğum hemen olsun istiyorum,tek sıkıntım kredioda bugün belli olacak :18:
ne sorarsam karşılığını alıyorum herkese teşekürler demekki bu ameliyatı olmadan önce hem zayıflamak ha bide bebek düşünüyorsan ertelemek
arkadaşlar bişey daha sormak istiyorum.ameliyat olanlar çok acı çekiyolarmı.doktor sigarayı bırakmazsan kesinlikle ameliyat etmem seni dedi.tabiki kesinleşince bırakırım inşallah...hangi doktoru önerirsiniz.fiyatıda ne kadar?
arkadaşlar bişey daha sormak istiyorum.ameliyat olanlar çok acı çekiyolarmı.doktor sigarayı bırakmazsan kesinlikle ameliyat etmem seni dedi.tabiki kesinleşince bırakırım inşallah...hangi doktoru önerirsiniz.fiyatıda ne kadar?
NasIlsIn arkadasIm? durum aynI gidiyomu? Sürekli ilacmI kullanman lazIm?
Cok tanIdIklarImda aynI sorun var. Botoxlu yüzün aynImI?Hic yoktan biraz idare etsin. Botox kalsInda, öbür sisler gitsin
SIcaktanmI bilmiyorum, bende kendimi cok sis hissediyorum. Ödem cayI falan bIktIm artIk.
ArtIk amel. olan yoktur su sIra herhalde demi, su sIcaklarda doktorlarda tatile cIksIn artIk demi
Slm canım benim tahliller devam ediyor.İlacı kullanıyorum ama daimimi sonradan belli olacak.Şimdilik biraz daha iyi şişlerim.Yüzümde var gören kilo mu aldın sen diyor.Sanırım meme büyütme var yarın Ercan beyin topikten yine.Bugün Jelesece söyledi.İstanbul un havası bu sene değişik.Mevsim gibi gün yaşıyoruz.Gündüzleri sıcak ve nemli,akşamları rüzgarlı ve soğukİki gün önce gündüz sıcaktı akşam dolu yağdı.Anlayacağın tatile geç gidecekler yada bu sene gitmeyecekler yaptırabilir bence ameliyatını.
İyi olduguna sevindim canim. Siir gibi döktürmüssün yine maasallah. Yüzün gergin olmustur, güzellesmistir daha da canim benim.
şekeeeer sendemi burdasın canım nasıl gidiyor ada22 burda.Ay özlemişim sizleri.Hadi gelde yukardan alın beni kontrole gidelim doktora sonrada dertleşelim ay ne güzel olurduuu
Yok canım şiir kim ben kim.Severim ama okumasını.Tebessüm olsun biraz yüzlerde diye yazıyorum işte.Yüzüm evet gergin gözlerim rahatsız ediyor bazen birde herkesin aaa sen kilo mu aldın demesiYakında sonuçlanır hepsi.Tiroit için verilen ilaç kilo yapıyor mu biliyormusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?