Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Korse cok sIkI diyemem, fakat genede rahatsIz ediyor. Dogru düzgün giyinemiyorum. Güzelde durmuyor tabi. Neyse 4 hafta yeterli olmasI lazIm aslInda. Iki hafta daha zor dayanacagIm inan. KarnImdaki sargIdan memnunum beni koruyor, iyi hissediyorum kendimi.
BakalIm doktorun ne diyecek. KarnInI nasIl koruyosun? Bütün korse yeterli geliyormu? Birde sIrt agrIlarIn gectimi senin?

Bugün 1 ay oldu arkadaşlara gittik kimse karın gerdirip lipo yaptırdığımı bilmiyor fıtık aml. dedim birde karın kaslarımı diktirdim dedim pek birşey anlamıyorlar galiba yada çok sormuyorlar neyse sen zayıflamışsın dediler tabi hoşuma gitti. Hep koşuşturma okul ev dinlenemiyorum galiba pantolon giydim rahat oluyor ama fermuar çekinde oturup kalkınca rahatsız ediyor ameliyat yerinin altını açıyorum bu sefer ne zaman rahat giyineceğiz karnımı birşey sıksın isyemiyorum evde hep tayt giyiyorum bazen aml. yerlerim kaşınıyorSırt ağrılarım geçti akşamları dimdik olamıyorum yorulunca eğiliyorum sanki ama hafif. karnımda sargı falan yok benim aml. yerimde iz bantı var. banyo olunca göbek deliğime krem verdi dr onu sürüp üztüne gazlı bez galiba dr verdi onuda kare sargı bezi gibi kalını biraz göbek deliğimin üstüne koyuyorum.

Ada222 benim alti hafta oldu. Hala sisliklerim var. Dört hafta olunca cikardim iki gün cikardim korseyi karnimin icinden cekme ve agri olunca tekrar taktim. Ise giderken ne giyicegimi sasiriyorum korse ile kiyafet zor oluyor. Biraz daha takabildigim kadar takicam korseyi. Benimki sadece karin korsesi önden üstüste geliyor cirtcirt yapiskanla kapaniyor.

Ana başa taç imiş
Her derde ilaç imiş
Bir evlat pir olsa da
ANAYA muhtaç imiş.

Hepimizin anneler günü kutlu olsun .Saglıcakla Sevgiyle Kalınız.

amel. sonra bekleme süreci gercekten zor. Bende gene uzun korsede var. Kendimi öncekine bakIs cok daha sis hissediyorum. Korse belirli zaman sonra cIkarIlmasI lazIm. KarIn kaslarI zayIflamaya baslayabilir. BazI dokt. buyüzden taktIrmIyo. Korseyi takInca karnImIza yüklemiyoruz gücümü. Benim birde FItIk oldu, bunun icin takman lazIm dedi dokt. iki aya yakIn.
Üst karInda 2 parmak kadar acIklIk vardI. Belirgindi hatta. Ben agIr kaldIrmaktan cekInmiyordum, biraz abartmIsIm demek. KaslarIm agIrlIklI cok spor yaptIm, yapmayInca sarkmalar oldu.
Hepsi malesef gececek diyemiyorum, yasImIzI aldIkca da bitmiyor........
Anneler günün kutlu olsun canIm......

ArkadasIm, nette FItIk la ilgili arastIrdIm, ikimizede yama yapIlmIstI. Cok hasas bir amel. oldugunu biryerde okudum. Amel. sonrasI hemen yIrtIlabilecek olabilir yazIlmIs. Hatta amel. sonrasI öksürmekle daha tekrar yIrtIlan hastalar gözlemlenilmis.
Eger Ercan beye gidersen bir sor bakalIm, bukadar hassas olabilirmi?

Ben toprak, arkadasIm nasIl karar verdin. Zamanda yaklasIyo, merak ettim.
YakInda özelde yazabilecegim.
Biliyosun aynI sorun bendede var. Öptüm seni By

Ben toprak, arkadasIm nasIl karar verdin. Zamanda yaklasIyo, merak ettim.
YakInda özelde yazabilecegim.
Biliyosun aynI sorun bendede var. Öptüm seni By

Canım benim karar aynen duruyor. Yalnız bir problem var benim elim yüzüm gözüm kısaca vücudum şişti.Ameliyat ile ilgili değil dedi Ercan bey ve aile doktoru.Yarın doktora gidicem bunun için sanırım tahliller yapılcak neden kaynaklı anlaşılır inşallah.Şu anda şiş olduğundan doğal botoksluyum anlıyacağın.Korktu herhalde benim yüz şişti bak doğal oldu diyor bana

Ben konuştum daha önce karın kaslarını koruyarak işlerini görebilirsin dedi.Çok zorlamayacaksın.Sağlam dikmiştir merak etme.Sen aksırıken öksürüken koru ağır kaldırma karın kasını germe,karın kasını çalıştıracak spor yapma.Bunları kendisi de söylüyor zaten.Korumazssak sonucuna da katlanmak zorunda kalırız.Ben o tarafını hiç düşünmüyorum.Sende hiç düşünme bilinç altına yerleştimi o korumahissi inan kendiliğinden yap yapma komutunu vermeye başlıyor.Gittiğimde senin için özel sorarım sanada yazarım canım.Öpüyorum seni eylüle görüşürüz inşallah.

Sagol canim senin de anneler günün kutlu olsun.
Madem sende fitik varmis doktor onu güzelce dikmistir. Bundan sonra dikkat ederseniz problem cikmaz.
Biraz evde naz yap esine ben ameliyatliyim tasiyamam fln , alistir öyle gitsin.
Biz kadinlar her isimizi kendimiz hallatmek istiyoruz o yüzden oluyor bunlar.
Hepsi gececek bundan sonra inan hepsi gececek, biz Ercan bey de kilometreyi sifirlattik canim.

ben toprak ne kararı acaba bu ameliyat olmamışmıydın sen?

arkadaşlar benim oğlum kaşındaki iz nedeniyle ameliyat oldu sınavlara girecek izin kaybolması lazım bu bantlardan onada kullansam faydası olur sanırm ..tam olarak ismi nedir acaba?

Bu FItIk dokt. alakalI degil,anladIgIm kadarIyla amel. basarIsI az oluyomus diye okudum.
Bakma cok takmIyorum, arastIrmasInI seviyorum. EsIm artIk herseyi ögrendin, yakInda amel. kendim yapmaya kalkarsIn, diye gülüyo.
Öyle böyle, dikis gelir elimden, birimiz keser, bende dikerim diyomusum.... sapIttIm gene

Neyse bende kIsa dogru gideyim, Ercan beye sIfIrlatayIm kendimi, tabiki ozamana kadar sabIr edersem. YakInda bir Ajla da ben olacagIm korkuyorum.... öptüm seni

ben toprak ne kararı acaba bu ameliyat olmamışmıydın sen?

Oldum canım oldum bu karar başka karar.
İz bantların ismi Aktiv'm slikon bant.Eski izleri bile geçirdiği söyleniyor ama ben yeni kullanıyorum.Tamamen geçireceğini sanmıyorum soluk belirsiz bir çizgi olacakmış gibi geliyor bana.Hemen de geçirmiyor bildiğim.

arkadaşlar benim oğlum kaşındaki iz nedeniyle ameliyat oldu sınavlara girecek izin kaybolması lazım bu bantlardan onada kullansam faydası olur sanırm ..tam olarak ismi nedir acaba?

Figencim iz bantinin adi Aktiv m silikon yaraizi banti. Heryerde bulunmuyor. Eczaneye sorarsaniz ismarlarlar sanirim, seltek diye bir firma türkiyeye getiriyormus.
Activ'm - Ürünler (Detay) - SEL-TEK
Linkini koydum burdan okuyabilirsin.
Bir de bize dermatix diye krem verdi doktor yara izi icin onu da kullanabilirsin.
Gecmis olsun.

O ajda gibi olmak düsüncesi bana da geliyor arasira nedense , ne diye cekiniyorsak sanki.
Basarili ameliyat olduktan sonra tuhaf durmadiktan sonra sakincasi yok bence. Iste ödeyebilmek rahat olsa bu kadar bekleme olmazdi bende. Neyse kisa hepimiz yepyeni olucaz insallah. By by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…