Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

doktorundan memnunsun demi. KarInda potluk falan yoktur herhalde. Sezaryan izi bilmiyorum normal dogum yaptIgIm icin, benim bildigim cogu dokt. kalcadan öbür kalcaya kadar kesiyor.
YakInda arkadasIm gidecek, lipo yaptIran duydunmu Cemil beye?
Sen Cemil bey e nasIl karar verdin?

CanIm buarada senin nasiL gidiyor. Hersey yolunda demi? Tam düz yürüyebiliyomusun? Sen zorunu atlattIn......

figen evet köpek kulagı dr buna hiç takılma diyor gün gectikce düzrlir hibi ama tamamen düzelmez .benim çok fazla sakık deyildi iki dr ye muayene oldum biri tam germe dedi biri mini dedi ben mini oldum fakat göbek yerim deyişti kesi yeride kıda deyil büzüşmede bardı düzeldi.ben ilk gördügümde çok pişman oldum şimdi daha iyi. Sorunu olan arkadaşlata ve kendime çok dua ediyorum.

Neden olmuyorsun ? Hepimizin korkuları vardı .27. günüm adette olunca şişlikler gidiyor inceliyorum farkediliyor inceldiğim

canım bu ara bir takım olumsuzluklar üst üste geldi,birde herkes moralimi bozdu kokrtum pisikolojik olarak hazır değilim sanırım ama 9gün var daha bakalım bellide olmaz kararsızım yaa ufff

bügün 13 günüm, ve artIk dik yürüyebiliyorum. Ev islerini yapabilbildim elimden geldigince. Ayakta artIk uzun süre kalabiliyorum, yorulmuyorum ilk günlerdeki gibi. YalnIz karnIm rhatsIz oluyor, sanki sertlik yapIyor gibi geliyor uzun ayakta kalmaktan. Yürüyüsler sIrt agrIma cok iyi geliyor.
Bacaktaki lipo yapIlan yerlerimi cok fark edemiyorum, yerleri agrImIyorda, beklentim belki farkli idi bilemiyorum.

Zamanla oturacak deniyor bekleyip göricez arkadaşım.İnşallah istediğimiz gibi olur vücudumuz.Şimdi memnunum karnım düz.Şişlikler ödemler karın kası vs bir rahatlasa tam görsek nasıl olacak beklediğim gibimi merak ediyorum bende.Yeni yeni pantolonlarıma girmeye başladım demek ki ödemler iniyor diye düşünüyorum.Üst bölgem hala şiş sanırım gömleklerim geriyor henüz.Geçen gün bir gömleğimi giydim tam geldi akşama doğru düğme yerleri gergin duruyordu şişiyorum zaman zaman.Bir an önce geçsin istiyorum bende.Korseyi hala takıyorum.Öpüyorum seni yorma kendini fazla.Sana söylemeyi unuttum biliyorsun kitap getirecektim evde unutmuştum hastanedeyken.Kontrole gittiğimizde çantama koydum bu seferde vermeyi unuttum.Kısmetin mi yok dicem ama bence benim unutkanlığım.Gerçekten çok üzüldüm özür dilerim.

edber canım sezeryan izinden başlayan bir kalçadan bir kalçaya izim var zaten onun haricinde birde tam karnımın ortasında boyuna bir dikiş var yani ilk ameliyatta toplanamayınca 2. ameliyatta karnımın üstündende parça alınıp gerildi....ben toprak benim göbek deligim degişmedi ama baştan tan karın germe olsam daha kolaydı işim valla...kızlar size foto derken ben kendim ameliyattan sonra kendim çektim hep siz çekmedinizmi kendiniz.. bari birinizin karnını görseydim merak ettim şu ercan beyin ameliyatını

beria doktorum yarım karın germenin bana yetecegini düşünmüş yaşımdan dolayı karnımın geri kalanının kendini toparlıyacagını düşünmüş ama düşünülen gibi olmadı ben üçüz hamilelik geçirdigim için karnım çok sarkık ve kırışıktı o yüzden2. bir revizyon ameliyatı oldum

beria doktorum yarım karın germenin bana yetecegini düşünmüş yaşımdan dolayı karnımın geri kalanının kendini toparlıyacagını düşünmüş ama düşünülen gibi olmadı ben üçüz hamilelik geçirdigim için karnım çok sarkık ve kırışıktı o yüzden2. bir revizyon ameliyatı oldum

Göbek deliğinin değişmemesine çok şaşırdım.Benim fazla sarkıklığım ve derim olmadığı halde yeni göbek deliği yapıldı.Eski göbek deliğim doğal olarak germeden aşağıya doğru kaydı.Seninki kaymadı mı kaydı da kaydığı yerde mi bıraktı doktor anlamadım ki.Resim olayını daha önce yazdım.Henüz çekmedi sanırım zaman geçmesi gerek biraz toparladıktan sonra çekicek.Bir ara çektirmeye çalışırım yazarım yine.

bentoprak özelden fotograf nasıl gçnderiliyor biliyormusun ben sana göndericem karnımın resmini

Adacım, merhaba lazer lipoda hemen sonuç alman imkansız canım en erken 1 ay ben bunu yaşamış biri olarak sana yazıyorum,benim öncesi sonrası resimlerimi gördü arkadaşlar basenlerim aydan aya çok değişti (gerçi sende çok bir yağ yoktu ama) seni öpüyorum

Tam karnının ortasında iz niye? Ya arkadaşım senin doktorun kim? olmadı buradan kesim dikim olmaz ki ya, bu toparlanmayacağını bilmiyormuymuş? Yok yok deneme tahtası gibi olmadı bir daha bu ne ya, karında bu kadar iz beni mutsuz eder.Bilmiyorum ben senin durumunu anlamadım bana foto gönder bir bakayım

Dr. memnunum kesi senin dediğin gibi. Potluk falan yok Ben lipo da yaptırdım. Şimdilik memnunum 1.5 ay dolmasını bekliyorum Ben ebru durmuş a gittim önce hareket ve tavırları hoşuma gitmedi buradan da takip ediyordum o dönem 2 kişi cemil bey e aml. oldu ebru hanımdan memnun olmayanlar vardı. Cemil bey le görüşmeye gittim çok fazla konuşmadım bile biraz şans işi İnceledi fiatı konuştuk tek fiat söylüyor zaten kimseye farklı söyleyemem dedi. Lipo istedim bacaklarımın üst kısmına kas yapınız öyle yapsakta pek birşey bekleme dedi en azından olur yaparız hallederiz demedi başka dr.lar gibi Kent hastanesinde cuma sabahı giriş yaptım pazar akşamı çıktım ilgili hastaneden çıkınca ağrı sızı direnler kamamıştı rahattım yani 28. günüm herişimi kendim yapıyorum. yorlunca karnım şişiyor dik yürüyorum yorulunca eğiliyorum hafif. Adet oldum şişliklerim indi bayağı lipodan da memnunum bacağım üst kısmı bombeliydi inceldi Kesi uzun oda normal ameliyatın özelliği potluk olmaması için izler zamanla bakalım daha yeni 6 ayda oturacak dedi.

Şişlik oluyor lipo yerlerinde de uzun korse mi takıyorsun 3 haftadan sonra şişlikler inmeye başlıyor. Ama lipo yerlerinde ağrı oluyor benim halen sabah kalkınca hafif acı ağrı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…