Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım daha önceki yerlerden kesilip tekrar gerdirildi... ve karnımın boyuna dogru bir kesi var....göbek deliğimin görüntüsü çok kötü

selam gecmis Olsun benim bir arkadasim Karin germe yaptirdi cok basarili Oldu benim arkadasim izmirde cemil tugay yapti ameliyati

hiç sanmıyorum arkadaşım şu anda daha önceki yerlerden kesilip biraz daha gerildi ve karnımın boyuna biz kesi var ve göbek deligim değişmedigi için çok iğrenç gözüküyo

Göbek deliğinin tamamen içeri alacak fazla derin yoktur.Benim de yokmuş.Eski göbek deliğim boyuna iki parmak dikilmiş.İz var bant kullanıyorum.Şimdi rahatsız etmediğine göre iz sonradan da rahatsız etmiyecek beni demek ki.Kasık bölgemde çatlaklarım vardı onlarında tamamı gitmedi iki parmak kadar duruyor.Çünkü yeterli derim yoktu.Üzülme vardır bir çaresi.

canım daha önceki yerlerden kesilip tekrar gerdirildi... ve karnımın boyuna dogru bir kesi var....göbek deliğimin görüntüsü çok kötü

Aynuröz karninin boyuna dogru kesi nasil olur, anlayamadim, kesi yeri sezeryan kesisinin ordan degil mi?
Göbek deligi nasil cok kötü olur yenisini yapmadilarmi? Insallah üzüldügün kadar degildir, belki sen gözünde büyütüyorsun.
Ilk göbegimi gördügümde ben de sasirmistim, biraz sok oluyor insan tabiii.

Manolya üzülme hersey yolunda gider, ameliyati yapan doktor mu yapacak ikinci ameliyati?
Benim sol gögsümde dren 15 gün kaldi, hala sivi gelince, doktor icine antibiyotik ilac sIkIp geri cekti yani yikadi icini. Ben hic hissetmedim yani yanma fln hissetmedim, insallah sen de kolaylikla atlatirsin.

hiç sanmıyorum arkadaşım şu anda daha önceki yerlerden kesilip biraz daha gerildi ve karnımın boyuna biz kesi var ve göbek deligim değişmedigi için çok iğrenç gözüküyo

Dr ne diyor niye böyle yapmış göbek deliğini düzeltseymiş keşke açıklaması ne

Daha dur bakalım hemen sonuç olmuyor canım.Vücudun tam oturması zaman alıyormuş.4-6 ay arası.Şişlere gelince dikiş yerleri değil ama vücudum şiş daha benim.

karnIn üst tarafI , yanlar süper. Dikilince mesela alt kIsIm dikislerin oldugu yer hemen sismeye baslIyor. AnlIyorum bukadar kesi hemen iyilesemez zamana ihtiyacI var tabiki. Ben sabIr edemiyorum, cok isim var........

Cok gecmis olsun aynur,
hepimizde kesi var arkadasIm, bizim kesilerde uzun. Belki suan sana öyle geliyor olabilirmi?
Baska amel. olan birisinin karnInI gördünmü?
.PotluklarmI var. Merak etme herseyin caresi vardIr muhakkak.

canım mutsuz olmana çok üzüldüm boyua derken mideden kasığa dogrumu?yani bu olamaz ,sezeryan yerinden kesiyorlar herkes başta kötü gözüküyor diyor ama sonra güzelleşiyormş ..inşallahh sana yeni olduğu için öyle geliyordur..ve göbek deliği baştanmı hiç değişmedi,yani karnı gerdi deliğe dokunmadımı öyle ise delik aşağı kadar inmiştir .bu nasıl bir karın germe?benmi yanlış anladım acaba! canım ne olursa olsun ,iyi bir dr la herşey düzelir..sıkma canını...geçmiş olsun tekrar

Cok gecmis olsun aynur,
hepimizde kesi var arkadasIm, bizim kesilerde uzun. Belki suan sana öyle geliyor olabilirmi?
Baska amel. olan birisinin karnInI gördünmü?
.PotluklarmI var. Merak etme herseyin caresi vardIr muhakkak.

çok gecmiş olsun arkadaşım mutlaka bi caresi vardır .özelden yazamıyorum 100msj olması yerekiyormuş pekye anlamıyorum zaten tel yazarsan ararım.

çok gecmiş olsun arkadaşım mutlaka bi caresi vardır .özelden yazamıyorum 100msj olması yerekiyormuş pekye anlamıyorum zaten tel yazarsan ararım.

arkadaşım aynurözün sıkıntısı var inşallah en kısa zamanda düzelir. Yanlış hatırlamıyorsam seninde sıkıntın vardı nasıl şimdi düzeldi mi?

Son düzenleme:
sevgili izmirli hanImlar, cemil tugay In fiyatlarInI bana özelden yazabilirmisiniz.SayfasIna baktIm dikislerini kendinden eriyen ince dikis oldugunu yazIyor.
Beria olmustu ona herhalde. memnunmusun izlerden ?
ArkadasIm icin arastIrIyorum.

arkadaşım aynurözün sıkıntısı var inşallah en kısa zamanda düzelir. Yanlış hatırlamıyorsam seninde sıkıntın vardı nasıl şimdi düzeldi mi?

aynura yazdım adaya gitmiş mesaj yazma konusunda sıkıntım var. Benin sorunum dikiş yerleri başlangıc ve nitiş yerleri dibri duruyur aynı yastık ucları gibi. Bugun 28 ci günüm konturolde dr contractubex verdi iki ay madaj şeklinde ucları ice dogru itetek sür gecicektir gecmesse 6ay sonra düzeltirim dedi 5gündür kullanıyorum ilk zamanlarki gibi hözüme batmiyor .ha birde borda söylenem bantı sordum kullana bilirsin dedi dr min bilgisi yokmuş bant hakkında.

sevgili izmirli hanImlar, cemil tugay In fiyatlarInI bana özelden yazabilirmisiniz.SayfasIna baktIm dikislerini kendinden eriyen ince dikis oldugunu yazIyor.
Beria olmustu ona herhalde. memnunmusun izlerden ?
ArkadasIm icin arastIrIyorum.

Slm. 5000 tl civarı evet ince ve kendinden eriyen diliş. Ama 4- 5 adet normal diliş vrdı kontrolde aldı şimdi beyaz iz bandı var benim 27. günüm 45. günümde yani 1.5 ay olunca kontrolüm var o zaman bayağı bir oturur herhalde. Göbek deliğinde hiç dikişim yok burada görüyorum bazı arkadaşların göbek deliğinde de dikiş varmış diye bende yok. Sezeryan boyunda bayağı uzun bir çizgi

canım senin dediğini anlaadım sanırım köpek kulağı diyorlardı o ize inşallah düzelir ama düzelmesede o izleri alıverir küçük bir operosyonla sıkma canını zor kısmını atlatmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…