Manolya merhaba,Benim 6.5 ay olmasına rağmen haala sert bazen taş gibi geriliyor.Yürürken rahatsız olmuyorum ama sertlik var bende de sanırım normal bu.Kuzenimin tam 1 yıl oldu karın ameliyatı onda bile haala sertlik az da olsa varmış. Karın kaslarını da kurvaze gibi diktiğini söylemişti doktorum belki onun gerginliği olabilir diye düşünüyorum ben de.Ben alıştım bu duruma sanırım. Sen daha yenisin ve bu his 5 hafta olduğu için sende daha fazladır.
edbeer canım tabii korkum var ama olacak o kadar benim söylemek istediğim normaldede yarı yatar şekilde oturmak bana yasak yani öyle sırtıma yastıklar koyunca sırtım çok ağrır benim ama yan yatılabiliyorsa o zamn sorun olmaz bi arkadaş uzunca bir süre v yatman laazım yan yatamazsın dedi...yan yatılıyorsa ilk günlerden sorun değil...o şekilde çok ağrım olmuyor canm benim korkum bel ve sırt ağrılarımın artması yoksa iyileşme süreci hoop die olmaz sizin geçtiğiniz sıkıntılardan geçeceğim tabii ..anlatabildimmi canım?
ARKADAŞLAR bende 14gün sonra olacağım(daha doğrusu çokta kararlı değilim,son anda vazgeçebilirim)benim en çok korktuğum eğik yürümek sırtımda ve belimde bayaa sorun var ,yani sürekli ağrıyor bu eğik yürüme işi çok kafama takılıyor birde v şeklinde yatma...yani eğik derken ne kadar eğik iki büklüm şeklindemi birazdahamı dik?birde v şeklinde kaç gün yatıyorsunuz cenin pozisyonu sanki daha ii o şekilde ne zaman yatabiliyorsnuz?acaba bel ve sırt ağrım çokmu artar eğik yürüyünce diyorum vazgeçecek gibiyim :18:[/QUO
Arkadaşım korkulacak birşey yok gerçi herkesin farklı olabilir ama ben çok zorlanmadım. 10 günden sonra normal yatabiliyorsun yanlarada dönebiliyorsun gerçi tedirgin oluyorsun ama sorun yok yatılıyor . Eğiklik ise insan düzelmeyecek gibi hissediyor ama oda 10 günden sonra gün gün düzeliyor 2. hafta dolunca dr dik durmaya çalış dedi baktım farkında olmadan dik yürüyor insan benim 3. haftam doldu normalim artık . Bazen yorulunca akşamları eğiliyorum gibi bana dr. 1.5 da % 70 düzelme olur 6 ayla 1 yılda am karın şeklini alır dedi bakalım yaşayıp göreceğiz.
ARKADAŞLAR bende 14gün sonra olacağım(daha doğrusu çokta kararlı değilim,son anda vazgeçebilirim)benim en çok korktuğum eğik yürümek sırtımda ve belimde bayaa sorun var ,yani sürekli ağrıyor bu eğik yürüme işi çok kafama takılıyor birde v şeklinde yatma...yani eğik derken ne kadar eğik iki büklüm şeklindemi birazdahamı dik?birde v şeklinde kaç gün yatıyorsunuz cenin pozisyonu sanki daha ii o şekilde ne zaman yatabiliyorsnuz?acaba bel ve sırt ağrım çokmu artar eğik yürüyünce diyorum vazgeçecek gibiyim :18:[/QUO
Arkadaşım korkulacak birşey yok gerçi herkesin farklı olabilir ama ben çok zorlanmadım. 10 günden sonra normal yatabiliyorsun yanlarada dönebiliyorsun gerçi tedirgin oluyorsun ama sorun yok yatılıyor . Eğiklik ise insan düzelmeyecek gibi hissediyor ama oda 10 günden sonra gün gün düzeliyor 2. hafta dolunca dr dik durmaya çalış dedi baktım farkında olmadan dik yürüyor insan benim 3. haftam doldu normalim artık . Bazen yorulunca akşamları eğiliyorum gibi bana dr. 1.5 da % 70 düzelme olur 6 ayla 1 yılda am karın şeklini alır dedi bakalım yaşayıp göreceğiz.
nasıl yani10 günden önce yan yatamıyormusun?
edbeer canım tabii korkum var ama olacak o kadar benim söylemek istediğim normaldede yarı yatar şekilde oturmak bana yasak yani öyle sırtıma yastıklar koyunca sırtım çok ağrır benim ama yan yatılabiliyorsa o zamn sorun olmaz bi arkadaş uzunca bir süre v yatman laazım yan yatamazsın dedi...yan yatılıyorsa ilk günlerden sorun değil...o şekilde çok ağrım olmuyor canm benim korkum bel ve sırt ağrılarımın artması yoksa iyileşme süreci hoop die olmaz sizin geçtiğiniz sıkıntılardan geçeceğim tabii ..anlatabildimmi canım?
Benim dikişlerimde ince bir çizgi benim şuan kullandığım banttan mı kullandınız sizde beyaz bir bant ona mı devam etsem acaba bu bant hava alıyormuş daha iyi dedi . Tecrübelerinize dayanan fikir ve yorumlarınızı bekliyoruz. eski aml. olan arkadaşlar iz durumu nedir ne kullandılar devam eden var mı ?
yolculuk gayet iyi gecti.
merhaba hepimiz korktuk tabiki özellikle seninle benin emboli takıntımız vardı. çok şükür ben atlattımm.. dilerim sende kolaylıkla atlatırsın. ama senin belinde sıkıntın olması durumu bence önemli . neden dersen ben 8 gün oldu ameliyat olalı hala eğik yürüyorum. ve bel fıtığı olacam diye korkuyorum .yük bele biniyor. üstelikte gece de hep sırt üstü v şeklinde yatılıyor.anlayacağın kolay gibi gözüken zor bir süreç.bence bel sorununu doktorunla konuş.. benim ameliyatım çok güzel geçtii.. doktorum çok ilgiliydi. hala da ilgileniyor.ben memnunum . hala devlet hastanesi ha özel .. önemli olan doktor ve anestezi ekibi..kararı kendin değil doktorunla birlikte ver derim ben...haberlerini bekleyeceğim...
kurvaze derken? o nasıl oluyor yani perde gibi oyuntulu yada pilelimi o neki anlamadım
kurvaze derken? o nasıl oluyor yani perde gibi oyuntulu yada pilelimi o neki anlamadım
Ben de güldüm şimdi:)) Kaslar da doğum, kilo alma ve verme durumlarından dolayı deforme olduğundan iç kasları kurvaze şeklinde tarif edip tekrar içten diktiğini söylemişti.Bilmem anlatabildimmi??
yolculuk gayet iyi gecti.
Benim karın olayında ameliyathaneye gir mutlaka canlı yayını oradan yapkilolu çıkabilirim çekim yapma
Ay girmemmiSevimlii nin dikişler alınırken asistanlık yaptım Ercan bey e :) artık piştim olay bitmiştir bundan sonra istikamet Senin ameliyatın:)
EpiDerm "Streifen" 3,5x15cm, Silikonfolie gegen Narben: Amazon.de: Küche & Haushalt
Arkadasim, benim dikisim uzun ve iki yana dogru asagiya dogru egim yapiyor, uclari sivri disa dönük gibiydi, dikisbantlari alindiktan sonra silikon bant yapistirdim biraz düzeldi, daha da düzelecegini umuyorum. Simdi biraz iltihap oldu araverdim silikon banta, sonra tekrar devam edicem, büzüsük yerleri de gecirdi.. Yukarda resminin linkini gönderiyorum merak edenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?