Biri bana sesleniyor buyruuun
Çok gezme canlı yayınları sana verdik...10 mayıs bizimle kahvaltı yapan bayan vardı onun meme ameliyatı var sonra madames...fadıl takipte
Fadıliyem benim:) AAA bak ben o hanıma giderim:)
Ay bana fenalık geldi doktorun adını duymaktan...küçük dev adam daha iyi bence...2 forumda da, adı sürekli gecen tek doktor '' ünvanını'' alırsa hiç şaşmam
Benim karın olayında ameliyathaneye gir mutlaka canlı yayını oradan yapkilolu çıkabilirim çekim yapma
Ay bana fenalık geldi doktorun adını duymaktan...küçük dev adam daha iyi bence...2 forumda da, adı sürekli gecen tek doktor '' ünvanını'' alırsa hiç şaşmam
Iyi gunler,
Bende karin germe dusunuyorum, tek cocuk yaptim gobek bolgem catlak doldu cok cirkin goruntusu var ve hosuma gitmiyor bide sarkiklar olustu 6 yildan once ikinci cocuguda dusunmuyorum yani bu sekilde 6 yil yasayamam.
Ben kandada yasiyorum, bu yil Turkiyeye gelecegim, istanbula, hangi hastaneleri onerirsiniz? Once kontrol etmek gerekli mi? Bide germe sayesinde catlak goruntusude azalir veya gider mi? Fiyatlari nasil ogrenebilirim acaba?
Yaşlılığa yatırım yapıyorum şekerim.Adını en çok yazana bedava ameliyat dedide
Ay bu ne kendini beğenmişlik...olan var olmayan var.... dur daha ben olmadım çatlatmayın beni...Şaka canım aman her yaptırdığınız yer iyi olsun,pişmanlık yaşatmasın Allah (bu arda sordun mu doktora, denize girme meselesini) daldın sohbete unuttun mu?
Hee kendmi beğeniyom hemide şu adın duymak istemediğin sayesinde göbişsiz göbişsiz tamammı göbişli
merhaba hanimlar bende tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum ben 5 hafta önce karingerme ve ayni zamanda miyde bölgemede Liposuction yapildi ama asil sorun bende birhafta sonra basladi karnim cok sertlesti aradan bes hafta gecmesine ragmen hala dikis izlerininden göbek üstüne kadar olan bölgem kaya gibi sert dogal olarak bu beni rahatsiz ediyor yürürken karnima baski yapiyor sanki nasil anlatayim karnimin üstünde agir bir tas yapisik gibi hissediyorum sizlerdede oldumu acaba ???
herkese gecmis olsun .....
İstanbul lu güzeller bende aranızda olmak isterdim. İzmir liler olan kaçıyor uğramıyor buralara..
Bu arada bugün benim 3. haftam doluyor Akşama kontrolüm var bakalım yazarım sonra.. Kendimi çok iyi hissediyorum.
Ameliyat olmak isteyen arkadaşlar hiç korkulacak bir ameliyat değil sezaryan olanlar az çok tahmin edebilir o kadar bile acı sızı olmadı bende bence sonrası önemli beklentilerin önemli. Dr ile bunları konuşmak lazım. İyileşme süreci uzun yani karnın forma girmesi bu ameliyatı olacaksanız bence Ekim - Mart arası olun yaza kadar kesin sonuçları net görürsünüz.
İstanbul lu güzeller bende aranızda olmak isterdim. İzmir liler olan kaçıyor uğramıyor buralara..
Bu arada bugün benim 3. haftam doluyor Akşama kontrolüm var bakalım yazarım sonra.. Kendimi çok iyi hissediyorum.
Ameliyat olmak isteyen arkadaşlar hiç korkulacak bir ameliyat değil sezaryan olanlar az çok tahmin edebilir o kadar bile acı sızı olmadı bende bence sonrası önemli beklentilerin önemli. Dr ile bunları konuşmak lazım. İyileşme süreci uzun yani karnın forma girmesi bu ameliyatı olacaksanız bence Ekim - Mart arası olun yaza kadar kesin sonuçları net görürsünüz.
Kader bizim tekrar yan yana gelmemizi istemedi bir türlü... gitmeden bir daha o güzel fiziğini görmek isterdim...minik kuzum anaokuluna başladığı günden bu yana çok hastalandı.... akşam yine öksürük burun akıntısı evde göndermedim bu gün...gelebilirsen sen gel canım. Kusura bakma ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?