teşk ederim sanırım gecmiyecek ucları sivri dışta görünüyor.
Yazmış oldğun sitede gördüm bantı Türkiyede var mı İsmi ne Almanya da rahat bulunuyor mu Türkiye de yoksa Almanya dan getirtelim Fiatı takbiben nedir ? Teşekkürker.
Canım bu bantı Ercan bey eczaneye söylemiş o getirtiyor.Ataşehir memeroil hast yanındaki eczane.Heryerde bulunmuyor.Ben çok aradım bulamadım.Gittim ordan aldım.Activ'm slikon yara bantı.Hemen hemen bir el kadar tanesi 18tl.Ercan bey banyo yaparken çıkarın banyodan sonra iyice kurutun ameliyat yerinizi (saç kurutmayla) tekrar kullanın bir sefer kullanıp atmayın dedi.Ben öyle yapıyorum.Zaten kendini bırakıyor işi bitince bantlar o zaman yenisini takıyorum.
İzmir de yoksa postalarız burdan arkadaşım doktoruna sor istersen.Aklımdayken eğer kızarıklık vs yaparsa dermatix si ultra jel verdi bantı çıkarır onu sürersin geçince tekrar bantı takarsın dedi.Ben henüz kullanmadım.Onunda fiyatı 38 tl.
Ada222 geçmiş olsun diyorum ilkönce.
Bu kadar yakın olup görüşememek bu olsa gerekhaftasonu yazmıştım şehirdışındaydım.Sonrasında da çok yoğun bir programım vardı.Yarın kısmetse uğramak istiyorum.Sonuçlarınızı takip ettim inşallah zorlu günleri çarçabuk atlatırsınız.Yarın görüşürsek teferruatlı konuşuruz.İyi geceler...
Selam hanImlar, bügün karnImI ilk defa gördüm su an söyleyecek bisey yok. Hersey güzel geldi bana. Ikl önce bakamadIm, sonra baktIgImda gayet inceydi izler. KarnIm düz, göbegim cok güzeldi genc kIzlar gibi. Hic dogum sanki yapmamIsIm. Izleri takmIyorum uzun fakat mantIken böyle olmasI lazIm zaten yoksa potluk olabilecegini hepimiz düsünebiliriz.
Böyle bügün cok yürüdüm, kaldIgIm yerde beni cok güldürdüler. Keske amel. olmasa rahatlIkla gülebilsem. Arkadaslar hepinize iyi geceler. YarIn lipo yerlerimi görecegIm.
Bu kadar yakın olup görüşememek bu olsa gerekhaftasonu yazmıştım şehirdışındaydım.Sonrasında da çok yoğun bir programım vardı.Yarın kısmetse uğramak istiyorum.Sonuçlarınızı takip ettim inşallah zorlu günleri çarçabuk atlatırsınız.Yarın görüşürsek teferruatlı konuşuruz.İyi geceler...
Sen gez canlı yayınları biz yapalımolmuyor böyle maaşa zam işine son vereceğiz ona göre 2 ameliyat var...onlar sende haberin olsun
kızlar bende ameliyat olmak istiyorum ancak oğlum var 2 yaşında 5 yıl sonra düşünüyorum çocuk yapmayı şimdi ameliyat olmam mantıklımı
Yazmış oldğun sitede gördüm bantı Türkiyede var mı İsmi ne Almanya da rahat bulunuyor mu Türkiye de yoksa Almanya dan getirtelim Fiatı takbiben nedir ? Teşekkürker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?