arkadaslar, 28. Nisan cumartesi mini karIn germe, lipo...amel. gerceklesecek.
Doktorum Ercan karacaoglu....
Cok heycanlIyIm, tabikide korkuyorum...
Kızlar cuma yaklaşıyor ben adet oldum inşallah olumsuz etkilemez ameliyatı. Hiçbirşey hissetmiyorum bu normal mi ?
arkadaşlar bende mini karın germe ameliyatı olacağımmm... nasip se 27 nisan daaa...anesteziden korkuyorummmm....
sen gününü belirledinmi?
Ben nasIl olsa Otelden yer ayIrttIrdIm. Bak sende biran önce ol karsIlIklI dinleniriz. Ben sana bakarIm, sen bana:))
Selam herkese, ameliyat olacak tüüm arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun,çok güzel haberlerinizi okuyacağız işallah umarım ben de yakın zamanda bu haberi verebilirim.
Bu arada bir şey de sormak istiyorum. İşyerinden bu işlem için izin alırken göbek fıtıgı operasyonu olarak bilgi vermeyi düşünüyorum, çok dallanıp budaklanmasın şirkette ne dersiniz?
Bugün serayın ameliyatı varmış.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.İki gündür interneti açamadım unutmuşum bu günü.Tüm ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun.
Bentoprak ben ve nlglb 14 30 da ziyarete gidiyoruz.Gel hadi sende hava güzel laflarız,kahve sözün duruyor unutma
Selam herkese, ameliyat olacak tüüm arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun,çok güzel haberlerinizi okuyacağız işallah umarım ben de yakın zamanda bu haberi verebilirim.
Bu arada bir şey de sormak istiyorum. İşyerinden bu işlem için izin alırken göbek fıtıgı operasyonu olarak bilgi vermeyi düşünüyorum, çok dallanıp budaklanmasın şirkette ne dersiniz?
internette araştırdıkça daha da korkmaya başladım. bu emboli falan.. ne bileyimmm...kan pıhtısı da olabiliyormuşş.. ben çok taktım galiba .. korkuyorumm..
merhaba ,bende tam bunu düşünüyordum..dün doktorada sordum..evet her ameliyatta bu risk var dediama lipo yapılınca dahada artıyormuş risk...ağrısından filan değilde bende bundan korkuyorum.. acaba eskiden dahamı çok oluyordu ALLaha şükür son zamanlarda duymadım ve duymamda inşalla,h birde bilen varmı ,bu risk ameliat bitene kadarmı ,yoksa süresi belli olmuyormukii?
• “ölenler oluyormuş, gazetelerde çıkıyor, doğru mu?”
Her ameliyatın riski vardır. Ama liposuction bunlar içerisinde en risksiz olanlardan biri. İlk liposuction yapılmaya başlandığı yıllarda, 30 - 40 sene önce, tumesan tekniği bilinmiyordu. Yağlar alınırken ciddi kanamalar olabiliyordu ve yağ embolisi denilen, parçalanmış yağların damarlar içerisinde birikmesi olarak tarif edebileceğim ciddi komplikasyonlar görülüyordu. Üstelik bu hastaların ameliyat bölgeleri morarıyor ve bu morluklar aylarca geçmiyordu. O yıllardan kalan bu kötü “repütasyon” hala devam ediyor. Tumesan tekniği ile bu tür sorunlar artık neredeyse hiç yaşanmıyor. Gazetelerde çıkan haberler her seferinde eğitimi olmayan insanların yaptığı ameliyatlar. Eğer doktorunuzun bu konuda bir eğitimi ve tecrübesi varsa ciddi bir komplikasyon ortaya çıkması gerçekten çok küçük bir olasılık.
merhabalar , karın germe ve silikon ameliyatı olmayı çok istiyorum 1,5 yaş arayla iki çocuğum var ve ikiside sezeryan,küçüğüm 18 aylık büyüğüm 36 aylık ,spor yapamıyorum yada yapmıyorum diyeyim. izmitte yaşıyorum ve eşimi ikna ettim gibi :)) ama gelin görün ki kime ameliyat olucam ve fiyatlar nasıl? çok geriye dönük bakamadım tavsiyelerinizi, önerilerinizi bekliyorum beni cevapsız bırakmayın) görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?