Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam arkadaşlar;
Ercan Karacaoğlu'ndan 7,500 TL gibi bir fiyat aldım, gelişmelerden haberdar edeceğim sizi Yasmina1 arkadaşım teşekkürler
Jelesec arkadaşım daha fiyat ve doktor araştırmadayım bakalım :)
Jelesec bana da fiyat olarak biraz yüksek beni görmedi tabi e-mail ile genel bir fiyat istemiştim. Birçok arkadaş memnun kalmış senin için de hayırlısı olur cnm sen de Ercan Bey'e mi olacaksın? bu arada Selahattin Tulunay'da 6500 TL istiyor
Görmeden verdi fiyat anladım karşılıklı görüşünce baya iniyor...evet ben Ercan beye olacağım...başka doktoru düşünemem bile ben meme küçültme ve yağ aldırma işlemi oldum 5 ay önce,dikişi tekniği çok farklı, bu ayın sonu karnımı yaptırmak istiyorum ama daha fiyat konuşmadım.Bentoprak...Edber..serap38..karın oldular onlar memnunlar inşallah bizlerde memnun oluruz
Ben 2 hafta önce Dç. Dr. Tayfun Aköz e hem karın germe hem de gögüs büyütme ameliyatı oldum fiyat araştırması yapıyorsanız görüşmenizi tavsiye ederim.Eli de çok hafif .Fiyat olarak da
birçok doktordan uygun.
Jelesec bana da fiyat olarak biraz yüksek beni görmedi tabi e-mail ile genel bir fiyat istemiştim. Birçok arkadaş memnun kalmış senin için de hayırlısı olur cnm sen de Ercan Bey'e mi olacaksın? bu arada Selahattin Tulunay'da 6500 TL istiyor
Görmeden verdi fiyat anladım karşılıklı görüşünce baya iniyor...evet ben Ercan beye olacağım...başka doktoru düşünemem bile ben meme küçültme ve yağ aldırma işlemi oldum 5 ay önce,dikişi tekniği çok farklı, bu ayın sonu karnımı yaptırmak istiyorum ama daha fiyat konuşmadım.Bentoprak...Edber..serap38..karın oldular onlar memnunlar inşallah bizlerde memnun oluruz
Ben 2 hafta önce Dç. Dr. Tayfun Aköz e hem karın germe hem de gögüs büyütme ameliyatı oldum fiyat araştırması yapıyorsanız görüşmenizi tavsiye ederim.Eli de çok hafif .Fiyat olarak da
birçok doktordan uygun.
Geçmiş olsun öncelikle...elini hafifliğinden ziyade...dikiş izleriniz nası?Mesajlarınıza baktım ameliyat dan sonra yazmaya başlamışsınız öncesi yok .Doktorunuza gelene kadar başka doktorlarla görüştünüzmü?Görüştüyseniz kimlerdi ve fiyatları nasıldı?Ödeminiz varmı sorularım çok oldu ama umarım anlarsın..bende yakında olmayı düşündüğüm için merak ediyorum.Unutmadan arkadaşım birde göbek deliği nasıl oldu memnunmusun
Selam herkese , kendimi yormadigim icin iyi hissediyorum, dün kardesime yardim icin gittim yemek yaptim ayakta kaldim, aksam 9:30 da uyumusum. Yani dinlenince iyi, ama ise girisince cabuk yoruluyor insan.
Ben 31 martta ameliyat oldum gecen cumartesi dört direnim vardi iki gogüste iki karinda cuma günü 3 direni aldi doktorum, pazartesi biri alinacak insallah. Karnim sert ve sis. Ödem var dedi doktor biraz indi ama dümdüz asla degil bence zamanla inecek normal halini alacak. Terazide 3 kilo fazla bile cikiyorum degil az cikmayi, doktor 3 kilo göbeginden aldim demisti. Ben toprak ile beraberdik. Onun vücut yapisi benimkinden cok farkli ,hic ödem kalmamis ve dümdüz dikis izleri bile belli belirsiz cok cabuk iyilesmis. Bence bünye meselesi onun vucudu cabuk toparladi. Benim vucudum ödem yapti ameliyatin ikinci günü regl oldum belki onun da etkisi var ödem olmasinda. Kisiden kisiye degisiyor iyilesme dönemi.
Selam arkadaşlar;
Ercan Karacaoğlu'ndan 7,500 TL gibi bir fiyat aldım, gelişmelerden haberdar edeceğim sizi Yasmina1 arkadaşım teşekkürler
Selam arkadaşlar;
Tutti,ben hem karın germe hemde meme dikleştirme ameliyatı oldum.Doktorum Ercan bey,iki ameliyata 12 milyar ödedim.Bu ameliyatları çok uygun fiyata yapan doktorlar var mutlaka,ama benim ödediğim bu fiyat inan yapılan işin karşısında az bile.
Mutlaka karşılıklı görüş doktor beyle...anlatım diline bak inan çok farklı,çıkardığı sonuçlar ortada bizler canlı örnekler.
Hayırlısı olsun Ercan Karacaoğlu süper seçim.Zamanı varmıy mış gün için çok yoğundu da
Canım teşekkürler.Ödemim var yok değil ama azmış Ercan bey öyle dedi.Biliyorsun fıtık ameliyatıda yaptı sağ taraf hala geriyor.Dikişlere bu gün dikkat ettim çoğu yer bantlı gerçi.Her iki baş dikişlerde sanki içinde bir şey varmış gibi sert.Demek zamanla yumuşuyor onlarda.Dikiş yerleri solmaya başlamış.Sanırım kullandığı malzemelerle ilgili.Şu bantlar falan.Genel olarak iyi gidiyor çok şükür.Karnımın olmaması müthiş bir şey.Yaza dahada mutlu olacağım biliyorum.Herkesin mutlu sonuçları olsun.
Vallahi bana olmadı gece yapar karın germeyi gündüz çok yoğun yaza yetişmem lazım