Ameliyat olan arkadaşlar süreci yazın diyorsunuz da yazacak bir ey kalmadı ki benim.İlk haftayı yaşadıklarımı yazdım.Her geçen gün bir öncekinden daha güzel gidiyor.Dikişlerim 15. günü alındı.Sosyal hayatıma döndüm.Ödem yok denecek kadar hala.Dikiş izleri henüz anlamadım bazı yerler bantlı.Ercan bey çok iyi gittiğini söyledi.Ebder arkadaş gördü muaynede yanımdaydı sağolsun, çok iyi olduğunu bazı yerler beyazlamış bile dedi.Korsem üstümde.
Sorularınız varsa cevaplarım.Görmek isteyenler hastaneye geçtiğimde gelip görebilir.Yada buluştuğumuzda toplu halde görebilir.
Neden Ercan Karacaoğlu diye merak edenlere,
İnternette bir çok dr vardı.Not aldım kafama yatanları.Sitede ve başka sitelerde tüm paylaşımları okumaya başladım.Sonra yazışmalar başladı.Topikten Jelesece arkadaşın ilgisini çok gördüm.Olumsuz gördüklerimi eledim olabilirler le görüştüm.Medyatik olanda tv ye çok çıkanda vardı.Maddi olarak çok yüksek uçuk bir rakam veren de vardı,çok iyi dediğimde ama hiç biri evet işte bu dr dedirtmedi.Hep bir eksik vardı konuşmalarda ve ben çözemedim.Tatmin olmamıştım.Hepsinden ayrılırken kullandığım cümle aynıydı.Karar veriyim ararım.
Ercan Karacaoğlu bana uzaktı ve Ataşehiri sadece isim olarak duymuştum.Randevu aldım böylelikle yoluda görmüş olacaktım.Giderken rahat gittim yol problemi kafamdan hemen silindi.Gidebilirdim kolaydı.Yolu bilmediğimden geç kalmamak için erken çıkmış beklediğimden önce varmıştım.Randevuma 1,5 saat vardı.Müsaitmiş hemen görüşmeye aldı.Muaynesi diyer doktorlardan daha farklıydı.Yapılacakları o kadar güzel ve kendinden emin anlattı.Kimse bana fıtığın var dememişti.Sayesinde fıtık olduğumu da öğrendim.Hiç soru sormadım.Soracağım tüm soruları cevaplamıştı.İnanılmaz bir özgüveni var ve bunu yansıtmasını çok iyi biliyor.Güvendim ve o gün tek sorduğum soru hangi gün müsaitsiniz ne zaman olabilirim oldu.Şimdi iyi ki olmuşum kervanına bende katıldım.Böylelikle Ercan fana bende katılmış oldum.