serapcim 10 dk. Beklemem lazim cevap yazmak icin. Sonra hemen yazicam
unuttun'mu?sonra yazarsan sevinirim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
serapcim 10 dk. Beklemem lazim cevap yazmak icin. Sonra hemen yazicam
Yazdim yazdim unutmadim ama önce tr.den kardesim aradi sonra benim büyük oglan geldi, oyaladilar beni.
Kusura bakma tatlim.
Hayırdır ne kaynatıyorsunuz özelden?Hadi neyse adı üstünde özel öptüm ikinizi de
İnşallah sende başarıyla atlatır,albümünü'de yaparsın.Albüm de toplu resim için yer aç bizlere.
Bende merak ediyorum,herkesi(sevgili jelesec' le tanıştım)toplanalım güzel olur.Bu ameliyatları olan herkes çok memnun olur hem doktorundan hemde görüntüsün'den inşallah.Ben kendi adıma doğru doktoru seçtiğime inanıyorum.Bu yüzden daha çok yeni olmasına rağmen... hem görüntüm'den hemde doktorum'dan,çok memnunum.Tek düşüncem ileride bir sıkıntı olur'mu yaşanır'mı korkusu canım.
jelesec, bu konuda'da yardım eder eminim.Amin Amin
İleride bir sıkıntı derken?
Korkma, basina bir seyler gelenlerin cogu, yalnis bilgilendirmeden.
Aldigin ilaclar varsa onlari bir de hastaliklarini doktora danismada söylemen gerekir, ona göre doktor ameliyata etki eden ilac varsa seni uyarir. Ben mesela kadin hormonu aliyordum, trombose tehlikesi var diye yilbasinda ameliyat olmadim ,simdiye kadar bekledim ilacin etkisi gecsin diye. Bundan baska yüksek tansiyon ilaci kullaniyorum , benim dozajimda bir tehlikesi yok dediler.
Ama bir kan sulandirici alan, Q 10 ilaci alan ameliyat icin ilaci kesmeli.
canim bende kadin hormonu aliyorum tel söyledim doktora ismini aldilar bir sey olmaz dediler tekrarmi arasam benim 8 günüm kaldi ameliyata........
canim bende kadin hormonu aliyorum tel söyledim doktora ismini aldilar bir sey olmaz dediler tekrarmi arasam benim 8 günüm kaldi ameliyata........
Tehlikeli bir durum olmasın,ara tekrar sor canım.Allah yardımcın olsun,çok güzel bir şekilde atlatırsın inşallah
Ilacin adini ve etken maddesini (wirkstoff) söylersen doktora, sana bilgi verir.
Benim aldigim hormon östrejen degil, Progesteron bir doktor 3 ay birak dedi baskasi biray birak yeter dedi. Benim kendi kadin doktorum 10 gün önce biraksan yeterli cünkü agizdan degil vaginal aliyorum ilaci. Ben bir de bizim burdaki yumurta bayrami tatilinden yararlanmak icin üc ay sonraya randevu aldim.
Mehmet veli bey diye bir doktor bana anlattigina göre 100 lük aspirin hergün alan hastasi varmis. Söylememis doktora basit bir sey diye gördü ilaci heralde, ameliyatta kan durduramamislar yüzgerme olucakmis olamamis hemen kapatmislar acilan dokuyu.
Yani hem parayi ver hem narkoz al ameliyat gerceklesmesin pek iyi bir durum degil tabii ki.
aricam yarin tekrar bi..........insallah canim ya az kaldi cumaya ucuyorum :) biran önce atlatalimmmm :)
slm kızlar sonun da 4 yıl sonra allah izin verirse 30 mart cuma günü karın gerdirme ameliyatı oluyorum......ayy inşallah çabuk iyileşirim....aranızda ameliyatım kütü geçti keşke olmasaydım diyen varmı kızlar
slm kızlar sonun da 4 yıl sonra allah izin verirse 30 mart cuma günü karın gerdirme ameliyatı oluyorum......ayy inşallah çabuk iyileşirim....aranızda ameliyatım kütü geçti keşke olmasaydım diyen varmı kızlar