Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba,doktorumuz aynı evet kombine istiyordum zaten,doktor da tamam değince oldum.Çok mutlu oldum senin de sonuçlarının iyi olmasına....Doğru doktor ve doğru zaman dedim ve içim rahat bir şekilde oldum,ameliyatımı çok memnunum :nazar:sana da:nazar:Ben de iyi ki olmuşum diyenlerdenim.Sevgiler

Bunlari okumak ne güzel, cok seviniyorum okudukca.
Bu arada 31marta geliyor cumartesi günü ameliyatim.
Bende böyle seyler yazicam iki hafta sonra Allah izin verirse.
Bu arada arkadaslar ev doktorum bana gidene kadar 5 kere oluyor.
Haftada iki kere vitaminli serum yapiyor. Ilkini dün aldim iki saat sürdü.
Yarin yine randevum var, yaralari cabuk iyilestirecek ilaclar koyuyor icine.
Belki döndükten sonra 10 a tamamlarim, 10 kere alman gerekli dedi.
Icinde neler var neler b1 b12 b6 selen folikasik daha bir sürü vitaminler.
Insallah cabuk iyilesmeme yardim eder.
@ jelesec
Dukan diyeti yaptigim halde niye kilo veremedigim ortaya cikti.
Endikronoloji dokturunun yaptigi testlerde leptin hormonumda bozukluk cikti.
Bu hormon beyinde aclik tokluk bölgesini kontrol ediyormus.
12 nin altinda olmasi gerekirken bende 24,8 mis.
Cabuk acikkiyor, doydugumu gec haber aliyormusum.
Agirlik calismam gerekiyormus hergün bir saat, ancak böyle düzelebilirmis.
Simdilik benden bu kadar.
Herkese iyi geceler diliyorum.

bende o doktora muayne olmustum ama kararimi izmirde kildim senin adina üzüldüm ve ikinci seferde daha iyi olmasini dilerim senin icin ve paylasdigin icin tesekürler

Bu dediginiz doktor hergün tv ye cikan F. D.delen mi?
Bende dün iki kisi duydum iki si de cok kötü calisamiyorlarmis, toparlananiyorlarmis , hep problemleri varmis.
Eger oysa etrafisizdakileri uyarmak lazim. Bu kadar reklama vakit ayirana kadar islerini iyi yapsalar ya..

Bu dediginiz doktor hergün tv ye cikan F. D.delen mi?
Bende dün iki kisi duydum iki si de cok kötü calisamiyorlarmis, toparlananiyorlarmis , hep problemleri varmis.
Eger oysa etrafisizdakileri uyarmak lazim. Bu kadar reklama vakit ayirana kadar islerini iyi yapsalar ya..

Evet canım o yazdığın doktor:KK50:Biri de şu senle özel den yazışmıştık o:KK19: anladın sen onu hani gitmiştin sende görüşmeye tadilat vardı ofisin de.Keşke ama tv ye çıkmak daha kolay geliyor

bende de bu hormon bozuk olabilir, ya ben de baktırayım .Bu arada o vitaminleri yaptırman iyi olmuş,yara iyileşmesine faydası oluyor sa çok iyi

Evet canım o yazdığın doktor:KK50:Biri de şu senle özel den yazışmıştık o:KK19: anladın sen onu hani gitmiştin sende görüşmeye tadilat vardı ofisin de.Keşke ama tv ye çıkmak daha kolay geliyor

Evet anladim. Fabrikasyon olmus sanki, gir, cik ameliyat sonrasi doktorun yüzünü yokmus, en önemli zamanda yalniz birakiyor.
Sikayetleri duymamak icin heralde.

bende de bu hormon bozuk olabilir, ya ben de baktırayım .Bu arada o vitaminleri yaptırman iyi olmuş,yara iyileşmesine faydası oluyor sa çok iyi

Benden tavsiye rejim yapip ta kilo veremeyen hormonlarina baktirsin
Biraz pahali oluyor bu serumlar sigorta ödemiyor, ben kendimödüyorum
Ama olsun cabuk iyilesip ayaga kalkayim baska birsey istemiyorum.
Biliyorsun bebek de geliyor , kardesimin bebegi nisanin ilk haftasi insallah.

Benden tavsiye rejim yapip ta kilo veremeyen hormonlarina baktirsin
Biraz pahali oluyor bu serumlar sigorta ödemiyor, ben kendimödüyorum
Ama olsun cabuk iyilesip ayaga kalkayim baska birsey istemiyorum.
Biliyorsun bebek de geliyor , kardesimin bebegi nisanin ilk haftasi insallah.

Evet doğru baktırmak lazım,aynen canım, sağlık olunca işin için de.. para görmüyor insanın gözü.Kardeşinle telde konuştuk bir kaç kere çok iyi, sıcakkanlı biri belli sesin den.Biliyorum bebeği :emir_bebek:haberim var hadi teyzesi yanın da olacak sın.Allah analı babalı büyütsün saglıklı doğsun inşallah :nazar:

Evet doğru baktırmak lazım,aynen canım, sağlık olunca işin için de.. para görmüyor insanın gözü.Kardeşinle telde konuştuk bir kaç kere çok iyi, sıcakkanlı biri belli sesin den.Biliyorum bebeği :emir_bebek:haberim var hadi teyzesi yanın da olacak sın.Allah analı babalı büyütsün saglıklı doğsun inşallah :nazar:

Ay cok cok sagol, amin insallah. 2002 de evlendi, birkac düsük yapti, o yüzden üzerine titriyoruz hepimiz.

ameliyatları iyi geçen arkadaşların yorumlarını okudukça mutlu oluyorum benim karnımın alakası yok önceki hali çok daha iyiydi hiç olmazsa iz yoktu yağ aldırmada berbat zaten çukurluk dalga ne ararsan var o kadar acı çektim iz saibi oldum sonuç sıfır kimseye tavsiye etmiyorum ameliyat olduğum doktoru

Gerçekten çok üzüldüm.Bence tekrar göster ve düzeltme çabalarına gir.Umudunu yitirme ve sağlığına kavuş.Uyarman ve paylaşman çok çok önemli.Kimbilir kaç kişiyi döndürdün o doktordan dualarını aldın.Allah razı olsun.

çok sağol, arkadaşım....inan bu kadar iyi görüntü beklemiyordum.Yorumlar ilk evrede,kötü deniliyordu o yüzden korku vardı.Memede jelesec'i ne kadar görmüş olsam da(sonucu muhteşemdi) karın olayı acaba dedirtiyordu.On beş günde bu görüntü ve incecik dikiş beni çok mutlu etti.

Bende resim görmek istiyoruuum.

canIm su Ercan beyin verdigi fiyatIn üzerine tekrar muayane parasI falan geliyomu? Sormaya unutmusum. Bana verdigi fiyatta hersey dahil oluyodur tahmin ediyorum ama emin degim. Birde senin amel. nisanIn kacIndaydI?

Selam canım,görüşme ücreti almıyor doktor.Ben nisan son haftası diyorum kendimce doktorla daha görüşmedim.Ben ameliyatımın üzerin den süre gecmesini bekliyorum.

canIm su Ercan beyin verdigi fiyatIn üzerine tekrar muayane parasI falan geliyomu? Sormaya unutmusum. Bana verdigi fiyatta hersey dahil oluyodur tahmin ediyorum ama emin degim. Birde senin amel. nisanIn kacIndaydI?

Merhaba siz ne ameliyatı olmayı düşünüyorsunuz?Herşey, istediğiniz gibi olur inşallah....

X