Valla cok hossunuz. Sabah sabah iyi güldüm. KIskandIm. Playboy sa bende katIlIrIm diyomusum
Ben sizlerle arkadaşlığımı bozuyorumPlayboya çıkanlarla,görüşmem doğru olmaz
Karın ameliyatlarında kaç kilo gider acep ortalama?
Artık sen,serap,edbeer,döşersiniz fotoları .
merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır karın estetiğini düşünüyorum ,üstelik bulunduğumuz yerde devlet hastanesinde çok başarılı ameliyatlar yaptığını duyduğuım bir dr var.fiyatlarda çok uygun ama ben korkuyorum ...riskleri neler yani bu ameliyattan kalkamayanlarda varmşbana destek olurmusunuz?
Benim karnım çoktu, senin nasıl bilmiyorum.Benden yaklaşık 4 kg alındı,tabi buna doktor karar veriyor.Ne kadar doku alınacağına,darısı başına.
merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır karın estetiğini düşünüyorum ,üstelik bulunduğumuz yerde devlet hastanesinde çok başarılı ameliyatlar yaptığını duyduğuım bir dr var.fiyatlarda çok uygun ama ben korkuyorum ...riskleri neler yani bu ameliyattan kalkamayanlarda varmşbana destek olurmusunuz?
şu 10 dk takıldım Jelesec, çıkmamda gerekiyor üzgünüm
Aaaaaa ne fotosu ben albüm yapicam herkes görsün diye.
EDBEER gururla sunar yazicam basliga, Ercan beyin eline saglik yazicam.
İnşallah sende başarıyla atlatır,albümünü'de yaparsın.Albüm de toplu resim için yer aç bizlere.
İnşallah sende başarıyla atlatır,albümünü'de yaparsın.Albüm de toplu resim için yer aç bizlere.
Insallah serapcim cok sagol. Toplati yapicaz ya ameliyattan sonra, o zaman toplu resim cekeriz.
Altina da Ercan beyin melekleri yazariz. Herkes memnun kalinca baska secenek yok.
@jelesec siraya girenleri sana göndericem, önelemeyi yapar uygun olanlari bana gönderirsin.
Sana güveniyorum. Saka maka Allah herkesin gönlüne göre versin. Amin diyin kizlar.
Serapcim 10 dk. Beklemem lazim cevap yazmak icin. Sonra hemen yazicam