Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır karın estetiğini düşünüyorum ,üstelik bulunduğumuz yerde devlet hastanesinde çok başarılı ameliyatlar yaptığını duyduğuım bir dr var.fiyatlarda çok uygun ama ben korkuyorum ...riskleri neler yani bu ameliyattan kalkamayanlarda varmş bana destek olurmusunuz?

Korkma, basina bir seyler gelenlerin cogu, yalnis bilgilendirmeden.
Aldigin ilaclar varsa onlari bir de hastaliklarini doktora danismada söylemen gerekir, ona göre doktor ameliyata etki eden ilac varsa seni uyarir. Ben mesela kadin hormonu aliyordum, trombose tehlikesi var diye yilbasinda ameliyat olmadim ,simdiye kadar bekledim ilacin etkisi gecsin diye. Bundan baska yüksek tansiyon ilaci kullaniyorum , benim dozajimda bir tehlikesi yok dediler.
Ama bir kan sulandirici alan, Q 10 ilaci alan ameliyat icin ilaci kesmeli.

Benim karnım çoktu, senin nasıl bilmiyorum.Benden yaklaşık 4 kg alındı,tabi buna doktor karar veriyor.Ne kadar doku alınacağına,darısı başına.

Hıı demek ona göre karar veriliyor.Bana göre benimde var da bakalım aldırınca azmıymış çok muymuş göricem o zaman.Teşekkürler

Allah korusun, şimdiye kadar kalkmayanı duymadım duymayalımda.Allah herkese sağlık versin.İyice araştır birkaç dr git öyle karar ver.

İnşallah sende başarıyla atlatır,albümünü'de yaparsın.Albüm de toplu resim için yer aç bizlere.

Insallah serapcim cok sagol. Toplati yapicaz ya ameliyattan sonra, o zaman toplu resim cekeriz.
Altina da Ercan beyin melekleri yazariz. Herkes memnun kalinca baska secenek yok.

@jelesec siraya girenleri sana göndericem, önelemeyi yapar uygun olanlari bana gönderirsin.
Sana güveniyorum. Saka maka Allah herkesin gönlüne göre versin. Amin diyin kizlar.

Bende merak ediyorum,herkesi(sevgili jelesec' le tanıştım)toplanalım güzel olur.Bu ameliyatları olan herkes çok memnun olur hem doktorundan hemde görüntüsün'den inşallah.Ben kendi adıma doğru doktoru seçtiğime inanıyorum.Bu yüzden daha çok yeni olmasına rağmen... hem görüntüm'den hemde doktorum'dan,çok memnunum.Tek düşüncem ileride bir sıkıntı olur'mu yaşanır'mı korkusu canım.

jelesec, bu konuda'da yardım eder eminim.Amin Amin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…