Bende hapını kullandım sigarayı bırakırken dr vermişti.Yağını duydum dr mu verdi kullanman için.
doğumdan sonra sezeryanda karın gerdidenler vr mıı düşünüyorumm tecrübeli birilerinin yardımını istiroumm
Evet karında yanlara ne kadar gıdılırse potluk okadar az kalıyormuş... zaten yanlardakı izler sorun degılmış ordakı doku kendını cok guzel onarıyormuş ,cunkı bır bayanda gormustum ve ızlerı cok kısaydı ve resmen potluk olusmus ve bende sormustum nıye boyle dıye kadıncagaz bılemıyorum ben kısa olsun dedım dedıı acaba benımkı nasıl olacak ızler sılıklestıkce mutlu olucam sanırım,su an ınce bır cizgi halınde ıkı kemık arasında ama bıkınılerın altında kalıyor gorunmuyor ama ben asıl cıplakkken kendımı guzel gormek ıstıyorum
çatlaklarımın hepsı yok olmadı; sebeb gobüşümün üstünde küçük çatlaklarım vardı çünki onlara bır sey yapamazki! dolasıyla onlar altta kaldıı onada razıyım cunki o pörsük karnım gitti en azındann...birde zayıflasam 5 kılo eskı kıloma glesemm:)))))))))))))))
doğumdan sonra sezeryanda karın gerdidenler vr mıı düşünüyorumm tecrübeli birilerinin yardımını istiroumm
Bak ben sana 2 isim daha vereyim tugrul bey ve yakup avşar bunlarında teknigi iyi ,benim doktoruda araştır istersen kafana takılan olursa sorarsın
Umarım her şey istedigin gibi olur arkadaşım.Allah yardım cın olsun
siebel nasil izlerin :) doktorumuz ayni insallah bende senin gibi mutlu olucam :)
teseküredrim canim evet ameliyat tarihi kesinlesti 27 mart ameliyat oluyorum 23 mart izmire ucuyorum cok heycanliyim yanliz benim esim simdiden küstü konusmuyorkesinlesince simdi o yan ciziyor buda beni husurzuz eti ya ama kim ne derse desin olucam bu ameliyati korku da var allah yardimcimiz olsun :)
Yakup Avşar'araştırdım intenetten burunda iyi diye yazmışlar.Karın gerdiren yok sanırım hiç yorum bulamadım.Araştırmaya devam :44:
Toprak selam ben doktorumla ilgili yorum nette bulamamıştım her hasta girip nete yazmıyor canım dr Yakup beyin yaptıgı ameliyatı görmüştüm kadın cok memnundu bende baktım evet güzeldi. dikiş izi, verdigi şekil tabi sen iyice araştır canım
Hadi arkadaşım büyük güne az kalmış, hakkında en hayırlısı olsun, umarım sonuçları yüz güldüren bir ameliyat gecirirsin.Eşinin destek olması önemli, bence ikna et canım huzursuz girme ameliyata, güzel haberlerini bekliyorum
Almanyadan yarın bır hasta randevusu varmıs duyduguma gore o senmısın yasmınacım.. Benım alerjılerım oldugu ıcın bantlardakı alerjılerımden dolayı ızlerımı alerjılerım etkılemıstı ama onlar gecer bılıyorum cıldım cok hassas benım..Hadi bakalım hayırlısı olsunnn...
tesekürler jelesec daha 4 haftam var insallah ikna ederim esimi ama hic istemiyor sürekli kavga ediyoruz bu yüzden beni hic anlamiyor ama dönmem artik tarihim belirlendi 3 senedir yaptirmak istiyordum simdi artik zamani geldi eski karnima kavusmak istiyorum :))
önce ve sonrasi resimleri koyucam bir olayimda detayli anlatirim :)
sibel canim benim randevum 27 mart canim daha 4 haftam var ya baya korkuyorum :) insallah güzel olur ve problem yasmam :) senden baya cesaret aldim :) tesekür ederim canim olub bitsin anlaticam resimde koyucam :)
canım eşin neden istemıyor,haa dip not,iyi koca estetiğe karşı olanmışiuzun hıkaye sonra yazarım,senın koca sana düşkün şeker,ALLAH daim etsin,anadolu yakasında olup görüşmek isteyen olursa görüşelim,tuğrul beye tekrar gidicem,birlikte gidebiliriz.
tesekürler jelesec daha 4 haftam var insallah ikna ederim esimi ama hic istemiyor sürekli kavga ediyoruz bu yüzden beni hic anlamiyor ama dönmem artik tarihim belirlendi 3 senedir yaptirmak istiyordum simdi artik zamani geldi eski karnima kavusmak istiyorum :))
önce ve sonrasi resimleri koyucam bir olayimda detayli anlatirim :)
teseküredrim canim evet ameliyat tarihi kesinlesti 27 mart ameliyat oluyorum 23 mart izmire ucuyorum cok heycanliyim yanliz benim esim simdiden küstü konusmuyorkesinlesince simdi o yan ciziyor buda beni husurzuz eti ya ama kim ne derse desin olucam bu ameliyati korku da var allah yardimcimiz olsun :)
canım eşin neden istemıyor,haa dip not,iyi koca estetiğe karşı olanmışiuzun hıkaye sonra yazarım,senın koca sana düşkün şeker,ALLAH daim etsin,anadolu yakasında olup görüşmek isteyen olursa görüşelim,tuğrul beye tekrar gidicem,birlikte gidebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?