Tatlım dun ben doktordaydım gene kontrollere gıdıyorum, doktorumuda cok sevıyorum okadar ıyı bır ınnsan ki; hasatalara
karşı cok iiyi ve efendı birisi...Senden bahsettim kadınlar kulubunden bir arkadaşta size gelecekmiş dedim,okadar cok yurt dısından hastası var kii özelikle danimarkadan gelen cok..Benim özel bir durumum vardı cıldim cok hasas alerjik bir cilt
belki sizin izleriniz benden daha çabuk gecer cünki bana herşey alerji yapıyor ama yinede sonuc güzel..Düşün bantlara bile alerjim var bantlar bile yara yaptı vucudumu dikiş kenarlarımı onlar olmasaydı daha guzel olacaktı ama gececkk tabıkıde, hatta doktorumla kantoronu konustuk dedım kantorana başladım güldü dedı sibel hanım bir tarafına yagı surun bır tarafına surmeyın bakalım hangı taraf daha cabuk ıyılesecek :))))) ama hızlı ıyılesme gordu belkı sebeb bu olabılır dedı:)))eeeeeeeeeeee herşey ılaçlarda degıl ya Allahım dogada bır suru çare üretmiş..
sibelcigim ne güzel sen atlatin yaralarinda yavas yavas iylesir canim :) bakalim benim nasilolucak youtubda arasdiriyorum almanyada karingerme olan bazi bayanlar günlük tutarak öncesi ve sonrasi videolari koymuslar ama izler göbek deligin üc parmak gibi altinda tam kazikta degil onuda doktor beye sorucam benim sezeryan dikisinden olmasini isterim pek burda yapilanlari begenmedim artik izmire geldigimde bütün sorularimi sorucam doktor beye :)) ama dedigim gibi sen ne güzel atladin ya :) birde sibelcigim ameliyatdan sonraki korseyi doktor beymi veriyor yoksa kendin mi aliyorzun :) tesekürler simididen