• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canım sen yakınsın doktora git sor bence.en azından için rahat eder
Ben en son seninle konuştuğumuz gün gitmiştim kontrole sordum o zaman bana lipo yaptınızmı dedim.tabiki yaptım ama sen 10 cm bir incelme bekleme dedi..
Birde seni ne zaman çağırdı?
Bana 3. Ayın dolunca gel dedi.sanırım %90 3. Ayın sonunda ödemler fln gidiyor ve asıl şekil ortaya çıkıyor.

Tatlım ben senden sonra yine gittim, 2.ayim dolunca tekrar gidicem..

canım korseyi 2ay boyunca sürekli taktın mi yani yatarken falan çıkarıyormudun benim ameliyatim 16 aralıkta oldu hem meme protezi hemde karın germe artık korseyi takamiyorum sanki o dikişlerin üzerine oturuyor kavuruyor bende çıkarıyorum benim hala şişlik ve kapanmamiş yaralarım var. normalmi sence ?

korseyi 2 ay sadece banyoda çıkardım
şişlik normaldir. yaraları bilemem ama genelde sigara içenlerde yara zor iyileşiyor sen içiyormusun?

evet. Çok korkuyorum.

korkmaaaa :)
bende bir gece önce zırıl zırıl ağladım hatta aml sabahıda ağlayıp eşime kızımla ilgili nasihatlar verdim
4 yaşında henüz :)
tam çizim sırası vazgeçmeye kalktım
ameliyathanede ağlarken başımı okşuyordu anestezi uzmanı öyle uçmuşum :)
karında olacaksın sanırım iyileşme süreci kolay değil onu bil ama iyi bir operasyon olursa sonuç sıkıntıya değiyor
bu aml sonrası gereken 2 şey sabır ve dinlenme
bir bakmışsın 2 ay olmuş hemen hemen normal hayata dönmüşsün

korkmaaaa :)
bende bir gece önce zırıl zırıl ağladım hatta aml sabahıda ağlayıp eşime kızımla ilgili nasihatlar verdim
4 yaşında henüz :)
tam çizim sırası vazgeçmeye kalktım
ameliyathanede ağlarken başımı okşuyordu anestezi uzmanı öyle uçmuşum :)
karında olacaksın sanırım iyileşme süreci kolay değil onu bil ama iyi bir operasyon olursa sonuç sıkıntıya değiyor
bu aml sonrası gereken 2 şey sabır ve dinlenme
bir bakmışsın 2 ay olmuş hemen hemen normal hayata dönmüşsün

Ben 2 sene önce karın germe oldum. İnanmıycaksın yorulduğum zaman hala şişiyorum. Evet sarkık et parçası artık yok. Allaha sükür ama yine böyle çok çabuk karar verdim. Gerçi Ercan Bey ile sıkıntı yaşayan yok. 2 senedir elimden geldiğince takip ediyorum . Yarın göğüs dikleştirme lazer lipo var. Hakkımda hayırlısı olur inşallah.

canım sen daha önce estetik oldun rahat ol korkulacak durum yok uyu uyan o kadar,şimdiden geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz

Evet. İnşallah doc. sahah 8.30 da gel dedi ama aml kaçta olacak bilmiyorum. 1. doc herşey super olacak yanlar gidecek demişti ama nerdeeee.

Ben 2 sene önce karın germe oldum. İnanmıycaksın yorulduğum zaman hala şişiyorum. Evet sarkık et parçası artık yok. Allaha sükür ama yine böyle çok çabuk karar verdim. Gerçi Ercan Bey ile sıkıntı yaşayan yok. 2 senedir elimden geldiğince takip ediyorum . Yarın göğüs dikleştirme lazer lipo var. Hakkımda hayırlısı olur inşallah.

Evet. İnşallah doc. sahah 8.30 da gel dedi ama aml kaçta olacak bilmiyorum. 1. doc herşey super olacak yanlar gidecek demişti ama nerdeeee.

arkadaşım iyi düşün sen çok çabuk karar vermedin ya çok uzun zamandır resim yazı takipte sin :34:dualarımız seninle herşey güzel olacak sıkıntı yapma doktora sabahtan yine söyle ne istediklerini anlat canım

hayırlısı olsun cnm gönlüne göre olur dilerim aml sonucu
lazer lipo nasıl oluyor bilmiyorum ama göğüs dikleştirme çok pratik
ben karın göğüs kombine olmuştum. göğüsü hep unuttum hiç ağrı vs olmadı
bilsem böyle olduğunu daha önce olurdum
bence artık uyu yarın başağrısı ile girme aml ye :)

Back