estetik hikayem (meme büyütme)

guidingfat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
2
0
30
Merhaba kızlar. Bu süreci böyle atlatıpda buralara yazacağımı hiç tahmin edemezdim ama yapıyorum sizler için. 8 ay önce Dr. Tolga Yener'e meme estetiği yaptırdım Milano Klinikte. Öncesinde çok büyük bir korku ve endişe duydum (çünkü ameliyat korkum var). Uzun araştırmalarım sonucu doktorumu buldum iyiki de bulmuşum. Neyse ilk görüşmeden zaten direk güven duydum kendisine. Sizin ne istediğinize önem veren, boyutuna şekline sizinde fikirlerinizle birlikte karar veren bir doktor. mesela ben 450 cc silikon istiyordum bana vucut tipime uygun olmayacağını abartı ve yapay duracağını söyleyerek 350 cc nin hem beni mutlu edeceğini hemde görüntünün daha doğal duracağını söyledi.kendisiyle hemen operasyonu onayladım ve güvenli ellerde ameliyatımı oldum. ameliyat sonrası ağrı dayanılmaz değildi ağrı kesicilerle geçecek dereceydi. sonuç mükemmelll. okadar güzel oldu ki ayna karşısında kendimi gülümserken buluyorum :) bu yolculuk tedirgin,korkulu,güvensiz başladı ama mucize gibi bitti. Bu yüzden doktorum Tolga Yener'i şiddetle tavsiye ediyorum. Allah iyiki beni onunla karşılaştırmış. Kızlar hiç o mu bumu nasıl olur nasıl atlatırım diye korkmayın yeterki size güven vercek kişiyi bulun.

Bugun masallah birden hem meme hem burun estetiginde Tolga Yener hastalari türedi :)) Uyeligi yeni alipta daha ilk mesajda ovgu fazla reklam kokuyor...

Bugun masallah birden hem meme hem burun estetiginde Tolga Yener hastalari türedi :)) Uyeligi yeni alipta daha ilk mesajda ovgu fazla reklam kokuyor...

sizde sanırım hem meme hemde burun ameliyatı olcaksınız. her iki konuya hakim olduğunuza göre :) reklam yapmak değil amacım. benim gibi endişe yaşayanlara destek olabilmek bunda doktorumun da payı varsa seve seve ismini veririm tabii

Acaba damla silikon mu yoksa yuvarlak silikon mu tercih ettiniz? birde ücretlendirmesi nasıl oldu? benim görüştüğüm dr lar 10 bin tl civarında ameliyatı yapıyorlar. şu aralar bende takmış durumdayım bilgi verirseniz memnum olurum.

Ben yıllardır çok istiyordum birden kafama girdi randevu aldım ameliyat gümü almış bir şekilde buldum kendimi
Pişman değilim ama ilk iki gün çok pişmandım çünkü çok canım acıyordu
7500 tl ve hastane masrafları dahil ameliyat oldum ata sağlık da oldum ameliyatı çok memnundum hastanede ki çalışanlardan . Ayağa kalkıp yürüyüş yap dediler ayağa kalktığım gibi baş dönmesi bulantı ve üstüme su dökülmüşcesine anında ter boşaldım kusmak istiyorum ama canım çok acıyor . Öksüremiyordum falan falan hepsi zamanla geçti tabi
Damla için daha doğal diyorlar ama. Benim göğüs dokum hiç yoktu dümdüzden farkı yoktu göğsün üst kısmı boşluklu kalmasın diye doktorum 320 cc yuvarlak yüksek profil takmış
Ama yuvarlak gayet güzel duruyor yani
Damla mı yuvarlak mı karar verecek en doğru kararı verecek tek kişi doktorun oluyor :) ben 350 cc damla taktırmak için gittim
Ama istediğim ölçüyü vücudum göğüs kafesim dar olduğu için almadı en fazla 320 alabildi onu bile doktorum almaz diyordu 275 max vermişti neyse çenem düştü :)

Ben yıllardır çok istiyordum birden kafama girdi randevu aldım ameliyat gümü almış bir şekilde buldum kendimi
Pişman değilim ama ilk iki gün çok pişmandım çünkü çok canım acıyordu
7500 tl ve hastane masrafları dahil ameliyat oldum ata sağlık da oldum ameliyatı çok memnundum hastanede ki çalışanlardan . Ayağa kalkıp yürüyüş yap dediler ayağa kalktığım gibi baş dönmesi bulantı ve üstüme su dökülmüşcesine anında ter boşaldım kusmak istiyorum ama canım çok acıyor . Öksüremiyordum falan falan hepsi zamanla geçti tabi
Damla için daha doğal diyorlar ama. Benim göğüs dokum hiç yoktu dümdüzden farkı yoktu göğsün üst kısmı boşluklu kalmasın diye doktorum 320 cc yuvarlak yüksek profil takmış
Ama yuvarlak gayet güzel duruyor yani
Damla mı yuvarlak mı karar verecek en doğru kararı verecek tek kişi doktorun oluyor :) ben 350 cc damla taktırmak için gittim
Ama istediğim ölçüyü vücudum göğüs kafesim dar olduğu için almadı en fazla 320 alabildi onu bile doktorum almaz diyordu 275 max vermişti neyse çenem düştü :)
Tesekkur ederimm

X