- 2 Mart 2018
- 2
- 0
- 30
- Konu Sahibi guidingfat
Merhaba kızlar. Bu süreci böyle atlatıpda buralara yazacağımı hiç tahmin edemezdim ama yapıyorum sizler için. 8 ay önce Dr. Tolga Yener'e meme estetiği yaptırdım Milano Klinikte. Öncesinde çok büyük bir korku ve endişe duydum (çünkü ameliyat korkum var). Uzun araştırmalarım sonucu doktorumu buldum iyiki de bulmuşum. Neyse ilk görüşmeden zaten direk güven duydum kendisine. Sizin ne istediğinize önem veren, boyutuna şekline sizinde fikirlerinizle birlikte karar veren bir doktor. mesela ben 450 cc silikon istiyordum bana vucut tipime uygun olmayacağını abartı ve yapay duracağını söyleyerek 350 cc nin hem beni mutlu edeceğini hemde görüntünün daha doğal duracağını söyledi.kendisiyle hemen operasyonu onayladım ve güvenli ellerde ameliyatımı oldum. ameliyat sonrası ağrı dayanılmaz değildi ağrı kesicilerle geçecek dereceydi. sonuç mükemmelll. okadar güzel oldu ki ayna karşısında kendimi gülümserken buluyorum :) bu yolculuk tedirgin,korkulu,güvensiz başladı ama mucize gibi bitti. Bu yüzden doktorum Tolga Yener'i şiddetle tavsiye ediyorum. Allah iyiki beni onunla karşılaştırmış. Kızlar hiç o mu bumu nasıl olur nasıl atlatırım diye korkmayın yeterki size güven vercek kişiyi bulun.