Estetik fiyatlari ,iyi doktorlar!

Vuslat71

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
74
10
288
53
Arkadaslar benim yardima ihtiyacim var!
Estetik ameliyati yaptirmak istiyorum ama kafam iyice karisti fiyatlar hic bir yerde gösterilmiyor su estetik en fazla bu kadar tutar diye birde cok doktor var hangisi iyice sasirdim!Ben protezle gögüs diklestirme ameliyati istiyorum ve yaklasik 8 sene önce yag aldirmistim cok kötü yapti doktor onu düzeltirmek ve bazi yerlerlerine fazla yag aldigi icin lipofilling yaptirmam lazim!Sizler kimi tavsiye edersiniz ve ne kadar ödediniz cünkü fiyat konusunda hic bilgim yok ben almanyada yasadigim icin tabii doktorlarla görüsemiyorum ve zaten daha cok fiyat söylüyorlar ......ve sizin ameliyat sonuclarini özelden gösterebilirseniz cok memnun olurum!Lütfen yardim edin
Saygilarla

Ben meme diklestirme yaptırdım çok memnun kaldım
Göğüsüm olduğun dr küçük bi silikon taktı toparladı memelerimi ve üst kısımları boştu oralara yag koydu bacaklarımdan alıp bu ameliyata adin : kompozit meme büyütme ameliyatı ( silikon, toparlama , yag enjekte etme ve meme ucu küçülme ) baya kapsamlı idi. Suan çok memnun ve mutluyum muhtesemm oldu ,Dr ismi Mert Demirel kesinlikle tavsiye ediyorum
( ayni anda burun ameliyatı oldum hiç acı çekmedim herşey çok iyidi ) tesekkurler

Süper bi sonuç istersen 15.000tl meme için gözden çıkarmalısın

cevap icin cok tsk ederim! fiyati ne kadardi

Bence çok uyguna yaptırmışsınız sadece burun fiyatları tek başına 13000tlden meme 15.000tlden başlıyor hekiminiz hüzel bı sonuç verdiyse çok iyi fiyat
Bu senemi yaptirdiniz? Bu sene yaptirdiysaniz 17000 iki ameliyat icin cok fazla degil!

cok uygun,ben sirf gögüs ameliyatinin 15000 basladigini biraz fazla buldum nerdeyse bu fiyata almanyada da yapiyorlar yani Euro olarak 3800 den basliyor demek yol parasini kat ucakti oteldi yemeydi icmeydi 4500 euroyu gecer birde almanyaya dönünce doktor bakimida yok yani cok fazla,burda o 4500 euro diyorlar ortalama fiyati olarak birde garantili sorun cikinca ameliyat bedava!Anlamadim gitti bu fiyatlari!Ama sizin doktor iki ameliyat 17000 cok uygun hemde iyi doktora benziyor sayfasina girdim!

Çok guxel bir sonuc aldım ki çok doktor araştırdım sonra Mert Demirel E karar kıldım , paracı bi adam degil ama isinde çok iyi kesinlikle

Çok guxel bir sonuc aldım ki çok doktor araştırdım sonra Mert Demirel E karar kıldım , paracı bi adam degil ama isinde çok iyi kesinlikle
cok iyi sonucla memnunsaniz,17000 lira hem burun hemm gögüs icin cok iyi bir fiyat,keske sonuclarida görebilsek

merhaba nerede oturuyorsun eger istanbul silivri civarında isen sana cok iyibir plastik cerrah önerebilirim. gözüm kapalı gidiyorum ben yıllardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…