- Konu Sahibi Estetikport
-
Kişinin yüzüyle oransal güzellik ölçüleri dikkate alınarak oluşturulan uyumlu burun güzel olandır. Herkesin gıpta ile baktığı bir burun yapısı farklı bir yüz yapısında adeta ödünç alınmış gibi durabilir. Yakışmayabilir. O yüzden bahsettiğimiz ölçülerle her yüze yakışan doğal görünümlü burun formunu elde ediyoruz. Bu da ömür boyu hasta memnuniyeti demek oluyor..
ölçüler her yüzün yapısına ve aslolan ifadeyi bozmayacak şekilde olduğunda anlamlı oluyor. Benim merak ettiğim ölçünün doğru analiz edilip yapıldığı operasyonlarda hastanın cilt yapısı ve yara iyileşme süreci ile ilgili . yani burun içi yeni duruma adapte olacak üst derninin daha iyi kavraması ya da tıbben nasıl adlandırılırsa yaraların daha çabuk iyileşmesi için neler öneriyorsunuz? örneğin çinko hapı veya multivitamin kullandıran hekimler duyuyorum. sigara kullanımına asla diye bakan kadar burun estetiğini etkilemez hastayı psikolojik baskıya almam diyen hekim duyuyorm sizin iyileşme sürecindeki tavsiyelerinizi öğrenebilir miyim? Aslında dış görüntü ile ilgilenen hastanın burun içinde neler olduğunu bilmesi en doğrusu olacak diye düşünüyorum
Bu arada sevgili doktor bey, bu ölçülerin dogru analiz edilip edilmedigini hatta bu ölçülerin dikkate alınıp alınmadığını nasıl anlayabiliriz?
Kişinin yüzüyle oransal güzellik ölçüleri dikkate alınarak oluşturulan uyumlu burun güzel olandır. Herkesin gıpta ile baktığı bir burun yapısı farklı bir yüz yapısında adeta ödünç alınmış gibi durabilir. Yakışmayabilir. O yüzden bahsettiğimiz ölçülerle her yüze yakışan doğal görünümlü burun formunu elde ediyoruz. Bu da ömür boyu hasta memnuniyeti demek oluyor..
2 sene önce almansuperplasttan hüseyin güner e ameliyat oldum. burun ucum sola kaymış durumda sağ taraftan da kemik çıktı param da kalmadı ve doktor kesinlikle bir daha benimle ilgilenmedi sizin önereceğiniz uygun fiyata düzeltme yapabilecek bir doktor var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?