• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik ameliyat sonrası nefes problemi

summerwine88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
99
80
38
Kızlar ben 1 hafta önce ameliyat oldum. Tampon takmadı doktor, sadece atel var burnumun üstünde. Tampon olmamasına rağmen nefes almakta bu kadar zorlanmam normal mi sizce? Burun içindeki etler şişmiştir diye teselli ediyorum kendimi ama yüzüm gözümdeki şişler indi bir haftada. Burun içi de inerdi sanki. Böyle mi kalıcam ben ? Siz de bu sorunu yaşadınız mı? Ne kadar süre geçti düzelmeniz için?

Kızlar ben 1 hafta önce ameliyat oldum. Tampon takmadı doktor, sadece atel var burnumun üstünde. Tampon olmamasına rağmen nefes almakta bu kadar zorlanmam normal mi sizce? Burun içindeki etler şişmiştir diye teselli ediyorum kendimi ama yüzüm gözümdeki şişler indi bir haftada. Burun içi de inerdi sanki. Böyle mi kalıcam ben ? Siz de bu sorunu yaşadınız mı? Ne kadar süre geçti düzelmeniz için?
Bende tampon kullanılmadığı halde 2 hafta hiç nefes alamadım 15.gunde silikon splint deniyormuş onları çıkardı öyle nefes alabildim .belki sizdede tampon kullanılmasa da slikon splint kullanılmıştır.

Bende de tampon yoktu.ama burun içi etler şişti 15.20.gün falan şişler inince nefes alabildim.ilk haftalar tıkalıydı çok.bolbol okyanus suyu ile yıkayın içini .

Atel çıktıktan sonra nefes almam düzeldi bayağı . Tabi burun içindeki etler şiş daha. Eskisi gibi nefes alabilmek için onların inmesi gerekecek sanırım.

Back