göstermezmiyim sırnaşırım hep ama hep ben hep ben olmuyor malesefzamanla evlilik ilk zamanlarda gibi olmuyor malesef
peki sen eşine yeterince ilgi gösteriyor musun?
evet malesef koydum ne çok soğuk ne çok sıcak tam olarak nasıl yapıcam ki?trip atmış bulundum ama atmasamda olmuyor 7 yıllık evliyim ama hala bu konuda cahilimne uzak ne yakın olmak gerek
sizde eşinizi hayatınızın merkezine koyup çok ilgi beklemişsiniz
birde sıcak kanlıysanız benim gibi çok ilgi göstermişinizidir
adamın da mizacı böyledir.. ne çok soğuk ne çok sıcak olun bu ara
asla trip atmayın ama.. görürsünüz daha iyi olacak :)
evet bunlarbunun dengesi ne yani tv seyrederken tenin tene temas etmesi mi?İlgiden kastın nedir tam olarak ?
biraz karışık geldi anlamadım,
öpmek, sarılmak vs gibi mi ?
evet bunlarbunun dengesi ne yani tv seyrederken tenin tene temas etmesi mi?
mesela normalde nasıl hitap edersiniz?evet malesef koydum ne çok soğuk ne çok sıcak tam olarak nasıl yapıcam ki?trip atmış bulundum ama atmasamda olmuyor 7 yıllık evliyim ama hala bu konuda cahilim
zaten ben yanına gittiğimde mutlu oluyor oda sarılıyor ama hep ben ilk adımı atıyorum acaba beni sevmiyor mu diye düşünmeye başladımKimi insan pek sevmez böyle şeyleri ya da düşünemez ..
Eşin evliliğin ilk zamanlarında nasıldı=?
Ama arada dokunmanın verdiği huzuru, hazzı eşine hissettirip sonra geriye çekilip eşinden bekleyebilirsin.
benim odağım çocuğum tabiki ama çocuğumu uyuttuktan sonra ikimiz kalıyoruz ve sap gibi hiç hoş olmuyor.bende ilk adımı atmayı bıraksam ipin ucu iyice kaçıcakbende ilgiyi çok severim..ama erkekler genel olarak ilgi göstermeyi pek sevmez hatta fazla ilgiyide sevmez..tamamen yaratılış farkı..hayatının odağı çocuğun olsun..eşinden beklentin çok az olsunki sana en ufak birşey yaptığında bile mutlu ol...
bende ilgiyi çok severim..ama erkekler genel olarak ilgi göstermeyi pek sevmez hatta fazla ilgiyide sevmez..tamamen yaratılış farkı..hayatının odağı çocuğun olsun..eşinden beklentin çok az olsunki sana en ufak birşey yaptığında bile mutlu ol...