- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
bu fikre, düşünceye kesinlikle katılmıyorum
ne demek eşinden beklentin çok az olsun, en ufak birşey yaptığında mutlu ol?
böyle hayat mı geçer? böyle mutlu mu olunur?
hayatının odağı çocuğun olsun? neden?
insanın hayatının odağı "kendisi" olmalıdır
bir insan ne kadar huzurluysa o kadar huzur yansıtır, ne kadar sevildiğini hissediyorsa o kadar sevgi yansıtır
evet annelik çok kutsaldır, gerekirse yemez yedirir, giymez giydirir ama bir kadın asla anne olduğu için kendini unutmamalıdır
sadece çocuk büyütüp, eşden birşey beklemeyip, küçücük seylerle avunmaya çalışmak nasıl bir hayattır? uzuuuun uzuuun yıllar böyle mi geçmelidir?
kadın dediğin (ki sadece kadınlar değil, her insan) değerlidir, kendini değerli hissetmek her kadının hakkıdır
güzel sözler duymak, dokunulmak, mutlu edilmek, düşünülmek "beklenti" değil ihtiyaçtır!
konu sahibi, şu anda şunu yap bunu yap diyemiyorum
fakat "ilgisizlik" kabullenilmesi gereken birşey değildir
bu fikre, düşünceye kesinlikle katılmıyorum
ne demek eşinden beklentin çok az olsun, en ufak birşey yaptığında mutlu ol?
böyle hayat mı geçer? böyle mutlu mu olunur?
hayatının odağı çocuğun olsun? neden?
insanın hayatının odağı "kendisi" olmalıdır
bir insan ne kadar huzurluysa o kadar huzur yansıtır, ne kadar sevildiğini hissediyorsa o kadar sevgi yansıtır
evet annelik çok kutsaldır, gerekirse yemez yedirir, giymez giydirir ama bir kadın asla anne olduğu için kendini unutmamalıdır
sadece çocuk büyütüp, eşden birşey beklemeyip, küçücük seylerle avunmaya çalışmak nasıl bir hayattır? uzuuuun uzuuun yıllar böyle mi geçmelidir?
kadın dediğin (ki sadece kadınlar değil, her insan) değerlidir, kendini değerli hissetmek her kadının hakkıdır
güzel sözler duymak, dokunulmak, mutlu edilmek, düşünülmek "beklenti" değil ihtiyaçtır!
konu sahibi, şu anda şunu yap bunu yap diyemiyorum
fakat "ilgisizlik" kabullenilmesi gereken birşey değildir
ihtiyaç olarak saydıklarınıza katılıyorum..ama bu konuda çokta feminen olamıcam..ben ilgi konusunda tamamen sizinle aynı fikirdeyim..ama işin gerçeği bu deil malesef..çevremizdeki evli insanlara bakalım kaç tanesinde erkek sürekli eşine ilgi gösteriyor..genelde kadın beklediği istediği ilgiyi göremiyor..buna bende dahilim...kendi mutluluğumuz için beklentiyi aşağıda tutmalıyız..çünkü beklenti yüksek olduğunda hep üzüleceğiz..evlilik malesef sevgili olmaya benzemiyor..kolay evlenirsin ama zor ayrılırsın..o yüzden bazı ters olayları kendi mutluluğuna çevirmek için böyle küçük oyunlar oynamak gerebiliyor..