- 29 Mart 2019
- 12
- 2
- 32
-
- Konu Sahibi ilknur34034
Ne ameliyatı olacaksın Göğüs büyütme misalı günü için ameliyatımı kararlaştırdık ve ben çok korkuyorum çok tuhaf şeyler hissediyorum ne yapmalıyım korkumu yenmek için
Evet silikonNe ameliyatı olacaksın Göğüs büyütme mi
İsterseniz fotoğraf koyabilirim özele reklam derken onu bilemedim ben sadece burada yardımcı olabilecegim bir konu olursa diye yazmıştım ve ayrıca bir sıkıntım vardı bana yardımcı olabilecek olan var mı diye yazdım
Canım benim gereksiz yorumlara kafana takma bende büyütmek istiyorum 5 senedir araştırma yapıyorum memelerim yok denicek kadar az o yüzden istiyorum özelden bana resim atabilirmisin rica etsemİsterseniz fotoğraf koyabilirim özele reklam derken onu bilemedim ben sadece burada yardımcı olabilecegim bir konu olursa diye yazmıştım ve ayrıca bir sıkıntım vardı bana yardımcı olabilecek olan var mı diye yazdım
Selam kızlar bundan 2 ay önce İnternet de gezerken Este fashion diye bir siteye denk geldim sitelerini inceledim sonrada diğer sosyal medya hesaplarını inceledim ve görüşmeye karar verdim meme büyütme ve liposuction ameliyatı oldum tam 1 ay oldu ilk başlarda tedirgindim ama sonra gerçekten çok ilgili ve alakalı olduklarını gördüm ameliyat öncesi ve sonrasında hiç çekinmeden istediğim her saat aradım her türlü sıkıntım ile ilgilendiler şuanda sadece biraz ödem sıkıntım var ama bunun bir kaç hafta sonra düzeleceğini ve tamamen eski formuma döne bilecegimi söylüyorlar sizinkiler nasıl geçer mi iyileşme süreci tam olarak ne kadar zaman alıyor ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba fiyat bilgisi paylaşırsanız çok sevinirim ne zamandır hayalini kurduğum bir şey bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorumCanım benim gereksiz yorumlara kafana takma bende büyütmek istiyorum 5 senedir araştırma yapıyorum memelerim yok denicek kadar az o yüzden istiyorum özelden bana resim atabilirmisin rica etsem