Este fashion da Kombine Ameliyat oldum

ilknur34034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
12
2
32
Selam kızlar bundan 2 ay önce İnternet de gezerken Este fashion diye bir siteye denk geldim sitelerini inceledim sonrada diğer sosyal medya hesaplarını inceledim ve görüşmeye karar verdim meme büyütme ve liposuction ameliyatı oldum tam 1 ay oldu ilk başlarda tedirgindim ama sonra gerçekten çok ilgili ve alakalı olduklarını gördüm ameliyat öncesi ve sonrasında hiç çekinmeden istediğim her saat aradım her türlü sıkıntım ile ilgilendiler şuanda sadece biraz ödem sıkıntım var ama bunun bir kaç hafta sonra düzeleceğini ve tamamen eski formuma döne bilecegimi söylüyorlar sizinkiler nasıl geçer mi iyileşme süreci tam olarak ne kadar zaman alıyor ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Konu başlığını görünce yazıyım dedim ben de este fashion a 5 ay önce burun ameliyatı oldum çok memnunum doktor ne diyorsa doğrudur bence şimdide göğüs küçültme ve dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum şuanda araştırma içindeyim gene aynı yere olmak istiyorum ama biraz korkularım var ameliyat sonrası felan nasıl acı sancı çok mu ?

Bence olun derim biraz hareket kısıtlaması oluyor bir yere uzanmak sorun oluyor ilk bir kaç gün tek başına yatıp kalkmakta da zorlandım sonra tek başıma işlerimi halletmeye başladım kafanıza takılanlar nelerse sorabilirsiniz

salı günü için ameliyatımı kararlaştırdık ve ben çok korkuyorum çok tuhaf şeyler hissediyorum ne yapmalıyım korkumu yenmek için

Canım hiç korkma korkular nelerden dolayı bilmiyorum ama ben nasıl girdim nasıl çıktım hiç anlamadım sen kafana ne takılıyorsa sor ben direk cevaplayayım

Yazanların hepsi de yeni üye. Reklam kokan hareketler 🤦🏻‍♀️ Mune Mune
İsterseniz fotoğraf koyabilirim özele reklam derken onu bilemedim ben sadece burada yardımcı olabilecegim bir konu olursa diye yazmıştım ve ayrıca bir sıkıntım vardı bana yardımcı olabilecek olan var mı diye yazdım

İsterseniz fotoğraf koyabilirim özele reklam derken onu bilemedim ben sadece burada yardımcı olabilecegim bir konu olursa diye yazmıştım ve ayrıca bir sıkıntım vardı bana yardımcı olabilecek olan var mı diye yazdım
Canım benim gereksiz yorumlara kafana takma bende büyütmek istiyorum 5 senedir araştırma yapıyorum memelerim yok denicek kadar az o yüzden istiyorum özelden bana resim atabilirmisin rica etsem🙇

Selam kızlar bundan 2 ay önce İnternet de gezerken Este fashion diye bir siteye denk geldim sitelerini inceledim sonrada diğer sosyal medya hesaplarını inceledim ve görüşmeye karar verdim meme büyütme ve liposuction ameliyatı oldum tam 1 ay oldu ilk başlarda tedirgindim ama sonra gerçekten çok ilgili ve alakalı olduklarını gördüm ameliyat öncesi ve sonrasında hiç çekinmeden istediğim her saat aradım her türlü sıkıntım ile ilgilendiler şuanda sadece biraz ödem sıkıntım var ama bunun bir kaç hafta sonra düzeleceğini ve tamamen eski formuma döne bilecegimi söylüyorlar sizinkiler nasıl geçer mi iyileşme süreci tam olarak ne kadar zaman alıyor ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Canım benim gereksiz yorumlara kafana takma bende büyütmek istiyorum 5 senedir araştırma yapıyorum memelerim yok denicek kadar az o yüzden istiyorum özelden bana resim atabilirmisin rica etsem🙇
Merhaba fiyat bilgisi paylaşırsanız çok sevinirim ne zamandır hayalini kurduğum bir şey bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum

X