Essmeralda, Füsfüs, Dilarem ve Çenebaz' dan İkea çıkarması

Sizlerde çok tatlısınız :asigim:

Bıdışlarıda Allahım nazarlardan saklasın

Dostluğunuz daim olsun kızlar sizleri hep birlikte görmek dileğimle a.s. a.s. a.s.

teşekkür ederim ablacım opuyorumnanaktan bu haftasonu çok göründüm ama umarım bıkmaz kk ahalisi benden kaydirigubbakcemile3

Ohhh kızlar maşallahınız var maşallah maşallah
Allah dostluğunuzu daim etsin:Saruboceq:
hepiniz birbirinden güzel ve tatlısınız..
amma velakin Beray ile Defne sizi sollamış hem güzellikte hem tatlılıkta...
:kedipuyorumnanaktan

Sizlerde çok tatlısınız :asigim:

Bıdışlarıda Allahım nazarlardan saklasın

Dostluğunuz daim olsun kızlar sizleri hep birlikte görmek dileğimle a.s. a.s. a.s.

senden ve o güzel gözlerinden kimse bıkamaz. hep böyle kal güzelim.opuyorumnanaktan

Çok çok tatlısınız kızlar ...Sizi gördüğüme sevindim...

hepinize çok teşekkür ederiz a.s.
bıdışlarımız gözbebeğimiz, ooy allahım nazarlardan korusun onları :asigim:

ben de ayağıyla dişini kaşıdığı fotoyu isterem
bu arada dün essmeralda çok sessizdi sanırım 1 sene sonraki halini görüp deriiin düşüncelere daldı
ve çıkamadı
artık çok geç canım geri dönüşün yok hehee

amanında amanın ne güzel yemişler içmişler..........
ne güzelde eglenmişler........:içelim:
dostlugunuz daim olsun bayanlar..........:teselli:

artık çene olmadan buluşmaya olmuyo gibi oldu.......heryerden o çıkıyor.:mymeka:...amma gezdin ha be kuzum çenem.....kızkandım da ben ondan şeyttim di.yerimseniben

anam dün kim sessiz değildiki, diloşla beroşdan başka kimin sesi çıkıyodu :roflol:

bu çene yer seni haberin varmı Şeniz kıskanan gelsin ayol, kuru kuru kıskanmayın, vanlara kadar gittin buralaramı gelemiyosun :umursamaz:

yok anam çığlıklardan sesimi duyamıyordunuz ki benim.
yoksa ben konuşuyodum, çatlardım zaten konuşmasam..
delikafadulden

Süper buluşma olmuş...dostluğunuz ebedi olsun...Çenebazım seni gördüm yeniden çok mutLu oldum...maşallah bebiş te pek yakışmış ablasının bitanesine...opuyorumnanaktan:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…