• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Essmeralda, Füsfüs, Dilarem ve Çenebaz' dan İkea çıkarması

vay vay vay. bizim kızlar toplanmış. var ya ben kalkıp şu kafamı duvarlara vurup geleyim....
dilarem ya senn ne güzelmişsin öyle. vayyyyyy.
ya hepinizin yanında olmak isterdim. defne ve berayıda şöyle sıkıştıramadım zaten. esmerim çenebazım,, füsüm ,dilarem sizleri çok çok öpüyorum. vede çok bir seviyorum.
Dişlerim nasıl oky'im :lepi:

okypetem keşke gelebilsen canım ama sen de peeek uzaklara yerleşmişsin
gel bu taraflara artık yaaa
dilarem hakkaten çok güzel walla bi de o kuru kafalı elbiseyle tam afet olmuştu:)))

kısaca tanıtayım kişileri sizlere;

bu dilarem var ya; bildiğin susmuyor kadın. hani beklersen ki laf bitecek bende konuşacağım yok; ancak araya girersen susar -ki o da bir ihtimal. aynı anda konuşmaya devam etme olaslığınız daha fazla.
e tabi yavrusu da henüz konuşamadığı için anneye benzer tarzda çığlıklar atuyır sürekli. tiz ve uzun soluklu olanlarından.. kaydirigubbakcemile2
ama çok içten canım benim..

füsfüs,örtmenim..
çok acayip psikoloijik danışmanlık yapıyıor. hemen teşhis koyuyor çocuk rahatsızlıklarına. tek kelimelik hem de. ne olduğunu söylemeyeyim bari.kaydirigubbakcemile3
ağırbaşlı arkadaşım o benim..

çenebaz... ağzı var dili yok. bizim gibi manyakların arasında eğreti bile duruyor.
çocuk bakmaya çağırın, çok başarılı bu konuda.zemuszemus
seviyim hepsini ben bunların...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
amanııın füsüm konu açmış ben aşağı mahalleyi büyütürken :roflol:
başım ağrıyodu ya eve gelip bi güzel sızmışım, anca ayıldım :roflol:

kızlar inanılmaz güzel bir gün geçirdim, hepiniz harikasınız, özellikle canavar beroşum opuyorumnanaktan ve defnoşum opuyorumnanaktan günümüzün en güzel parçalarıydı

diloş kız defne kızından aldığı yaramazlık derslerini arabada uygulamaya başladı bile :roflol:
çığlıklar atmaya çalışıyodu ama önce biraz ses açma çalışmaları yapması lazım kaydirigubbakcemile3
canım ya valla beroş daha önce gördüğümüz beroş değildi, çocuğa kimlik değiştirtmişsiniz, naptınız masuma kaydirigubbakcemile3
defnoşum fıstık suratlım nasıl sakin, "daat, gak, attii" derken saati unutmuşuz demek olsun şekerim, bahane olur bi buluşma yaparız bunun için :lepi:

ooy iyi ki buluşmuşuz çok güzeldi zemuszemus
ben bir iki resim ekleyim bekleyin bakim zemuszemus

essmeralda gerçek sancaklar len teşhis felan koymadım ben
çocuk gelişimci miyim de gedin tatildeyim hem dedim
o beroşun durumunun da tek açıklaması o anası olacak kadın
öyle kadından öyle çocuk yavrııım gene bile çok iyi durumda
bu arada dilarem siz kalkınca gloria jeans personeli derin bir ooooohhhhh çekti
sizin evden duyulmuştur

amanııın füsüm konu açmış ben aşağı mahalleyi büyütürken :roflol:
başım ağrıyodu ya eve gelip bi güzel sızmışım, anca ayıldım :roflol:

kızlar inanılmaz güzel bir gün geçirdim, hepiniz harikasınız, özellikle canavar beroşum opuyorumnanaktan ve defnoşum opuyorumnakatan günümüzün en güzel parçalarıydı

diloş kız defne kızından aldığı yaramazlık derslerini arabada uygulamaya başladı bile :roflol:
çığlıklar atmaya çalışıyodu ama önce biraz ses açma çalışmaları yapması lazım kaydirigubbakcemile3
canım ya valla beroş daha önce gördüğümüz beroş değildi, çocuğa kimlik değiştirtmişsiniz, naptınız masuma kaydirigubbakcemile3
defnoşum fıstık suratlım nasıl sakin, "daat, gak, attii" derken saati unutmuşuz demek olsun şekerim, bahane olur bi buluşma yaparız bunun için :lepi:

ooy iyi ki buluşmuşuz çok güzeldi zemuszemus
ben bir iki resim ekleyim bekleyin bakim zemuszemus
Beray sağolsun artık cadılığı geçti,cazgırlık yolunda emin adımlarla ilerliyor,babası pek sakin ama anne elinde bu kaa oluyor
Defneyle pek bir araya getirmeyelim,kızın ayarı bozulacak:çok üzgünüm:
Zaten annesi bu olmadı,bir dahaki sefere anneannesine bırak gel öyle buluşalım dedi :gitme:
Oy çenem,çenem çenem,başın geçti mi bidenem:asigim:

Beray sağolsun artık cadılığı geçti,cazgırlık yolunda emin adımlarla ilerliyor,babası pek sakin ama anne elinde bu kaa oluyor
Defneyle pek bir araya getirmeyelim,kızın ayarı bozulacak:çok üzgünüm:
Zaten annesi bu olmadı,bir dahaki sefere anneannesine bırak gel öyle buluşalım dedi :gitme:
Oy çenem,çenem çenem,başın geçti mi bidenem:asigim:

geçti diloşum Şeniz ben o cazgırı döve döve severdim de işte gün hemencik geçiveriyo ya bişi anlamıyoruz...
ama seni şiddetle anladım canım ya diyodun ya 1 dk oturmuyorum diye
valla takdir ediyorum, analığın hakkını %100 veriyosun, kızın verdirtiyo daha doğrusu kaydirigubbakcemile3

bu çocukların arabalarını birbirlerine pek yaklaştırmadık.
zira ilk dakikalarda yapıştırmıştık ki beray defne'nin saçlarına bir asıldı, zavallık defnoşcuk sadece bakakaldı.
zaten o dakikadan sonra hep beray'a baktı, ne olduğuna karar veremedi bir türlü:roflol:

yaa bu arada defne dönüşte gene işemiş
önü arkası araba koltuğu heryeri çiş içindeydi
ne yaptınız lan kıza hiç böle olmamıştı

Benim gibi değiştirmeyeydin bezini,eve bi geldim,kızımın kilosu epey bi artmış,bez artık emmekten istifa etmek üzereydi ki operasyonu son dakikada başarıyla tamamladık:lepi:

aman niye sorduysam hiç birini de sevmem :delphin:
özellikle çeneyle dilaremi gözüm görmesin zati :dilcikar:
bebişi çok sevdim, gerci annesi onu bi kobay olarak kullansa da hala tam bi prenses maşallah :asigim:

kıskanıyosun demi beni :icecream:

Hayatım sizi bilemeyeceğim ama bu Çene gacısı leyleği havada gördü bu sene... leylek sürüsü görmüş olma ihtimali daha yüksek tabe kaydirigubbakcemile3

monam gelemeyenler utansın :dilcikar:
ne güzel leylek turuna çıkıcaktık ama :dilcikar:

evet canım daha dün kocaeli buluşmasındaydı walla
gezenti gacı

evet kızlar onun konusu açılmamış daha, kimse senin hızını geçemiyo canım :roflol:

ohh masallah nazar degmesın....allah versın bulusmaları hele ceneme masallah valla hafta sonu full:)))
hepınıze asınayım ama su prenseslerı gormek cok cok guzel valla....kocaman optum

prensesim pathemim, kuzum şu rahatsızlığın olmasa seninle de görüşücektik ama sağlık olsun
olmadı ayağına gelicem valla, özledim yafrim seni Şeniz

çok özeniyom size yaaamafoldumben
ne güzel buluşup koklaşıyonuzkaydirigubbakcemile4
çene durmak yokk seni ağrıya bekliyomm
gel buluşak kaynaşakzemuszemus
madem başladın bikere turlamaya:smiley-cool:

kannecim ağrı mı dedin, yer saat söyle delikafadulden
biletimi ayarlayım :roflol:

vay vay vay. bizim kızlar toplanmış. var ya ben kalkıp şu kafamı duvarlara vurup geleyim....
dilarem ya senn ne güzelmişsin öyle. vayyyyyy.
ya hepinizin yanında olmak isterdim. defne ve berayıda şöyle sıkıştıramadım zaten. esmerim çenebazım,, füsüm ,dilarem sizleri çok çok öpüyorum. vede çok bir seviyorum.

canım biz de seni seviyoruz, keşke olabilsen buralarda :gitme:

çok tatlısınız laaa

küçük kızlar da büyük kızlar da on numara :lepi:

canım keşke sen de gelebilseydin, küçük kızlar hepimizden tatlı ama allah analarına sabır kuvvet versin valla kaydirigubbakcemile3

ne bekliyodun füsüm, çocuk önündeki bütün suları içti
"iç iç" :roflol:

bu çocukların arabalarını birbirlerine pek yaklaştırmadık.
zira ilk dakikalarda yapıştırmıştık ki beray defne'nin saçlarına bir asıldı, zavallık defnoşcuk sadece bakakaldı.
zaten o dakikadan sonra hep beray'a baktı, ne olduğuna karar veremedi bir türlü:roflol:
Karşı komşumuzun kızından dayak yiye yiye en iyi savunmanın saldırı olduğunu düşünmeye başladı garibim.Ama eylemlerim sürüyor,en sevmediğim şeylerin başında eli maşalı çocuklar gelir..
Gerçi defnoşuma sevmek için atıldı beroşum,bir de prenses tokaları ilgisini çekti :ecrin_bebek:
Füsüm dehşetengiz bir ifadeyle baktı ama hanımlığını da pek bozamadı yıvrım opuyorumnanaktan

hepiniz çok harikasınız canlarım bebelerinizde çok tatlı ALLAH ım onları bağışlasın nazardan korusun öpuyorum sizleri:nazar: opuyorumnanaktan​

kızlarr çok güzelsiniz maaşaallah.....:nazar:
gülen yüzleriniz solmasın ,dostluğunuz daim olsun inşaallah...
bugün bizde eşimle ikeada akşam yemeğindeydik hihoyyythakkaten ilginç tesadüf...kaydirigubbakcemile3
nice buluşmalar diliyorum kızlar opuyorumnanaktan

Back