• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Essmeralda, Füsfüs, Dilarem ve Çenebaz' dan İkea çıkarması

Sizlerde çok tatlısınız :asigim:

Bıdışlarıda Allahım nazarlardan saklasın :nazar:

Dostluğunuz daim olsun kızlar sizleri hep birlikte görmek dileğimle a.s. a.s. a.s.

ay çenebazım seni görmek çok güzel. bu dostluklar ömür boyu devam etsin. hepiniz çok güzelsiniz. ancaaak bebişler dahada tatlı.opuyorumnanaktan onları çok çok öpüyorum. daha nice buluşmalar dilerim.

Şeniz Şeniz Şeniz

teşekkür ederim ablacım opuyorumnanaktan bu haftasonu çok göründüm ama umarım bıkmaz kk ahalisi benden kaydirigubbakcemile3

Ohhh kızlar maşallahınız var maşallah maşallah:nazar:
Allah dostluğunuzu daim etsin:Saruboceq:
hepiniz birbirinden güzel ve tatlısınız..
amma velakin Beray ile Defne sizi sollamış hem güzellikte hem tatlılıkta...
:kedi:opuyorumnanaktan

Sizlerde çok tatlısınız :asigim:

Bıdışlarıda Allahım nazarlardan saklasın :nazar:

Dostluğunuz daim olsun kızlar sizleri hep birlikte görmek dileğimle a.s. a.s. a.s.

senden ve o güzel gözlerinden kimse bıkamaz. hep böyle kal güzelim.opuyorumnanaktan

Çok çok tatlısınız kızlar ...Sizi gördüğüme sevindim...

Ohhh kızlar maşallahınız var maşallah maşallah:nazar:
Allah dostluğunuzu daim etsin:Saruboceq:
hepiniz birbirinden güzel ve tatlısınız..
amma velakin Beray ile Defne sizi sollamış hem güzellikte hem tatlılıkta...
:kedi:opuyorumnanaktan

hepinize çok teşekkür ederiz a.s.
bıdışlarımız gözbebeğimiz, ooy allahım nazarlardan korusun onları :asigim: :nazar:

Benden de iki üç foto gecikmeli de olsa:ecrin_bebek
3376.jpg
[/url][/IMG]

ben de ayağıyla dişini kaşıdığı fotoyu isterem
bu arada dün essmeralda çok sessizdi sanırım 1 sene sonraki halini görüp deriiin düşüncelere daldı
ve çıkamadı
artık çok geç canım geri dönüşün yok hehee

amanında amanın ne güzel yemişler içmişler..........
ne güzelde eglenmişler........:içelim:
dostlugunuz daim olsun bayanlar..........:teselli:

artık çene olmadan buluşmaya olmuyo gibi oldu.......heryerden o çıkıyor.:mymeka:...amma gezdin ha be kuzum çenem.....kızkandım da ben ondan şeyttim di.yerimseniben

bu arada dün essmeralda çok sessizdi sanırım 1 sene sonraki halini görüp deriiin düşüncelere daldı
ve çıkamadı

anam dün kim sessiz değildiki, diloşla beroşdan başka kimin sesi çıkıyodu :roflol:

amanında amanın ne güzel yemişler içmişler..........
ne güzelde eglenmişler........:içelim:
dostlugunuz daim olsun bayanlar..........:teselli:

artık çene olmadan buluşmaya olmuyo gibi oldu.......heryerden o çıkıyor.:mymeka:...amma gezdin ha be kuzum çenem.....kızkandım da ben ondan şeyttim di.yerimseniben

bu çene yer seni haberin varmı Şeniz kıskanan gelsin ayol, kuru kuru kıskanmayın, vanlara kadar gittin buralaramı gelemiyosun :umursamaz:

ve çıkamadı

yok anam çığlıklardan sesimi duyamıyordunuz ki benim.
yoksa ben konuşuyodum, çatlardım zaten konuşmasam..
delikafadulden

Süper buluşma olmuş...:nazar:dostluğunuz ebedi olsun...Çenebazım seni gördüm yeniden çok mutLu oldum...maşallah bebiş te pek yakışmış ablasının bitanesine...opuyorumnanaktan:CüvCüv:

Back