Essmeralda, Füsfüs, Dilarem ve Çenebaz' dan İkea çıkarması

sizler süpersiniz kıslaa ama miniklee ultra süperler,kaydirigubbakcemile5maş.çok tatlılaa benim için azcık sıkıştırıverin onlarıŞeniz
dostluunuz daim olsun ,yüzünüz hep gülsün emiiopuyorumnanaktan
bu arada sölemem lasım diloşum daa bi fıstık geldin gözüme yaf,kilo verilmiş gallbaa,ondandır heral yüzün daa bi güzel maş.Şeniz

kızlar iki cümle kelam edemeden net gitti...
şimdi rahat rahat yazayım...
füsüm canım benim eve servis ve dört dörtlük konforlu ve defnoşlu yolculuğumuz için sana ve eşine çok teşekkürler opuyorumnanaktan
gerçekten eşin eşi bulunmayacak sabır örneği gösterdi bütün gün, takdir ettim, napıyo bu manyak kadınlar demedi ya helal olsun :roflol:
esmerim esmeraldam biricik gebemiz inşallah beben defnoşu örnek almıştır :roflol: ama annesine çekerse sanırım o da beroş gibi olacak kaydirigubbakcemile3
diloşum dillerine kurban, ben sanırım nickimi değiştirmek zorunda kalıcam sayende, evet bunu burda itiraf ediyorum
arkadaşlar ben çenebaz falan değilmişim, bunu diloşun yanında anlıyorum :)) fırsat bulup da tek cümle kuramıyorum, ara nağmelerde vokal yapıyorum yalnızca :roflol:
sıcakkanlılığınız sevecenliğinizle iyiki tanımışım dediğim insanlarsınız... bundan sonra da sık sık hatta daha sık görüşelim inşallah...

a.s.

çenebazım sevgilim sen çoook tatlısın yaa:asigim:maşallah bitaneme,güzel bir gün geçirmişsiniz ne güzelzemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
sevdiğim kk güzelleri buluşmuş:asigim:, çok iyi vakit geçirdiğinize eminim kaydirigubbakcemile2

küçük prenseslere maşallah

yaa bu arada defne dönüşte gene işemiş
önü arkası araba koltuğu heryeri çiş içindeydi
ne yaptınız lan kıza hiç böle olmamıştı

acaba niye işedi ki?CADIARZU
yediklerini hazmetmek için içtiği yarım litre sudan olabilir mi acaba?
önce pipetle içiyodu baktı olmadı bi dikti kafaya şişeyi, burnundan bile girdi sular valla :roflol:

hepinizde iğrençsiniz yaağğğğ:ecrin_bebek:
buluştunuzda ne oldu sankim..hehhh pek de bi matah değilsiniz:CüvCüv:
imza:cart diye ikiye ayrılan üye:lepi:

ya evet saru bende dedim bunlara iğrençsiniz diye ama anlamadılar beni.hihoyyyt

Offf napam ben bu kizi
Atsam atamam satsam satamam
En son kazene sattim o da vazgecti
Elimde patladi benim mis kokulummafoldumben

yok kız yok cadı madı ama alacam ben oğluma üzülme.
hem kaynana olunca yola getiririm ben onu
kaydirigubbakcemile3

ohh süper bir buluşma olmuş kizlar süpersiniz:asigim:
yalniz dilarem beni hayal kirikliğina uğratti
ben onu yamuk yumuk yampirik birşey hayal ederdim hep nedense:roflol:-tatlicadiarzu-

yok yok tca sen meraklanma.
hislerin doğruymuş.
yamuk yumuk zaten.
onu düzeltmek için epey çaba gösterdik biz
:teytey:

yani defnoş bir fiil yediği için anne-baba artık pes etti.
18 tane kaşık aldı atacak önüne bütün gün yesin diye.
çocuk define bulmuş gibi olacak valla
:icecream:

aşkım sefgilim ortim Şeniz tişkür ederim, çok güzeldi ama çabucak geçti :çok üzgünüm:
prenseslerimiz de birbirinden tatlı :asigim:

sevdiğim kk güzelleri buluşmuş:asigim:, çok iyi vakit geçirdiğinize eminim kaydirigubbakcemile2

küçük prenseslere maşallah

sevdiğim kk güzeli Şeniz sizleri de görmek isteriz :1rolleyes:

Vay anasını..

Toplandınız demek hee..
ıyi hadi bakalım.
Defne yi ve diğer bebişi de öperim Maşallah..

Az biraz daha verdim dağlar kızım ama daha yolum çok uzunmafoldumben
Kız ben ramazandan sonra karasuya gelicim,bi buluşma yaparıs de mi opuyorumnanaktan

süpersiniz..:lepi:yanlız şu çenebaza gıcık oluyom heryerden çıkıyo ..zahti çok çirkin her zamanki gibi..:dilcikar::dilcikar:

Benim ev ikeaya bej dakka
Alışverişini yaparsın,ordan zavallı kocan bana bırakır seni,
Ben yolu tarif ederim,sanırım beş dakikalık yolu bir saatte bulabilersiniz :roflol::roflol::roflol:

ay çenebazım seni görmek çok güzel. bu dostluklar ömür boyu devam etsin. hepiniz çok güzelsiniz. ancaaak bebişler dahada tatlı.opuyorumnanaktan onları çok çok öpüyorum. daha nice buluşmalar dilerim.

Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…