- Konu Sahibi fxuxsfxuxs
-
yaa bu arada defne dönüşte gene işemiş
önü arkası araba koltuğu heryeri çiş içindeydi
ne yaptınız lan kıza hiç böle olmamıştı
hepinizde iğrençsiniz yaağğğğ:ecrin_bebek:
buluştunuzda ne oldu sankim..hehhh pek de bi matah değilsiniz:CüvCüv:
imza:cart diye ikiye ayrılan üye:lepi:
Offf napam ben bu kizi
Atsam atamam satsam satamam
En son kazene sattim o da vazgecti
Elimde patladi benim mis kokulummafoldumben
ohh süper bir buluşma olmuş kizlar süpersiniz:asigim:
yalniz dilarem beni hayal kirikliğina uğratti
ben onu yamuk yumuk yampirik birşey hayal ederdim hep nedense:roflol:-tatlicadiarzu-
canım ben defneye minicik masa sandalye takımı aldım, odası için
yemeğini kendi yesin diye plastik çatal kaşık bıçak aldım
bir de çerçeve aldım, kitaplık falan da alacağım ama onlar için evde ölçü almam lazım
gene gideceğim yani
hatunlar taş gibisiniz hepiniz:içelim bebeleri beğendim en çok ama:dilcikar::ecrin_bebek::asigim:allah nazardan saklasın onları..
çenebazım sevgilim sen çoook tatlısın yaa:asigim:maşallah bitaneme,dier hanımlarda çok hoş gözüküyolar,güzel bir gün geçirmişsiniz ne güzelzemuszemus
sevdiğim kk güzelleri buluşmuş:asigim:, çok iyi vakit geçirdiğinize eminim kaydirigubbakcemile2
küçük prenseslere maşallah
alkisalkisalkis
Süpersiniz kizlar.....Esmerim göbis iyce cikmis artik....:CüvCüv:
Bebislere masallah
peeeeeh:dilcikar::gitme:
Kıjım,herkeş yamık bi sen düzgün he miohh süper bir buluşma olmuş kizlar süpersiniz:asigim:
yalniz dilarem beni hayal kirikliğina uğratti
ben onu yamuk yumuk yampirik birşey hayal ederdim hep nedense:roflol:-tatlicadiarzu-
Az biraz daha verdim dağlar kızım ama daha yolum çok uzunmafoldumbensizler süpersiniz kıslaa ama miniklee ultra süperler,kaydirigubbakcemile5maş.çok tatlılaa benim için azcık sıkıştırıverin onlarıŞeniz
dostluunuz daim olsun ,yüzünüz hep gülsün emiiopuyorumnanaktan
bu arada sölemem lasım diloşum daa bi fıstık geldin gözüme yaf,kilo verilmiş gallbaa,ondandır heral yüzün daa bi güzel maş.Şeniz
Benim ev ikeaya bej dakkacanım ben defneye minicik masa sandalye takımı aldım, odası için
yemeğini kendi yesin diye plastik çatal kaşık bıçak aldım
bir de çerçeve aldım, kitaplık falan da alacağım ama onlar için evde ölçü almam lazım
gene gideceğim yani
süpersiniz..:lepi:yanlız şu çenebaza gıcık oluyom heryerden çıkıyo ..zahti çok çirkin her zamanki gibi..:dilcikar::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?