• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşsiz FATİH SULTAN SARNICI...

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
canlar bilir misiniz aceba burayı?fatih çarşamba da bulunuyor,bi çok kez düğüne katıldım,iş dolayısıyla...ama fiyat öğrenme şansım olmadı,yani soramıyosun tabi...ama düğünler süper oluyor!ben isteyene mekan hakkında bilgi verebilirm,bana da fiyat konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim;)opuyorumnanaktan

100 kişilik yemekli bir düğün 10 bin lira , estra müzik vs istenirse bu fiyat 1-2 bin daha artıyor...

ayy yok be canmm:1shok: okadrda diildr yahuuu:1shok::1shok: belki en detaylı yemek falan mı senin bildiğin acep?olmamalı yanii:1no2:

:) Dont panic!! Maalesef canım aynen öyle.Bilakis fiyat aldım kendilerinden.12.000 Tl den kapı actılar düşün :) Ben sana indirimli halini söyledim.Normal bir yemek menüsü en pahalısı değil yani.Sen de git görüş hak vericeksin ;) Çok üzgünüm

Süper tarih bir mekan.ınanılmaz bir ambiansı var kesinlikle görsellik 10 numara yani...Ama dediğim oryalama 10.000 Tl gözden cıkartmak gerekiyor orada düğün için.Yani ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı :) Düğünü ya böyle bir mekanda yapmak lazım ya da sadece nikah.Şahsen ben düğün salonlarını hiç sevmiyorum

Evet canım gerçekten eşsiz bi yer , bir de gidip yerinde görsen inanamazsın.Açıkçası fatihte olunca önyargılı gittim oradaki yetkilide aynı seyi söyledi , ama tarihi mekan işte.Zamanında bizanslılar su ihtiyacları için kullanıyormus orayı...10.000 TL sadece düğün düşün , yemekli de kokteyl de aynı fiyat kokteylde sadece kişi sayısı artıyor.Bir de ekstra orkestra tutsan 1500 lira , kuaför , arac süslemesi , konuklara arac ayarlanması , foto derken...En az 15 milyar gözden cıkartmak lazım..Millet 1.000 küsür liraya salon tutuyor :) Yani 15 düğün salonuna bedel..Ama hakediyor!

fiyatlar 2010 da 12000 tl idi ancak bu fiyat yemekli ve kokteyl ikisinde de aynı yani kokteyl yaparsan 500 kişiye kadar misafirlerin gelebiliyor, yemekli yaparsan 300 kişiye kadar ama 270 en iyisiymiş yoksa pist çok dar kalıyormuş. bu fiyata ordövr tabağı, ana yemek, salata ve sınırsız meyve suyu, video kamera, dj müzik ve sade tek seçenekli masa süslemesi dahil, ama bu yemekli için kokteyl detaylarını bilmiyorum sadece aynı fiyat olduğunu ve 500 kişiye kadar konuk ağırlanabildiğini biliyorum. sevgiler

Back