• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Essek gibi calisacan yoksa bosanirim diyen eş kişisi

Paşa hazretleri kusura bakmasın ama sizin ev içindeki emeğiniz olmasa açlıktan geberir, gül gibi evlatlara sahip olamaz, tertemiz evi yatağı kıyafeti olamazdı. Kendinize değer verin hala yemek yemedi diyorsunuz, afedersiniz ama zıkkımın körünü yesin nankör adam. Anca yat ne demek ya! İster çalışırsınız ister çalışmazsınız ama işe girerseniz hem ev işleri hem çocuklar altından kalkamazsınız. Bu adamda size yardım edecek vicdan yok. Şuna bak kadın sanki banka kartı.

Siz yapın diye demiyorum ama bana “seni boşarım” diyen adamın totosuna tekmeyi atarım. Kapının önüne de koyarım.

Babanızın sanırım hayat görüşü erkek ne derse "alttan al"cılardan.
Çok samimi söylüyorum eşim bana böyle dese o evi terk ederim.
Benim eşim iş yerinde yönetici toplantıdan çıkar kafası davul olur, evi gelir kızımızı ayağında yatana kadar sallar oğlumuzla da ilgilenir.
Hava iyi ise çocuğu hazırla der, parkta oynatır.
İlgilenecekte ben tek başıma Meryem Ana gibi hamile kalmadım.
Ya da sadece ben istemedim.

Babanızın bu tutumu ve sizin herşeye eyvallah değişinizden sonra eşimin düzelmez.

Bide madem para bu tatlı, hayatlarının en büyük amacı, mutluluk kaynakları neden evleniyorlar, yada evleniyorlar neden çocuk yapıyor bu tarz erkekler.
Yapmasaydı çocuk iki kişi çalışıp çalışıp mal mülk yapsınlar.

İlerde de parasını yemeye korkar bu tipler demedi demeyin.
Ceplerine akrebi sokar çıkarmazlar da kesinlikle.

Lütfen beni boşa ben çalışır kendime bakarım, en azından kahrını, terbiyesizliğini, ilgisizliğini çekmem diyemediniz mi?
Eviyle, çocuğuyla, eşiyle ilgilenmeyen adam ancak bostan korkuluğu olur.
Evin direği olayını çok yanlış anlamış.
Şahsi fikrim kadının da çalışmasından yana ama biri bana eşek gibi çalışacaksın derse inadına çalışmam malak gibi yatarım.
Çalışacaksam da kendime ve çocuğuma çalışırım. Bu adama 5 kuruş fayda sağlamam.

Son düzenleme:
konu dışı olacak ama sizin nezdinizde genele sormak istiyorum, 2 çocuklu bir evlilik içindeyken tartışmanızda babanızı arayıp onun eve gelip eşle konuşması normal ve olağan bir durum mu? hiç evlenmedim ancak bu durum bana çok absürd geliyor duyunca. baba konuşunca ne oluyor, eş siz ne derseniz he demeye mi başlıyor?

konunuza gelince de, eşinizin üslubu çok yanlış, çok ters, çalışasım varsa da kaçardı. telefonla oynarken çocuk büyütmek kolay gelmiştir kendisine tabii.
genelde buyukler isin icine girince her sey daha cok sarpa sariyor ama bilemedim.

Merhaba kizlar o kadar doluyumki ellerim titriyor resmen
Nasil bu hale geldik anliyamiyorum. Cogu zaman tartışırdık 2 saat gecmeden barışırdık ama bu sefer baya ciddi görünüyor ki cok morelim bozuk.
Esim olacak kisi isten eve geldiginde hic biseye karismayan yatana kadar tlf başında oyun oynayan biri
Cocuklarla ilgisi sıfır
Bazen oglum baba diye bagirir hic duymaz tlf la mesgul surekli oyun oynar sohbet etmez ben iki cocukla gece gündüz koşturma içindeyim cocuklarin okulu alisveris evin isi bende o calistigi icin biseyde beklemiyorum zaten ama ilgisi sifir konusmaz sohbet etmez konussada hep para yatirim ev alalim sohbetleri
iki gundur ev alalim tartismasindayiz iki gun once annenlere soyle cocuklara baksin sende calis yuksek kredi alirsak iyi bir ev aliriz dedi
Annemlere soyledim cocuklara bakamayiz dediler aannemkolundan babam elinde rahatsiz babam iki elinden 3 kere amaliyat oldu kararlarina saygi duydum tamam dedim esimede durumu anlattim konu kapandi
Aklimdan kreste geciyor ama kres 7 de aciliyor es kişisi yaninda calismami istiyor calistigi yer 6bucukta is basi yapiyor kendisi sera bahcesinde calisiyor
Kendisine daha oncede cocuklarin okuluna uygun is söyledim onlarda fazla para yok korona gecsin bakariz deyip kapatti
Dun evle ilgili konusurken bahceli alirsak bahceye cocuklar icin biseyler yapalim dedim ipler koptu
Sen ye ic yat anca hic bisey icin mucadele etme dedi
Daha once beraber calisiyorduk esyalari beraber aldik herseyi beraber yaptik maddi olarakta eve katkim cok oldu simdi böylemi oldu dedim
Naptin ev mi aldin ucak mi aldin dedi calistim deyip duruyon oncesinde calistin tamam ben şimdiyi soyluyorum dedi
Bende sana yaranamadimki iki cocukla calissam yaranacammi dedim
Ayaga kalkti essek gibi cslisacan cocuklar buyusun essek gibi calisacan sana iyilik yaramiyor dedi yoksa bosanirim dedi
Sok oldum ben cslismammi diyorum cocuklari disarimi atim durum boyle napim dedim babami aradim daha once tartismamizda hic aileme duyurmamistim bu bardagi tasiran son damla oldu babam geldi konustu
Herseye sıfırdan basladiniz herseye sahip oldunuz ama ev konusunda biraz bekle acele etme diye ogut verdi gitti
Babam surekli arayip duruyor bisey diyor mu diye
Eş kisisi Dun kendi yemegini hazirladi yedi is icin ekmegini hazirladi bugun yemek yaptim sofrayi kurdum yemedi
Mutfakta ayak ustu biseyler yedi bende hic bisey demeden sofrayi kaldirdim
Calissam hic biseye destek olmuyacak biliyorum rahatina cok duskun iki cocukla ben herseye kosturacam hic biseyr cesaret edemiyorum psikolojim bozuldu bu isin sonu neye varacak bilmiyorum
Siz biraz yumuşak yüzlü kalmışsınız hep sanırım o da tepenize çıkmış. Bu lafların başka izahı olamaz. Gaz vermek ya da sizi yönlendirmek için söylemiyorum ama bu lafların böyle kıyısından ucundan iması dahi yapılsa yemek hazırlamak orda dursun ağzına lafı yapıştırır özür dileyene kadar da asla konuşmazdım.Babanıza olayları anlatarak da pasif görünmüşsünüz. Ben uğraşamıyorum baba sen uğraş demişsiniz babanız da gerekli konuşmayı yapamamış en doğrusu aile büyüklerini karıştırmadan halletmek diye düşünüyorum. Gözünü ev bürüyeceğine o evde yaşayanların huzurunu sağlığını mutluluğunu düşünsün kocanız.

Kocanız evdeki yemeklerin kendi kendine yapıldığını,çamaşırların kendiliğinden temizlendiğini ve en önemlisi iki çocuğun kendi kendine büyüdüğünü sanıyor belli ki.. Yoksa evde gösterdiğiniz emeğe ancak bu kadar saygısızca yaklaşma lüksü bulabilir kendinde.
Kusura bakmayın ama kocanız tam ağzına fırıncı küreğiyle vurmalık. Ben bu adam için çalışıp yükümü katlamazdım.
Ayrıca beni boşamazsan şerefsizsin diyede belirtir rahatıma bakardım

Sizin kocanizin size evde zerre faydasi olmadigi halde ne hakla size böyle konusur? Hersey calisip para kazanmak mi? Asil siz bosanmayi düsünecek yerde kendinizi ezdiriyorsunuz. Babanizi cagirmak ne alaka? Beni bosanmakla tehdit eden adami prensip olarak bosarim. Cocuklariniza babalik yapmiyor bile!

Nasil bu hale geldik anliyamiyorum. Cogu zaman tartışırdık 2 saat gecmeden barışırdık ama bu sefer baya ciddi görünüyor ki cok morelim bozuk.
Esim olacak kisi isten eve geldiginde hic biseye karismayan yatana kadar tlf başında oyun oynayan biri
Cocuklarla ilgisi sıfır
Bazen oglum baba diye bagirir hic duymaz tlf la mesgul surekli oyun oynar sohbet etmez ben iki cocukla gece gündüz koşturma içindeyim cocuklarin okulu alisveris evin isi bende o calistigi icin biseyde beklemiyorum zaten ama ilgisi sifir konusmaz sohbet etmez konussada hep para yatirim ev alalim sohbetleri
iki gundur ev alalim tartismasindayiz iki gun once annenlere soyle cocuklara baksin sende calis yuksek kredi alirsak iyi bir ev aliriz dedi
Annemlere soyledim cocuklara bakamayiz dediler aannemkolundan babam elinde rahatsiz babam iki elinden 3 kere amaliyat oldu kararlarina saygi duydum tamam dedim esimede durumu anlattim konu kapandi
Aklimdan kreste geciyor ama kres 7 de aciliyor es kişisi yaninda calismami istiyor calistigi yer 6bucukta is basi yapiyor kendisi sera bahcesinde calisiyor
Kendisine daha oncede cocuklarin okuluna uygun is söyledim onlarda fazla para yok korona gecsin bakariz deyip kapatti
Dun evle ilgili konusurken bahceli alirsak bahceye cocuklar icin biseyler yapalim dedim ipler koptu
Daha once beraber calisiyorduk esyalari beraber aldik herseyi beraber yaptik maddi olarakta eve katkim cok oldu simdi böylemi oldu dedim
Naptin ev mi aldin ucak mi aldin dedi calistim deyip duruyon oncesinde calistin tamam ben şimdiyi soyluyorum dedi
Ayaga kalkti essek gibi cslisacan cocuklar buyusun essek gibi calisacan sana iyilik yaramiyor dedi yoksa bosanirim dedi
Sok oldum ben cslismammi diyorum cocuklari disarimi atim durum boyle napim dedim babami aradim daha once tartismamizda hic aileme duyurmamistim bu bardagi tasiran son damla oldu babam geldi konustu
Herseye sıfırdan basladiniz herseye sahip oldunuz ama ev konusunda biraz bekle acele etme diye ogut verdi gitti
Eş kisisi Dun kendi yemegini hazirladi yedi is icin ekmegini hazirladi bugun yemek yaptim sofrayi kurdum yemedi
Calissam hic biseye destek olmuyacak biliyorum rahatina cok duskun iki cocukla ben herseye kosturacam hic biseyr cesaret edemiyorum psikolojim bozuldu bu isin sonu neye varacak bilmiyorum
Terbiyesiz adam!

Selam kizlar degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim
Normalde babama anneme hic duyurmam tartismamizi hep kendim halletmeye calisirdim ama bu bardagi tasiran son damla oldu
Onlarda artik duysun hak versin diye anlattim bazi seyleri
Beni dinlemiyor caresiz kaldim

Yarin kendime ve cocuklarima pizza soyluyecem keyif yapacam
Kendiside mutfakta ayak ustu peynir zeytin yesin
Yada zikkimin kökünü yesin

Bir yazi vardi yabancı kaynakli
Adam bir gün eve geliyor bahçe kapisindan giriyor bahçe talan vaziyette, içeri giriyor çocuklar perişan, evde oyuncaklar yerlerde kıyafetler utulenecek bekliyor vs her yer karmakarisik
Adam korkarak yatak odasina çıkıyor bakiyor ki kadin yataga uzanmış kitap okuyor :) diyor ki noldu bu evde? Kadinin cevabı: hiiiç! Her zaman yaptığımı bugun yapmadim!
Siz de yarın bunu yapın gerekirse, eve geldiğinde de dersiniz ben evde bos bos yatiyormusum ya, bugun de gerçekten yattım kafama göre takildim al durum bu. Bundan sonra yatıyorum sen de eve temizlik ve yemek icin eleman aliyorsun parasini da essek gibi ödüyorsun!
O adama anca böylesi yaranır

Cocuklarla ilgisi sıfır
Calis ama boyle adam icin aslaaaaa!

Kendi para kazanmaktan başka ne ise yarıyormuş ki ç...ünü sallayıp gezmekten başka?
Çok sınır oldum
Ona yemek falan hazırlamayın lütfen dik duRun karşısında

Genel olarak aileleri isin icine katmaya karsiyim ama demekki bu duruma kadar getirmis bazen insan zor durumda kaliyor sanirim
olabilir.
bazi kisilerde gozunun ustunde kasin var dedi bana diye aileyi aramayi sever.
ailem arkamda bak ona gore ha mantigi sanirim 😁
ben hic sevmem boyle seyleri.
yani problemim varsa annemle abimle konusurum ama gelin bunla konusun demek icin degil dertlesmek tarzi

Bende calismak istiyorum cocuklarin okuluna uygun olsun istiyorum bu sekilde calisan cok arkadaslarim var es kişisine soyledim o az kazancli is ondan bisey cikmaz dedi
Suan diger odada oturuyor pisirdigim yemegi bile yemedi bende hic bisey soylemeden geri kaldirdim
Calismayada cesaretim kalmadi artik calissamda cok fazla zorlanirim hep ev hep cocuklar hem iş

Pişirdiğim yemeği bile yemedi mi? Sizin gibi uysal nahif insanları görünce kendimi aksi Nalet bir canavar gibi hissediyorum. Çünkü kocam bana çalışmazsan boşarım dese "boşamazsan adam değilsin tırreeek" der, anında bağcılar kekosu olurum. Böyle baş parmağım ve işaret parmağımla minik sevimli bir daire yapar "nooldu yemedi mi he" derim sonra da. Çünkü öyle.

Cocuklarla ilgisi sıfır
Allah yardımcınız olsun

olabilir.
bazi kisilerde gozunun ustunde kasin var dedi bana diye aileyi aramayi sever.
ailem arkamda bak ona gore ha mantigi sanirim 😁
ben hic sevmem boyle seyleri.
yani problemim varsa annemle abimle konusurum ama gelin bunla konusun demek icin degil dertlesmek tarzi
Aynen her evlilikte problem var ama aileme soylemem sonra aceba esime kotu bakarlarmi diye dusunuyorum ben unuturum onlar unutmaz sonucta
Birde her birey kendi isini kendi halletsin cocuk gibi sikayet nedir

Back