ESSE ürünleri kullanan arkadaslara sorum olacak

cgdm16

30.06.2012
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
1.973
5
66
oncelıkle merhaba arkadaslar ben bigün gezerken essede bı ındırım oldugunu fark ettım ve catal bıcak takımı aldım onuda sımdı mısafır ıcın kullanmayı dusunuyorum fakat kalıtesı konusunda hıc ama hıc bı fıkrım yok öle bıan bosluguma geldı dusunmeden alıverdım.kullanan arkadaslar varsa bilgi verirseniz cok sevınırım

esse çatal bıçak takımını bilmem ama oda güzeldir elbet çünkü alman malı o. bende esse den teflon tava içi petekli olandan aldım çok şahane bir tava bide döküm ızgara tava ayrıca tartı da aldım çok hoşuma gitti.eminimki kullandıkça seninde hoşuna gidecektir çünkü kalite var ortada güle güle mutlulukla kullan:54:

bende esseden günlük kullanım için çatal bıçak takımı aldım.
çokta içime sindi. 20 yılda garantisi varmış zaten

esse nin tüm ürünleri güzel, eminim aldıklarını da yıllarca kullanabilirsin, arkadaşların dediği gibi kalite :34: eğer indirim varsa diğer eksiklerini de tamamla derim...

essenin ben de birçok ürününü kullandım,şimdiye kadar bir problem yaşamadım,gerçekten kaliteli malları var.Ama tavsiyem indirim zamanlarını takip etmeniz,% 50 indirim vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum,neyse aldıklarını güle güle iyi günlerde kullan canım...:71:

ben de esse'de indirimi görünce hemen aldım çeyizime,aldığımdan beri içim içimi yiyordu acaba iyi midir diye ama yazılanları okuyunca içim biraz rahatladı,bende alman malı olmasına güvenerek aldım,dilerim sorun yaşamayız

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar... içimi çok ferahlattınız. gönul rahatlıgıyla kullanabılırım artık:21:

evime çok yakkın esse seri sonu mağazası var ürünleri çok kaliteli çok şey aldım ekmek saklama kutusu mini fırın mutfak tartısı seri sonu mağazası olduğu için sürekli indirim var metal saklama kaplarını 1 liradan aldım paslanmaz yıllardır kullanıyorum hiç bişey olmadı

çokmasum tekirdağda oturduğun gözüküyor ama ben yinede şansımı deneyip sormak istedim,essenin seri sonu mağazası nerede acaba merka ettim,eğer ist.daysa gidip bir bakmak isterim

merhaba arkadaşlar, bende Esse'den saklama kapları. büyük servis tabakları. limon sıkacağı, süzgeç, meyve kabı, içi beyaz teflon tava ve tencere ne bileyim bir sürü şey aldım çeyiz için.

kullanınca yorumları yazarım.

çokmasum tekirdağda oturduğun gözüküyor ama ben yinede şansımı deneyip sormak istedim,essenin seri sonu mağazası nerede acaba merka ettim,eğer ist.daysa gidip bir bakmak isterim

tesadüfen okudum kusura bakma esse seri sonu mağazası istanbul çapa da var canım

ben de esse'den ürünler aldım fakat henüz kullanmak nasip olmadı ancak geçenlerde bir arkadaşımdaydım, beyaz saplı takımından bıçağın sapı enteresan bir şekilde orta yerden kırıldı :S

bende esseden yeni alüminyum döküm tava aldım simdilik memnunum suanda essede yaz indirimi baslamış fiatlar baya uygun geldı bana bide esseden bambu tepsi aldım gercı onu daha kullanmadım :1:

Back