Esra nin kitabındaki çapalama nedir okuyan varmı

Roseros

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
4
-1
1
31
Arkadaşlar şu malum kitapları okuyanlar uygulayanlar var mı merak ediyorum

Burada dişil enerji yükseltme konusunda tuzlu su mevzusuyla dalga geçmiştik.

Dur şunu bir deneyeyim dedim.

Dişil enerjim yükselecek ve afroditleşicem sandım.

Uzun zaman sonra ilk kez kavga edip birbirimize kıçımızı dönüp yatmıştık o gece.

tuzlu suyu sağdan mı soldan mı döktün bak o önemli soldan döktüysen dişil enerjiyi değil erili aktifleştirmişsindir ben de denicem ya

tuzlu suyu sağdan mı soldan mı döktün bak o önemli soldan döktüysen dişil enerjiyi değil erili aktifleştirmişsindir ben de denicem ya
Doğru taraftan döktüm de şimdi hatirlamiyorum djdmls ben çapalama yapmadim. Belki ondan kıç kıça yattık.

Ben de şu an adetteyim bakalım duşta deneyeceğim 2 gün sonra yazarım kızlar çok merak ediyorum gerçekten sadece tuzlu suyu öğrendim de almak istiyorum kitaptan acaba çabalama gerçekten işe yarıyor mu

Tuzlu su zaten Esra hanimin icadi degil kizlar ve bilimsel aciklamasi var. Yabanci kaynaklarda cok geçiyor.
Ben psikolojik mi bilemem ama tuzlu su ve capalamanin faydasini gorenlerdenim.

Esra değilde başka bir hanımefendinin dişil enerji yükseltme çalışmasını yapmıştım ve baya da etkili olmuştu yani.
Bir de ben inanıyorum böyle şeylere ya. Esra'ya çapa hakkında yapılan geri dönüşler çok abartı, inandırıcı değil ama yapılsa bir şey kaybettirmez insana

Hangi hanimefendi acaba merak ettim

Sağdan sola üstten alta önden arkaya donat diyesim geldi
Bende bi ara yaptım ama sadece ferahlama hissettim öyle ekstra etkisi olmadı altın falan alınmadı yani

Sağdan sola üstten alta önden arkaya donat diyesim geldi
Bende bi ara yaptım ama sadece ferahlama hissettim öyle ekstra etkisi olmadı altın falan alınmadı yani
he valla psikolojik olarak iyi hissettiriyor ama güller böcekler takılar tokalar yok yanii standart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…