tuzlu suyu sağdan mı soldan mı döktün bak o önemliBurada dişil enerji yükseltme konusunda tuzlu su mevzusuyla dalga geçmiştik.
Dur şunu bir deneyeyim dedim.
Dişil enerjim yükselecek ve afroditleşicem sandım.
Uzun zaman sonra ilk kez kavga edip birbirimize kıçımızı dönüp yatmıştık o gece.
Doğru taraftan döktüm de şimdi hatirlamiyorum djdmls ben çapalama yapmadim. Belki ondan kıç kıça yattık.tuzlu suyu sağdan mı soldan mı döktün bak o önemlisoldan döktüysen dişil enerjiyi değil erili aktifleştirmişsindir ben de denicem ya
Hangi hanimefendi acaba merak ettimEsra değilde başka bir hanımefendinin dişil enerji yükseltme çalışmasını yapmıştım ve baya da etkili olmuştu yani.
Bir de ben inanıyorum böyle şeylere ya. Esra'ya çapa hakkında yapılan geri dönüşler çok abartı, inandırıcı değil ama yapılsa bir şey kaybettirmez insana
Sağdan sola üstten alta önden arkaya donat diyesim geldituzlu suyu sağdan mı soldan mı döktün bak o önemlisoldan döktüysen dişil enerjiyi değil erili aktifleştirmişsindir ben de denicem ya
2 cümle ile aciklanacak bisey degil. Isterseniz insta hesabini bir inceleyin. Ben kitaplarını okudum.Şu çapalama olayını açıklayın da aydinlanalim ne bu
he valla psikolojik olarak iyi hissettiriyor ama güller böcekler takılar tokalar yok yanii standartSağdan sola üstten alta önden arkaya donat diyesim geldi
Bende bi ara yaptım ama sadece ferahlama hissettim öyle ekstra etkisi olmadı altın falan alınmadı yani
Adam günaydın aşkım derken günaydın papatyam diyor bizde hemen ayh tuzlu suuuğğğğğhe valla psikolojik olarak iyi hissettiriyor ama güller böcekler takılar tokalar yok yanii standart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?