- 12 Mart 2017
- 309
- 353
- 37
-
- Konu Sahibi nedennicin
merhabalar. ben İzmir'de yaşıyorum Esra hanıma da hiç gitmedim ama popüler olan kişilere yönelik bazı deneyimlerim oldu. İzmirde hep önerilen iki doktora gittim sürekli hretyerde reklamları olan. ikisi de boşa para verdiğim kişiler oldu hiçbir işe de yaramamıştı. üçüncü kişinin çok reklamı yoktu tavsiye üzerine gitmiştim hatta internette birkaç yerde vardı sadece. ama işinde çokçok iyiydi ve her kuruşu değmişti. hiçbir sorunum da kalmadı. çok ünlü popüler kişiler fazla pohpohlanmış reklam ağırlıklı olabiliyor. bunu esra ezmeci için söylemiyorum sadece iyice araştırıp öyle gitmelisiniz diyorum, belki kadın çok iyi bilmiyorum. deneyimlediğim için yazmak istedim. inşallah en iyisi olur sizin içinMerhaba, psikolog Esra Ezmeci'ye GTT yaptıran oldu mu? Olumlu olumsuz yorumlarınızı merak ediyorum. Yaşadığım sorunlarının kaynağının geçmiş takıntılarım olduğunu düşünüyorum. O kadar emeğe ve paraya değsin istiyorum. Lütfen fikri olan yorum yazsın
Böyle şeylere inanmayınMerhaba, psikolog Esra Ezmeci'ye GTT yaptıran oldu mu? Olumlu olumsuz yorumlarınızı merak ediyorum. Yaşadığım sorunlarının kaynağının geçmiş takıntılarım olduğunu düşünüyorum. O kadar emeğe ve paraya değsin istiyorum. Lütfen fikri olan yorum yazsın
merhaba. ben de bu ara tükenmişlik sendromu yaşıyorum ve psikolog arıyorum. dediğin gibi işe yaramayacak tedavilerle de hem zaman hem para harcamak istemiyorum. en son kime gittin acaba?merhabalar. ben İzmir'de yaşıyorum Esra hanıma da hiç gitmedim ama popüler olan kişilere yönelik bazı deneyimlerim oldu. İzmirde hep önerilen iki doktora gittim sürekli hretyerde reklamları olan. ikisi de boşa para verdiğim kişiler oldu hiçbir işe de yaramamıştı. üçüncü kişinin çok reklamı yoktu tavsiye üzerine gitmiştim hatta internette birkaç yerde vardı sadece. ama işinde çokçok iyiydi ve her kuruşu değmişti. hiçbir sorunum da kalmadı. çok ünlü popüler kişiler fazla pohpohlanmış reklam ağırlıklı olabiliyor. bunu esra ezmeci için söylemiyorum sadece iyice araştırıp öyle gitmelisiniz diyorum, belki kadın çok iyi bilmiyorum. deneyimlediğim için yazmak istedim. inşallah en iyisi olur sizin için
Merhaba. Ben Volkan beye gitmiştim Volkan Öztürk'e ama kendisi İzmirde, ben İzmir'deyim burda ona gitmiştim. İstanbulda değil yani. Online görüşmeleri var mı onu bilmiyorum araştırıp sorun isterseniz.merhaba. ben de bu ara tükenmişlik sendromu yaşıyorum ve psikolog arıyorum. dediğin gibi işe yaramayacak tedavilerle de hem zaman hem para harcamak istemiyorum. en son kime gittin acaba?
Ben de İzmir'de yaşıyorum. Sizden görüp Volkan Bey'e randevu aldım dün ilk seansıma gittim. Gayet memnun kaldım. Haftaya 2. görüşmeye gideceğim. Teşekkür ederimMerhaba. Ben Volkan beye gitmiştim Volkan Öztürk'e ama kendisi İzmirde, ben İzmir'deyim burda ona gitmiştim. İstanbulda değil yani. Online görüşmeleri var mı onu bilmiyorum araştırıp sorun isterseniz.
ay yıllık izindeydim çok girmedim bu siteye görmemişim mesajınızı kusura bakmayın. Rica ederim burda hepimiz birbirimize yardım ediyoruz memnun kalmanıza çok sevindim evet çok iyidir volkan bey. Valla beni hayata döndürdü diyebilirim. İnşallah kısa zamandada rahatsızlığınız son bulur.Ben de İzmir'de yaşıyorum. Sizden görüp Volkan Bey'e randevu aldım dün ilk seansıma gittim. Gayet memnun kaldım. Haftaya 2. görüşmeye gideceğim. Teşekkür ederim