- 2 Ekim 2011
- 1.744
- 7
rosemaryyy görüşme bölümünde kız ahmetle nasıl konuşuyor
Sorma bebeğim yaa aynen, içine gircek çocuğun nerdeyse, beğendirmeye çalışıyor kendini ahmete, ama ahmet beğenmez inşallah.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rosemaryyy görüşme bölümünde kız ahmetle nasıl konuşuyor
sorma bebeğim yaa aynen, içine gircek çocuğun nerdeyse, beğendirmeye çalışıyor kendini ahmete, ama ahmet beğenmez inşallah.
sorma bebeğim yaa aynen, içine gircek çocuğun nerdeyse, beğendirmeye çalışıyor kendini ahmete, ama ahmet beğenmez inşallah.
Cocugun kismetiyle oynama
rosemaryy geçmiş olsunnnn
beğenmez beğenmez ahmeti sana alacağız
Sende bi sana alcaz diyorsun, sonra da geçmiş olsun diyorsun, bu ne çelişki anlamadım.
O seyirci kız neydi öyle Ahmet'e aşığım diyen ay allah canını almasın Ahmet gelen kıza olumsuz deyince kızdaki alkışı görmeyen üzülür valla dedimki sağ el sol elin içinden geçicek şimdi hırsa bak
Gözdeee giyinmeyi seviyo falan ama kaçırdığı şeyler var a gözdecim sen çıtı pıtı minyon değilsin bunu da biliyosun e ne diye peblum modellere takıntı yaparsın yahu
kabul etmedi rahatlayabilirsin kız gidiyor diye dedim
Aynen katılıyorum, gözde hiç vücuduna uygun giyinmiyor, zaten dana gibi, bide öyle giyince daha da pehlivan gibi oluyor, zayıf falan sanıyor kendisini galiba.
Anladım canım onu da, gözün aydın de bari, geçmiş olsun diyince ondan öyle dedim bende.
Olabilir biz göbeği saklamaya çalışırz o göstermeye
programda kimin yalanı ortaya çıkmış anlamadım?:44:
aciklamadilar o kadar simdi simdi dediler program bitti ayni cenkin mevzusu gibi bi kac haftaya belli olur