Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay hangi kanal o ya, kaçırdım ben
ahaha yok ben aşırı saplantılıyım bu kanala hatta çözdüm ben, eğer kocan üzerine 1 milyon dolarlık sigorta yaptırıyor ve bu arada sana çok iyi davranıyorsa yarın yokmuş gibi kaç evlilik içi 10 cinayetin 10'u da bu şekilde oluyor resmen
Benim yanimda yatili bayan kaliyor. O saatte tv ye izon vermiyorum. Yalvariyor esra erolu seyretmek icin. İzin vermezsem aksam yatmadan önce youtubedan seyrediyormus. Saka gibi.valla millete sorunca '' ayyyy ne kadarrr banellll , ayyyyy ben izlemem o tip şeyleriiii '' yapıyorlar ama reytinglere falan bakınca basbaya izleniyor bu programlar
izlenmese neden her kanalda olup senelerce devam etsinler ki ?
millet izliyor ama izlemiyorum diyor
Herkes bu programları gerçekten seviyesi o olduğu için izlemiyor. Bir nevi psiko-sosyal deney yapıyor gibi oluyorsun onları izlerken.
Ama yemek yapmak eğlenceli deilkii:)yemek progrmamı izle hayatım hiç bari değişik yemek yapmış olursun
:):):) güldürdün beni
eşim korkmaya başladı.çok fazla teknik öğrendim:)
bende bir şey öğrendim ki katil herzaman bahçıvan değil :)
Valla ablam bi insan evladi nasıl söyleyebilir onun şokundayım hele dediğin gibi anne olmuş olmasına deginemiyirum bile
en sevdiğim programdan biri.aaaa ben bilmiyordum.şimdi öğrendim.
Mesela o California Dedektifi Brian Wolf un yapımcısı da bir Türk şirketi, ne zaman izlesem gurur duyuyorum elimde olmadan