Esra demir yüzer labioplasti

Zzuhal

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2023
28
1
6
31
Arkadaşlar merhabalar, uzun süredir labioplasti ameliyatı olmak istiyorum. Ameliyat konusunda netim ancak doktor konusunu hala netleştirmiş değilim. Aslında istanbulda özgür kartala olmak istiyordum ancak uzun süreli yurtdışı çıkmıç asistanı öyle söyledi. Döndüğünde de fiyatları ne olur bir fikrim yok. Bir de öğretmenim okullar açılmadan olup kurtulmak istiyorum. Yarın ankaraya gidicem, esra demir yüzerle görüşeceğim. Aynı doktorla iyi veya kötü tecrübesi olan kişiler yazabilir mi, kafayı yemek üzereyim doktor düşünmekten. İstanbulda saynur yılmaz, bursada yulida doster var aklımda. Kocaelide yaşadığım için bu şehirlere ulaşımım sıkıntı değil. Lütfen yorum yapın biraz cesaret alayım.

Canım merhaba tecrübem yok ama ben de araştırma içerisindeyim. Öneri yapabilceğim bi konu olursa doktorunu hangi şehirde yaşıyorsan oradan seçmen benim fikrim. Sonuçta neyle karşılaşıcağımızı bilmiyoruz gel git yapmak durumunda kalabiliriz o yüzden karar verdiğin seçenekler arasında yaşadığın şehirde olan doktor tercih edilmeli diye düşünüyorum

Bir süre ankarada olacağım için esra demir yüzeri tercih ettim ve bi anda ameliyat kararı aldım yarın için. Çok gerginim ama sonucun güzel olacağına inanıyorum😇

Ben Ankara’da bir doktora oldum. Özelden isim verebilirim. Çok sorunsuz geçti. Tabii herkesin durumu farklı olabilir.

Bir süre ankarada olacağım için esra demir yüzeri tercih ettim ve bi anda ameliyat kararı aldım yarın için. Çok gerginim ama sonucun güzel olacağına inanıyorum😇
Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba ? Ben de kendisine olmayo düşünüyorum ama çok kararsızım . Beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Ne kadar kaygılandığımı az çok anlıyorsunuzdur

Back
X