EsRa&CeYda Ersoy KARDEŞLER- Cicişler hakkındaki düşünceleriniz

Keşke güzelliklerini daha iyi yolda kullansalar. Gerçekten güzel kızlar

Son düzenleme:
Gercekten insanın midesi bulanıyor bu pozları görünce. Simdi merak ettim twitterlarina baktım da 360bin küsür takipçileri var, bunlara prim verenler de onlar kadar ucuz.
Hem kızlara haksızlık ettiniz :86: hic kapalı normal fotografları yok diye bakın ben buldum, hemde iftar acıyorlarmıss :111:

Birde ciciş esra nın twitini paylaşayım, ne demek istemiş biriniz acıklayıverin :76:

Ugrasamicam bazilariyla bu niyetli halimle gunah (Esra) Ceyda'nin haberi bile yok yazdiklarimdan sacmalamis olabilirim belkide kizar bana

bence açık seçik poz vermek için uğraşmasınlar zaten heryerleri meydanda yani

Burda resımleri gorunce twıtterlarına baktım , o nasıl pozlar ya ben bakarken utandım ..
Ne kadar vahim bir durumdalar ,
Gözler zombi gb lensli..
Estetik desen her yerde ..
kıyafet desen kıyafet yok uzerlerınde
Şuh bakıcam dıye verılmıs aptal aptal pozlar falan ..
Birde bu ınsanlar bu parayı nerden buluyor onu anlamadım
Çalıstıklarına dair bısey yok , bır vasıflarıda yok ..
Para kımlerın elınde kırlenıyor boyle dıye gectı ıcımden resımlerı gorunce .. neyse ya Allah doğru yola sevk etsın ne dıyeyım

Bunlar kadar rezil insan yoktur heralde Türkiye'de, sadece gülüyorum

Bir programda battı balık yan gider ne demek diye soruldu, verdikleri cevap:

-İşte balık yan yüzüyomuş, sonra batmış.

Her canlının yaşamaya hakkı vardır ama bunlar yaşamasın, şikayetçiyim

bebeğim nasıl kazandıkları belli değil mi :)

Ne düşünüyorum aynen şöyle:Kaşarın alası bunlar ,o...luklarını bu kadar insanların gözüne sokan ucuz kardeşler.

kızlar o kadar iğrenç, yorumsuz, berbat gibi yorumlar yapmışız ama türkiye'nin 1 numaralı kanallarında çalışmışlar.
ya oralara getirenler onlar gibi ya da bu kızlar numara yapıyorlar.
ama bu kadar ''tuhaf'' olayların ''kahramanları'' böyle işler de yer alsın. ilginç.durum vahim:18:

Onlara topik açmak bile değer verildiğini gösterir, kadınlıklarıyla pirim yapıyorlarsa onlara bu pirimi veren erkeklerde onların kafasındandır :), yani kanlarında var ..... lık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…