• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EsRa&CeYda Ersoy KARDEŞLER- Cicişler hakkındaki düşünceleriniz

beynimi bunlar hakkında bisi düsünmek icin zorlamak istemiyorum :D:D:DDDD

Cicişler tvde de kendilerini segiliyorlar.

cicisler-den-islak-ve-seksi-video-2012-5-4.jpg

ci%C5%9Fler_73b4e4bc-9a9c-4313-8ad5-6ee86d77475e_3_D7CFF0F2-21E5-4091-8FDE-43CF514ADAF3.jpg

bd4_40c19.jpg

AuK-NqICEAEjy0R.jpg

kafayı yemiş bunlar ya :)))))

Bir arkadaşımın abisi bunları tanıyor, arkadaşlar ve yaptığı yorum;

O kızlar normalde çok zeki, artık televizyonda dikkat çekmek için mi yapıyorlar bilemiyorum demişti:20:

Bir arkadaşımın abisi bunları tanıyor, arkadaşlar ve yaptığı yorum;

O kızlar normalde çok zeki, artık televizyonda dikkat çekmek için mi yapıyorlar bilemiyorum demişti:20:

Aynen böyle düşünüyorum çok da sağlam tiyatrocu bu kızlar gündemde kalkmak için böyle yollara başvuruyorlar.

Adnan Oktar ile Sohbetler programındaki kızlarda pek acayip :/ bunları izleyenler var mıdır yahu :44:

bunları yabancılar yapınca çok asil çok seksi dokunmaya kıyamam der erkekler türk kadınları yaptımı ucuz.kızlar kesinlikle bunların davranışlarını tasvip etmiyorum ,teyzeleri yaşındayım kızlarımında böyle olmasını istemem fakat bu bakış açısı nedir.yabancı kızların blogunda böylelerini görüyoruz onlar beğeniliyor bunlara ucuz deniyor .ucuzsa hepsi ucuz olmalı

kızlar o kadar iğrenç, yorumsuz, berbat gibi yorumlar yapmışız ama türkiye'nin 1 numaralı kanallarında çalışmışlar.
ya oralara getirenler onlar gibi ya da bu kızlar numara yapıyorlar.
ama bu kadar ''tuhaf'' olayların ''kahramanları'' böyle işler de yer alsın. ilginç.durum vahim:18:

evet çok enteresan

Back