- 22 Aralık 2019
- 130
- 138
- 40
Merak ettim kacinci gununuzdesiniz?Bende esra hanima ameliyat oldum.1 yili gecti 3 ayi bulmustu tam anlamiyla iyilesmesi.Sabrederseniz memnun kalirsiniz diye dusunuyorum. İlk yorumu yazanda acele etmis olmali 3 ay sonrasinda yazi yazmamis.Merhaba bende de klitoriste sorunlar var aynı doktora ameliyat oldum klitoris şeklinizde düzelme var mı ya da his kaybı
1 ay oldu klitoris sorunum devam ediyor ve asimetri var sizde asimetri var mıMerak ettim kacinci gununuzdesiniz?Bende esra hanima ameliyat oldum.1 yili gecti 3 ayi bulmustu tam anlamiyla iyilesmesi.Sabrederseniz memnun kalirsiniz diye dusunuyorum. İlk yorumu yazanda acele etmis olmali 3 ay sonrasinda yazi yazmamis.
Esra hanımın eski hastasısınız sanırım 3 ay sonunda sizi tatmin etti mi acaba sonuç.Bende eşimden musade aldım ameliyat olacağım.Burda tek memnun olmayan yorum burda sanırım.Merak ettim kacinci gununuzdesiniz?Bende esra hanima ameliyat oldum.1 yili gecti 3 ayi bulmustu tam anlamiyla iyilesmesi.Sabrederseniz memnun kalirsiniz diye dusunuyorum. İlk yorumu yazanda acele etmis olmali 3 ay sonrasinda yazi yazmamis.
İlk aylarda oldugunu dusunuyordum ama gecti.1 ay oldu klitoris sorunum devam ediyor ve asimetri var sizde asimetri var mı
Bende ne yazık ki devam ediyor..İlk aylarda oldugunu dusunuyordum ama gecti.
Esra Hanimla gorustunuz mu acaba kac ay oldu ? 6 ay doldumu biliyormusunuz bilmiyorum bir estetik suresi 6 aydir.Bende ne yazık ki devam ediyor..
O da memnun olmadı revizyon yapmak istedi ama onun için de ayrı ücret ödeniyor... revizyona yaptırmicamEsra Hanimla gorustunuz mu acaba kac ay oldu ? 6 ay doldumu biliyormusunuz bilmiyorum bir estetik suresi 6 aydir.
Anladim gecmis olsun.O da memnun olmadı revizyon yapmak istedi ama onun için de ayrı ücret ödeniyor... revizyona yaptırmicam
Neden acaba ? Bende olmayı düşünüyorumda neden hayal kırıklığı oldu?Süleyman eserdağa oldum bende..çok büyük bir hayal kırıklığı..Hemde çok büyük