Esra çabuk cömert ve labioplasti pişmanlığı

Merhaba bende de klitoriste sorunlar var aynı doktora ameliyat oldum klitoris şeklinizde düzelme var mı ya da his kaybı
Merak ettim kacinci gununuzdesiniz?Bende esra hanima ameliyat oldum.1 yili gecti 3 ayi bulmustu tam anlamiyla iyilesmesi.Sabrederseniz memnun kalirsiniz diye dusunuyorum. İlk yorumu yazanda acele etmis olmali 3 ay sonrasinda yazi yazmamis.

Merak ettim kacinci gununuzdesiniz?Bende esra hanima ameliyat oldum.1 yili gecti 3 ayi bulmustu tam anlamiyla iyilesmesi.Sabrederseniz memnun kalirsiniz diye dusunuyorum. İlk yorumu yazanda acele etmis olmali 3 ay sonrasinda yazi yazmamis.
1 ay oldu klitoris sorunum devam ediyor ve asimetri var sizde asimetri var mı

Esra hanımın eski hastasısınız sanırım 3 ay sonunda sizi tatmin etti mi acaba sonuç.Bende eşimden musade aldım ameliyat olacağım.Burda tek memnun olmayan yorum burda sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…