Eylül sonunda olmuştum düzelir diye çok umutla bekledim ama düzelmedi klitoris eskiden bu kadar büyük değildi nasıl yapmış anlamadım plastik cerrah araştırıyorum siz kime oldunuz
Çok geçmiş olsun bende Esra Hanımın hastasıyım şükür hiç pişmanlık yaşamadım. Doktorla konuyla ilgili görüştünüz mü acaba benimle ilgilenmişti ve hala ara sıra arıyorum.Arkadaşlar bu konuyu paylaşmak için yeni üye oldum. Burdaki yorumları okuyarak bir cesaret esra çabuk cömert gittim labioplasti ameliyatı oldum. Sonuç maalesef hayal kırıklığı oldu. 1.şekil çok kötü oldu eskisinden fena 2, büt0n dikişler ortada sanki çorap dikmiş 3.hem hayallerim hem param boşa gitti. Bu ameliyatı olacak arkadaşlar çok iyi araştırsınlar 6.bin lira para verdim hangisine üzülsem bilemiyorum. O parayı helal etmiyorum. Benim düştüğüm hataya düşmeyin diye yazıyorum doktorunuzu iyi araştırın bende revizyon için doktor araştırıyorum .
Arkadaşlar bu konuyu paylaşmak için yeni üye oldum. Burdaki yorumları okuyarak bir cesaret esra çabuk cömert gittim labioplasti ameliyatı oldum. Sonuç maalesef hayal kırıklığı oldu. 1.şekil çok kötü oldu eskisinden fena 2, büt0n dikişler ortada sanki çorap dikmiş 3.hem hayallerim hem param boşa gitti. Bu ameliyatı olacak arkadaşlar çok iyi araştırsınlar 6.bin lira para verdim hangisine üzülsem bilemiyorum. O parayı helal etmiyorum. Benim düştüğüm hataya düşmeyin diye yazıyorum doktorunuzu iyi araştırın bende revizyon için doktor araştırıyorum .
Hadi yaa olmus baya. Cok gecmis olsun. Ben burdan dr ismi vermeye korkuyorum artik arkadasim. Reklam diye dusunup hesabi askiya aliyorlar. Cok sacma bir sey bu ama 2 kere yasadim bunu. Ustelik reklam da yapmadim. Surecimi anlatan konu acmistim. Hickimsenin avukati degilim pr danismani da ama insanlar nasil algiliyorsa hemen askiya aldiriyorlar. Allah'a havale ediyorum boylelerini. Ben cok arastirdigim ve zorlu bir surec sonunda karar verdigim icin yardimci olsun diye dusunerek soyluyorum insanlara. Simdi yine bir cekiniyorum isim vermeye. Dilerseniz ozelden soyleyebilirim ismini.
Doktor ismini özelden yazar mısınızHadi yaa olmus baya. Cok gecmis olsun. Ben burdan dr ismi vermeye korkuyorum artik arkadasim. Reklam diye dusunup hesabi askiya aliyorlar. Cok sacma bir sey bu ama 2 kere yasadim bunu. Ustelik reklam da yapmadim. Surecimi anlatan konu acmistim. Hickimsenin avukati degilim pr danismani da ama insanlar nasil algiliyorsa hemen askiya aldiriyorlar. Allah'a havale ediyorum boylelerini. Ben cok arastirdigim ve zorlu bir surec sonunda karar verdigim icin yardimci olsun diye dusunerek soyluyorum insanlara. Simdi yine bir cekiniyorum isim vermeye. Dilerseniz ozelden soyleyebilirim ismini.
Doktor ismi vererek kotulemeniz hoş değilArkadaşlar bu konuyu paylaşmak için yeni üye oldum. Burdaki yorumları okuyarak bir cesaret esra çabuk cömert gittim labioplasti ameliyatı oldum. Sonuç maalesef hayal kırıklığı oldu. 1.şekil çok kötü oldu eskisinden fena 2, büt0n dikişler ortada sanki çorap dikmiş 3.hem hayallerim hem param boşa gitti. Bu ameliyatı olacak arkadaşlar çok iyi araştırsınlar 6.bin lira para verdim hangisine üzülsem bilemiyorum. O parayı helal etmiyorum. Benim düştüğüm hataya düşmeyin diye yazıyorum doktorunuzu iyi araştırın bende revizyon için doktor araştırıyorum .
Merhaba l. Ben de onu düşünüyordum bu msj beni direk vazgeçirdi zaten gecen sene 3000 tl ye yaptığı ameliyata bu yil aradim 6000 tl dediMerhaba.Geçmiş olsun. Bende 3,5 ay önce bu ameliyatı oldum. Çok memnunum. Fakat dikişler dökülünceye ve ödem geçinceye kadar benimkide çok kötü görünüyordu. Hani bilmiyorum senin ne kadar bir zaman oldu ama benimki öyleydi .esra çabuk cömerti instagramdan takip ediyorum. Genital estetik en iyi olduğum alan diye sürekli belirtiyor. Sürekli bıdı bıdı konuşuyor ameliyat esnasında story çekiyor. demekki ağzı işliyor eli değil:)Ayrıca o kadar bilgili konuşuyorki inan bende öncelikli olarak onu düşünüyordum. Neyse ki tesadüf benim doktora rastladım buradaki yorumlardan. İyi kide ona olmuşum hiç bi sorun yaşamadım. Revizyon olarak en çok adı geçen doktor özgür kartal ın adı geçiyor. Hatta suaylin rumuzlu bi bayana yeniden iç dudak yapmış düzeltmiş. Forumlarda yorumları var. Oda bi madur senin gibi. Özgür kartalı araştır bi istersen
Merhaba. Ben de ayni su siralar instagramdan takip ediyordum ama bu msjdan sonra düşünmekten bile vazgeçtim. Siz ankarada mi oldunuz, kime oldunuz acaba?Merhaba.Geçmiş olsun. Bende 3,5 ay önce bu ameliyatı oldum. Çok memnunum. Fakat dikişler dökülünceye ve ödem geçinceye kadar benimkide çok kötü görünüyordu. Hani bilmiyorum senin ne kadar bir zaman oldu ama benimki öyleydi .esra çabuk cömerti instagramdan takip ediyorum. Genital estetik en iyi olduğum alan diye sürekli belirtiyor. Sürekli bıdı bıdı konuşuyor ameliyat esnasında story çekiyor. demekki ağzı işliyor eli değil:)Ayrıca o kadar bilgili konuşuyorki inan bende öncelikli olarak onu düşünüyordum. Neyse ki tesadüf benim doktora rastladım buradaki yorumlardan. İyi kide ona olmuşum hiç bi sorun yaşamadım. Revizyon olarak en çok adı geçen doktor özgür kartal ın adı geçiyor. Hatta suaylin rumuzlu bi bayana yeniden iç dudak yapmış düzeltmiş. Forumlarda yorumları var. Oda bi madur senin gibi. Özgür kartalı araştır bi istersen
Labioplasti ameliyatı olmuşsunuz öncelikle geçmiş olsun doktor ismi neydi acaba bana da söyleyebilir misinizHadi yaa olmus baya. Cok gecmis olsun. Ben burdan dr ismi vermeye korkuyorum artik arkadasim. Reklam diye dusunup hesabi askiya aliyorlar. Cok sacma bir sey bu ama 2 kere yasadim bunu. Ustelik reklam da yapmadim. Surecimi anlatan konu acmistim. Hickimsenin avukati degilim pr danismani da ama insanlar nasil algiliyorsa hemen askiya aldiriyorlar. Allah'a havale ediyorum boylelerini. Ben cok arastirdigim ve zorlu bir surec sonunda karar verdigim icin yardimci olsun diye dusunerek soyluyorum insanlara. Simdi yine bir cekiniyorum isim vermeye. Dilerseniz ozelden soyleyebilirim ismini.
Merhaba.Geçmiş olsun. Bende 3,5 ay önce bu ameliyatı oldum. Çok memnunum. Fakat dikişler dökülünceye ve ödem geçinceye kadar benimkide çok kötü görünüyordu. Hani bilmiyorum senin ne kadar bir zaman oldu ama benimki öyleydi .esra çabuk cömerti instagramdan takip ediyorum. Genital estetik en iyi olduğum alan diye sürekli belirtiyor. Sürekli bıdı bıdı konuşuyor ameliyat esnasında story çekiyor. demekki ağzı işliyor eli değil:)Ayrıca o kadar bilgili konuşuyorki inan bende öncelikli olarak onu düşünüyordum. Neyse ki tesadüf benim doktora rastladım buradaki yorumlardan. İyi kide ona olmuşum hiç bi sorun yaşamadım. Revizyon olarak en çok adı geçen doktor özgür kartal ın adı geçiyor. Hatta suaylin rumuzlu bi bayana yeniden iç dudak yapmış düzeltmiş. Forumlarda yorumları var. Oda bi madur senin gibi. Özgür kartalı araştır bi istersen
Öncelikle çok geçmiş olsun bende olmayı düşünüyorum hangi doktora oldunuz acaba özelden yazar mısınız şimdiden teşekkürlerMerhaba.Geçmiş olsun. Bende 3,5 ay önce bu ameliyatı oldum. Çok memnunum. Fakat dikişler dökülünceye ve ödem geçinceye kadar benimkide çok kötü görünüyordu. Hani bilmiyorum senin ne kadar bir zaman oldu ama benimki öyleydi .esra çabuk cömerti instagramdan takip ediyorum. Genital estetik en iyi olduğum alan diye sürekli belirtiyor. Sürekli bıdı bıdı konuşuyor ameliyat esnasında story çekiyor. demekki ağzı işliyor eli değil:)Ayrıca o kadar bilgili konuşuyorki inan bende öncelikli olarak onu düşünüyordum. Neyse ki tesadüf benim doktora rastladım buradaki yorumlardan. İyi kide ona olmuşum hiç bi sorun yaşamadım. Revizyon olarak en çok adı geçen doktor özgür kartal ın adı geçiyor. Hatta suaylin rumuzlu bi bayana yeniden iç dudak yapmış düzeltmiş. Forumlarda yorumları var. Oda bi madur senin gibi. Özgür kartalı araştır bi istersen