- 24 Eylül 2021
- 300
- 306
-
- Konu Sahibi baharyelii
Evet biliyorum ama üstteki üyenin yazdıgı gibi o marka biraz pahalı kalıyor benim aradıgım fiyatlara göre. Çünkü evde eşimle ben yaşıyoruz ve o benim kadar kahve düşkünü değil. Kendim için de cok pahalı bir bütçe ayırmak istemiyorum acıkcası.delonghi kahve makinesine baktınız mı?
Haklısınız f/p bakınca Philips mantıklı duruyor gibi.En iyileri philips ve delonghi. Delonghi çok pahalı. Philips alın bence.
Biz manyağı olduğumuz için göze gelmedi canımEvet biliyorum ama üstteki üyenin yazdıgı gibi o marka biraz pahalı kalıyor benim aradıgım fiyatlara göre. Çünkü evde eşimle ben yaşıyoruz ve o benim kadar kahve düşkünü değil. Kendim için de cok pahalı bir bütçe ayırmak istemiyorum acıkcası.
Afiyetler olsun size ♥ İş yerimde Philips'in ep2200 serisi olması lazım, ondan var. Manuel köpürtücülü. Ben beğeniyorum. Tat olarak da güzel benc f/p olarak. Sanırım benim için yeterli olur o :)Biz manyağı olduğumuz için göze gelmedi canım
Philips mantıklı ama plastik ve motorunu yağlamanız gerekiyor zaman zaman lattegoyu öneririm
Çok teşekkür ederimAfiyetler olsun size ♥ İş yerimde Philips'in ep2200 serisi olması lazım, ondan var. Manuel köpürtücülü. Ben beğeniyorum. Tat olarak da güzel benc f/p olarak. Sanırım benim için yeterli olur o :)
Hangi modelini kullanıyorsunuz?Philips'ten memnunum ya ben, aldığım en mantıklı karardı. Üstte de dendiği gibi Delonghi olabilir ama o daha pahalı.
Teşekkür ederiiim ♥Çok teşekkür ederim
Philips 3300 Serisi Ep3347/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunada bakabilirsiniz…
Şimdiden hayırlı olsun
Bendeki 5400 serisi, üsttekiler de gayet iş görür. Ben almışken her şeyi kendi otomatik hazırlasın ben bi tuşa fazladan basmiyim parmağım yorulur diye o zamanın en otomatiğini aldıydımHangi modelini kullanıyorsunuz?