Español

RoseAnge

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
2.372
4.547
Hola a todas ,No se por qué se dice que el español es más difícil de aprender o hablar que el inglés? Yo creo lo contrario.
Aquí podemos practicar y aprender cosas nuevas.

Ispanyolca bir baslik goremedim
Merak edenler ogrenmek isteyenlerle pratik yapabiliriz.

Vamossss!

Hola
Aslinda fransizcaya benziyor eskiden sanki anliyordum. Pourque diyor bir arkadas almanca konusurken meksikali. Cünkü demek bi onu anliyorum simdilerde

Telaffuz Fransızcadan çok farklı ama Fransızca bilen birisi bir Metine baksa 60% anlar ne demek istediğini.
Bir kelime bir kelimedir. Por que hem neden hem çünkü anlamında.

ben de çok istiyorum geçen sene you tubi den(bir kadın anlatıyordu,ingilizce anlatıyordu ispanyolcasını söylüyordu yani İngilizce bildiğim için gayet kolay gidiyordu ) epey ilerlemiştim..8-9 ders geldim sonra okullar açıldı bebeğim oldu,9.dan sonraki dersleri bulamadım filan kaldı ama gerçekten çok istiyorum sizin bilginiz nereden? aslında ben başlangıç düzey metinler aradım ama bulamadım..umarım yardımcı olursunuz :) ben de size ingilizce öğretirim ama biliyorsunuzdur herhalde :)

hatta ben kendimi İspanyolca tanıtayım siz neler bildiğimi anlayın :)

Lisedeyken cok ilgim olmustu Simdi ispanyada yasiyorum
Tabiki lutfen yazin bekliyorum

If you want to learn Spanish (at least a little bit) you can use Dualingo. Dualingo is language learning platform and you can try to learn Spanish on there. As I know you can do that only with English. I mean if you want to learn this language on that platform you had to be able to speak English. To speak a language very well I think you have to go that country of that language like for Spanish, you should go to Spain, for example.

Biraz karışık yazdım kusura bakmayın ama şunu demek istedim: Dualingo diye bir platform var, en azından İngilizce biliyorsanız İngilizce üzerinden İspanyolca öğrenebilmeniz mümkün o platformda. Türkçe olarak değil İngilizce olarak anlatılıyor yani. Biraz da olsa İspanyolca dahil diğer dilleri öğrenebilirsiniz, tabi hangi seviyeye kadar gelirsiniz bilemiyorum da hiç bilmemekten iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…