- Konu Sahibi Dilberimmm
-
çok kaba durmuyormu ya dötü göbüşü kaba gösteriyor hatları kapatıyor yuvarlak geniş yapıyor benceeşofman neden yakışmıyor?mini etek değil ya bu meret?güzel bir eşofmansa hemen hemen herkese yakışır
Aynısını da kombınledım dert olduya kızlaralemsiniz
konu sahibi bence eşofmanın hiçbir türlüsü şık durmuyor
yok illa giyicem diyorsanız blogerları takip ediyormuşsunuz boşuna mı ediyorsunuz nasıl kombinliyorlarsa ilham alın işte
yok olmuyorsa yakışmıyordur zorlamayın
kargo pantolon al eşofman yerine.ben de her rengi var.eşofman gibi giyiyorum her yere.vitrin markasında var mesela.amann işte nasıl istiyorsan onu giy çıkkk.başka ne diyeyimmValla bana dert
içi polarlı taytlar var ? donmanız imkansızAynısını da kombınledım dert olduher yere tayt giyilmiyor kısın hele popom donuyor haha
Bdvyi böyle şeyler için kullanmak yasak, haberiniz olsun. Banlanacaksınız.Aynısını da kombınledım dert olduher yere tayt giyilmiyor kısın hele popom donuyor haha
Yok ya yakısana cok yakıstırıyorum sık duruyorçok kaba durmuyormu ya dötü göbüşü kaba gösteriyor hatları kapatıyor yuvarlak geniş yapıyor benceöyle değil mi
Esofman dan ban yemem herhalde ya buda bir dertBdvyi böyle şeyler için kullanmak yasak, haberiniz olsun. Banlanacaksınız.
squat sonrası proteinli yemeniz lazım acayip oluyor gerçektenYok ya yakısana cok yakıstırıyorum sık duruyorpopo yapmam lazım spor yapayım bari
Kız dalga geçiyorlarkızlar hepiniz haşortman demişsiniz ciddi misiniz yoksa gizli bir anlaşma mı var aranızda gerçekten doğrunu bu mu biliyorsunuz
Yersiniz, bdv kurallarını okuyun isterseniz.Esofman dan ban yemem herhalde ya buda bir dert
her eşofman öyle değil.onu bir kombinleyenler var ben hayran kalıyorum görünce.kız güzel gri eşofmanın dışına çorabını çekiyor altına çok tarz bir sneaker üstüne ince sweat üstüne deri ceket efsane duruyor.saçlar da dağınık topuz olacakk.çok kaba durmuyormu ya dötü göbüşü kaba gösteriyor hatları kapatıyor yuvarlak geniş yapıyor benceöyle değil mi
Bizim de kayınlarımız güzelHsjjsjshbacanakları da güzelmiş
ay tekmili birden tek yürek haşortman dediler yaKız dalga geçiyorlar
nesi var bana göre selvi boylu bir kız163 uzun ince birşey misin
Buna bende güldümmmkızlar hepiniz haşortman demişsiniz ciddi misiniz yoksa gizli bir anlaşma mı var aranızda gerçekten doğrunu bu mu biliyorsunuz
Türk kadınını düşününce gerçektenn selvı boylu uzun ince ıstenesi var bana göre selvi boylu bir kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?