• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eso_ Burun Estetiği Ameliyatı

eso_

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
369
4
316
38
İstanbul
Arkadaşlar selam,
2.5 ay önce oldum ameliyatı. Bu sürede n’oldu ne bitti fotolarla ve özetle paylaşmak istedim.
Ameliyat olma fikri: Yaptığım en iyi şey diyebilirim, aklınızda böyle bişi mi var, kesinlikle yapın..
Doktor Seçimi: Herhalde Türkiye’deki tüm cerrahları araştırmışımdır, bayağı bi araştırdım ama:) Dr. Emre İlhan’da karar verip sorunumu çözdüğümü düşünüyorum. Ayrıca kendisinin, biz normal insanlar gibi değil de ne bileyim, kromozom sayısı normalden çok yüksek olan biriymiş gibi geliyo:) Üst burunlar yapan üst doktor diyelim:)
Ameliyat süreci: En kolay kısım bu bölüm işte:p zerre acı sızı ağrı yok.. sıfır..ağrısı olanlar olabilir tabii ama hani benim kocaman bir kemik gitti yine de bi gıdım yanmadı canım.. Şişlik morluk, alçı, tampon olaylarını geçiyorum ama detay isteyen olursa yazışalım tabi..
Nefes olayları: Şuan sorunsuz, süper nefes alıyorum. Önceden de çok tıkanmıyordum ama azıcık alıyomuşum meğer, şimdi anlıyorum aradaki farkı.
Deri olayları: bu çok önemliymiş, benimki ince, kalın derili ve ince derili olmak arasında çok fazla fark var iyileşme sürecinde..burun tipinizi öğrenip buna göre hareket etmek lazım.
Ameliyat sonrası bakım ..Aman dikkat!: ilk 1 ay çook dikkatli olmak lazım, bu ne kadar yasak yaw demeyiniz benim gibi:) sabırlı iradeli olmak lazım ki çabucak iyileşsin her şey.. Bunaldığınız zamanlar olabilir, hepsinin sadece 1 ay süreceğini düşünüp rahatlayın, 1 aydan sonra eski yaşantınıza geri dönüyorsunuz zaten. Burunun oturması değil tabii bu süre, ekstra dikkat ve bakım süreci
Ameliyat öncesi-sonrası psikoloji: bu konu fazla derin, çok da önem veriyorum, konuşmak paylaşmak isteyen olursa özelden konuşabiliriz,. Benim eski takıntılarımın yerini şimdi güzel şeyler alıyor..
Sonuç olarak; gel de mutlu olma..:)

Yasa gereği sitede, kişilerin ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası klinik görüntüleri ....

Bu bölüm herhangi bir ticari kaygı taşımadan, estetik plastik cerrahi ile ilgilenen üyelerimizin bilgi vermek ve bilgilendirmek amacıyla konu açıp yorumlarda bulundukları bir bölümdür. Tanı ve tedavinin buradaki bilgilerle değil kesinlikle bir doktor tarafından yapılması gerekmektedir. Sitedeki tanı ve tedavi amaçlı kullanılmamalıdır. Site içeriğinin bu amaçla kullanımından doğacak tüm sorumluluk ziyaretçi ve kullanıcıya aittir. Siteyi ziyaret eden, siteye üye olan kişiler bu uyarıları kabul etmiş sayılırlar. Yasa gereği sitede, kişilerin ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası klinik görüntülerini içeren fotoğraflar yayınlanmamaktadır. Bu sitede üyeler tarafından anlatılan tüm cerrahi işlemler bilgi, yorum ve görüntüler, kişileri bilgilendirme amaçlı olup, reklam, tanı ve tedaviye yönlendirme amacı taşımamaktadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım çok yakışıyor burnun sana..Maşallah...Allah nazarlardan saklasın...Çok başarılı... :nazar: :21:

Eski fotolarıma bakamıyorum Cevoo:) ya da böyle bi elimle gözümü azıcık kapatarak güzümü kısarak bakabiliyorum:DD:
Başarı konusunda aynı şeye sahibiz;)

Arkadaşlar selam,
2.5 ay önce oldum ameliyatı. Bu sürede n’oldu ne bitti fotolarla ve özetle paylaşmak istedim.
Ameliyat olma fikri: Yaptığım en iyi şey diyebilirim, aklınızda böyle bişi mi var, kesinlikle yapın..
Doktor Seçimi: Herhalde Türkiye’deki tüm cerrahları araştırmışımdır, bayağı bi araştırdım ama:) Dr. Emre İlhan’da karar verip sorunumu çözdüğümü düşünüyorum. Ayrıca kendisinin, biz normal insanlar gibi değil de ne bileyim, kromozom sayısı normalden çok yüksek olan biriymiş gibi geliyo:) Üst burunlar yapan üst doktor diyelim:)
Ameliyat süreci: En kolay kısım bu bölüm işte:p zerre acı sızı ağrı yok.. sıfır..ağrısı olanlar olabilir tabii ama hani benim kocaman bir kemik gitti yine de bi gıdım yanmadı canım.. Şişlik morluk, alçı, tampon olaylarını geçiyorum ama detay isteyen olursa yazışalım tabi..
Nefes olayları: Şuan sorunsuz, süper nefes alıyorum. Önceden de çok tıkanmıyordum ama azıcık alıyomuşum meğer, şimdi anlıyorum aradaki farkı.
Deri olayları: bu çok önemliymiş, benimki ince, kalın derili ve ince derili olmak arasında çok fazla fark var iyileşme sürecinde..burun tipinizi öğrenip buna göre hareket etmek lazım.
Ameliyat sonrası bakım ..Aman dikkat!: ilk 1 ay çook dikkatli olmak lazım, bu ne kadar yasak yaw demeyiniz benim gibi:) sabırlı iradeli olmak lazım ki çabucak iyileşsin her şey.. Bunaldığınız zamanlar olabilir, hepsinin sadece 1 ay süreceğini düşünüp rahatlayın, 1 aydan sonra eski yaşantınıza geri dönüyorsunuz zaten. Burunun oturması değil tabii bu süre, ekstra dikkat ve bakım süreci
Ameliyat öncesi-sonrası psikoloji: bu konu fazla derin, çok da önem veriyorum, konuşmak paylaşmak isteyen olursa özelden konuşabiliriz,. Benim eski takıntılarımın yerini şimdi güzel şeyler alıyor..
Sonuç olarak; gel de mutlu olma..:)[/QUOTE
selam nilüfer bende 7 ocakda ameliyat olucam emreilhana doktor konusunda söylediğin herşeye katılyom. ama yinede korkularım var ... bu arada eskisine göre burnun çok güzel görünüyo inş benimde sonuçlarım iyi olur ameliyatdan çıktıkdan sonra gerçekden hiç acı duyulmuyomu ben acayip tırsıyorum sonrasından...

çok çok yakışmış yaa iyikide yaptırmışsın canım
ahh cesaretim olsa bende şöyle küçücük bir burun yaptırıdım ama cesaret yok işte aklımdan bile geçiremiyorum ameliyat olmayı...yüzüme yakışmaz die korkuyorum birde ama senin yüzüne cuk oturmuş hadi hayırlı olsun:nazar:

canım valla harika olmuşsun. 1 ay ile 2,5 ay arasındaki farkı görmek beni çok rahatlattı. çünkü 1 aylık resminde ucu daha kalkık, 2,5 aylık olanda biraz daha aşağı bakmış ve çok hoş olmuş. benim henüz 1 aylık , ucu çok kalkık geliyor, doktor inecek diyodu ama ben rahatlayamamıştım bi türlü, taki bu resimlerin arasındaki farkı görene kadar...

Selam Nilüfer, korkmak en doğal şey tabii ki korkacağız büyük bi değişim oluyor sonuçta ama sonunun güzel olacağını bilerek girersen işin içine herşet yolunda gider merak etme;) çünkü aslında hiç de bizim gözümüzde büyüttüğümüz kadar riskli bi durum değil, doktorlar bizim gibi yüzlerce kişiyi ameliyat ediyor diye düşün;) bi de acı olayında kimseyi inandıramıyorum ama gerçekten tek bi tane ağrı kesici bile içmedim.. en basiti kulak deldirmek, piercing filan gibi küçük işlemleri yaptırmak bile daha zor bence

Selam Nilüfer, korkmak en doğal şey tabii ki korkacağız büyük bi değişim oluyor sonuçta ama sonunun güzel olacağını bilerek girersen işin içine herşet yolunda gider merak etme;) çünkü aslında hiç de bizim gözümüzde büyüttüğümüz kadar riskli bi durum değil, doktorlar bizim gibi yüzlerce kişiyi ameliyat ediyor diye düşün;) bi de acı olayında kimseyi inandıramıyorum ama gerçekten tek bi tane ağrı kesici bile içmedim.. en basiti kulak deldirmek, piercing filan gibi küçük işlemleri yaptırmak bile daha zor bence

Kesinlikle acı duymadım ben de. Hatta ameliyattan sonra daha yeni ayılmıştım, ağrı kesici yapacağmedimız dediler, istemem ağrım yok dedim ve ben de bir tane bile ağrı kesici içmedim.

canım valla harika olmuşsun. 1 ay ile 2,5 ay arasındaki farkı görmek beni çok rahatlattı. çünkü 1 aylık resminde ucu daha kalkık, 2,5 aylık olanda biraz daha aşağı bakmış ve çok hoş olmuş. benim henüz 1 aylık , ucu çok kalkık geliyor, doktor inecek diyodu ama ben rahatlayamamıştım bi türlü, taki bu resimlerin arasındaki farkı görene kadar...

Sana da geçmiş olsun shekerix:) 1. aydan çok farklı şuan, senin de öyle olacaktır kesin, yani ne kadar endişe etme desek de ediyorsundur ama hakikaten kısa zamanda çok değişiyor

mükemmel olmuş.:74:

Hazalcım teşekkürler yorumun için:) seninle tatsız konuşmalar da geçmişti aramızda ama bak hepsi ameliyat stresiymiş:)
yaklaşımın için ayrıca sevindim senin yorumuna:D

Merve selam:D nazar bocuklarımız hepimizin;) senin de öyledir eminim;)

WOW :46:
Süper bir basari:nazar:
:) sağol canımcım, sana da :nazar:

çok çok yakışmış yaa iyikide yaptırmışsın canım
ahh cesaretim olsa bende şöyle küçücük bir burun yaptırıdım ama cesaret yok işte aklımdan bile geçiremiyorum ameliyat olmayı...yüzüme yakışmaz die korkuyorum birde ama senin yüzüne cuk oturmuş hadi hayırlı olsun:nazar:
:) çok sağolun ama cesaret gerektiren bişi değil aslında çok fazla:D biz de korka korka yaptırdık, o endişelerin hepsini yaşadık inanın.. yüzünüze yakışmaz diye bi risk yok, illaki yakışacak bir burun vardır:) bu kadar istiyorsanız içinizde kalmasın bence::D

Eski fotolarıma bakamıyorum Cevoo:) ya da böyle bi elimle gözümü azıcık kapatarak güzümü kısarak bakabiliyorum:DD:
Başarı konusunda aynı şeye sahibiz;)

Canım o duyguyu çok iyi biliyorum:)) Ben de kaybolan yıllarıma üzülüyorum valla...Çok yakıştı canım benim burnun sana..Şans konusuna gelince kesinlikle haklısın:)) Emre beyi bulmak gerçekten şans...Nice mutlu hastalara diyelim bari:)):65:

Senin zincirlerini kırmana da çok sevindim bu arada:D foruma son girdiğimde kararsızdın, şimdi ameliyat günü alınmış:D hayırlı uğurlu olsun canım, bence kesinlikle çok daha güzel olacak, benimki kadar çok iş yok diye tahmin ediyorum;)

Son düzenleme:
sagol canim , ara verdim düsüncelere ve sonra bir anda yine geldiler ve dedimki olmazsa olmicak bu is . Tarihte alinca artik biraktim kendimi akisa :4: insallah sonuctan pismanlik duymam sadece keske daha önce olsaymisim demek istiyorum :1:

Merhaba Eso,

Fotoğraflarını inceledim. İnanılmaz bir değişim ve çok başarılı bir iş çıkarmış doktorun. 15. gün fotoğraflarında bile sonuç inanılmaz. Gerçekten çok şanslıymışsın ki ilk ameliyatını ikincisine gerek duyulmayacak kadar başarılı bir biçimde geçirmişsin. Annene sordun mu hiç seni bir kandil günü dünyaya getirmiş olmasın? ;)

İznin olursa sana bir iki soru sormak isterim bu başarılı ameliyat ile ilgili...

:)) yok kandil filan olsa söylerdi:D şanslıyım gerçekten, hep de şükrediyorum.. Tabii ki yazışalım Canela, ne sormak istersen sor, yüzlerce bile sorabilrsin hatta..ben ne sorular soruyodum:pp

eski burnun eskide kaldı eso_ yeni burnunla güzel havaları koklamanı diliyorum, mutlu günler...

:)) yok kandil filan olsa söylerdi:D şanslıyım gerçekten, hep de şükrediyorum.. Tabii ki yazışalım Canela, ne sormak istersen sor, yüzlerce bile sorabilrsin hatta..ben ne sorular soruyodum:pp

Sağ ol, geçmiş olsun demeyi bile garip buldum çünkü zaten çoktan geçmiş gitmiş. Ben öncelikle doktoruna nasıl karar verdiğini sormak istiyorum. Bu önemli bir seçim çünkü... Mesela ameliyattan evvel doktorunun ameliyat ettiği birinle temasın oldu mu? ha bir de hastanede mi klinikte mi oldun ameliyatını?

ilk aklıma gelen bunlar sonra yine izninle sorarım herkese de yol göstermiş olurum belki..;)

Son düzenleme:
Back