- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
Bu sabah 54.3 tüliliyaa şuanki kilon kaç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sabah 54.3 tüliliyaa şuanki kilon kaç
Tmm onu sayıyorumBu sabah 54.3 tü
tamamdırZorunlu olmamakla beraber
Hergün
İçilen su miktarı
Menü
Spora yönelik aktivite yazılırsa iyi olur
OlmaSa da olur
Saysan iyi olur bu akşam öküz gibi yedim yarın tartiya bakamazdım :)Tmm onu sayıyorum
Sabaha kadar sabredemem
Senin kilo iyimiş siz kilonuza ulaşınca ben burda yapayalnız mı kalacağım yaBu sabah 54.3 tü ama bu akşam 600 gram yas pasta yedikten sonra Allah bilir kaç oldu :))
AhahahaaaSaysan iyi olur bu akşam öküz gibi yedim yarın tartiya bakamazdım :)
Yok ben kilomu korumaya çalışıyorum zaten. Burdayım yani. 73'ten düştüm benSenin kilo iyimiş siz kilonuza ulaşınca ben burda yapayalnız mı kalacağım ya
Ya dur zırlama diyormuşum yeni başladıkSenin kilo iyimiş siz kilonuza ulaşınca ben burda yapayalnız mı kalacağım ya
Kaç kilon? Toparlarsın önemli olan vaz geçmemek dediğin gibiBende şimdiki kilomu yazıcam gitsin amannn
Takmıyom artık
Ayı gibi tokum
Az önce lokum da yedim
Banane
Önemli olan başarmak sonunda
Yazmak bizim işimizZorunlu olmamakla beraber
Hergün
İçilen su miktarı
Menü
Spora yönelik aktivite yazılırsa iyi olur
OlmaSa da olur
Tamam olur. Ben şişe bitirecem en az 2 tane 1 litrelik meselaBirbirimize içtiğimiz su miktarını sorup teşvik edelim mesela
Bravo valla:)Yok ben kilomu korumaya çalışıyorum zaten. Burdayım yani. 73'ten düştüm ben
Yazmak bizim işimiz
Merhaba sizde emziriyor musunuz:)iyi aksamlar hanimlar bende kilo vermek istiyorum dogum yapali 8 ay oldu ve 4 kilom kaldi oda gitse tamamdır yer varsa alırım
Bi ben yapamadım Doğumiyi aksamlar hanimlar bende kilo vermek istiyorum dogum yapali 8 ay oldu ve 4 kilom kaldi oda gitse tamamdır yer varsa alırım