Esnek kzlk zar....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela_67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya arkadaşlar bu ne saçma bi durum nedir bu bayanların çilesi ya erkekler herşeyi yapabiliyo bize gelince hep korkuyla geçiyo ilk geçe sırf bu korkudan zehir olan insanlar var tabiki herkes sevdiği insanla evlenmek ister ve hayatında tek olsun ister ama bazen şartlar değişiyo olanda bayanlara oluyo bende daha küçükken bisiklette ön demir kısmına çarptım fakat vajinaya giren bi durum bu şekilde olmamıştır diğe düşünüyorum sonra bi miktar koyu renkli kan geldi fakat ben ozaman çocuk olduğum için bu durumdan korktum ve kimseye söylemedim 2 ay sonra adet görmeye başladım acaba ilişki yaşıyan arkadaşlara soruyorum bu kan adet kanı renginde koyumu yoksa parmağımızı kestiğimizde akan açık renk gibi mi miktarı ne kadar acil bana yazarsanız sevinirim bende nişanlıyım bakalım ne olcak çok korkuyorumbilmiyorumkismile

ben 4martta adanaya gidip 9 martta döncem döndükten sonra ben de geçen sene feci bir şekilde düştüm kan bendee oldu sanırım bir kontrol ettircem

tatlım bir pamuğa tüpü kantüpünü çevir o kadar sanırım 1 damla bile yeterli diye duymuştum çok utanç verici herkes aşşada beraber olmanızı bekliyor allahım sen göstermesenağlama allah yardımcın olsun arkadaşımbuyrunnnnnnnnn

ben yarı esnektim galiba
ilk ilişkiden birkaç hafta sonra
bildiğimiz koyu kırmızı kıvamda ve miktarca da şakır şakır değil ama fazla kanamam oldu
üstelik yani o birkaç haftada oldukça ilişki yaşamıştık
ona rağmen birgün ansızın oldu ben ekstra acı da hissetmedim
çünkü zaten ilk seferinden beri acı hissediyordum ve bunun alışkın olmamaya bağlıyordum

bende de ilk iliskimde kan gelmedi,hatta sakir sakir kanayanlari duyunca cok sasiriyordum.Sonradan yakin bir arkadasimin basina geldi,cok kanamasi oldu,doktorlar da sebebinin kilcal damarlarin yirtilmasi oldugunu soylemisti.Yani asiri kanama o kadarcik zardan olamaz,yakin cevremde bir cok arkadasimda bir iki damla olmush ilk seferinde.Ben onca sene sonra bile suphelenirim acaba kanamam oldu ve cok az oldu da ben mi fark edemedim diye.Taktik mi takiyoruz iste.

kızlar bişey sorucam ya bu kızlık zarı vajinaya bişey girmedende bozulurmu kimisi bacak açmayla bile bozulur diyo ayrıca kimi doktorlarda kızlık zarı yırtılırken ağrı olmuyo diyolar sadece vajinaya giriş olduğu için ağrı oluyomuş ben bu forumlarda okumuştum ilk bikaç gün zamanlar kesik gibi oturup kalkarken ağrıdığını yazmıştı bi arkadaş hangisi doğru acaba :kedi:

dr kızlığa bakarken herhangi bir alet kullanıyor mu:uhm:

bende de var aynı sorun bende çok korkuyorum bundan dolayı ayna baktım sanırım yırtık çok üzgünüm evlenemeyi çok istiyorum ama bu yüzden de istemiyorum benim çok şeyim oldu yırtılmış olması için çok sebebi var yani daha çok küçüktüm karşı komşumuzun oğlu benimle olmaya çalıştı tam hatırlayamıyorum ne olduğunu sadece sürtündümü ne oldu çok korktum ve çok küçüktüm 3e falan gidiyorum ve ailede çok zor durumda yaşıyorduk çok sıkıntılarım vardı o yüzden lisaye kadar olan zamanı hatırlamıyorum pek hafızamı kaybetmiş gibiyim daha sonralarda kaşıntı çok kötü vardı kaleme peçete sardım ve bastırarak isiçi iyice kaşıdım baya bi kaşıdım ama içeri kadar gittimi bilmiyorum daha sonralarda tatmin olmak için parmak ta oldu çok utanç verici ama bunların birinde kanama oldumu bilemiyorum hatırlayamıyorum acaba diyorum evleneyim hemen bereber olmayalım denize gidelim sonra iş oraya gelsin kanama falan belli olmasın olurmu acaba diyorum böyle çalışsam diktircem mutlaka yırtıktır diyorum ben ama bilemiyorum çalışmıyorumda ne yapacağımı şaşırmış durumdayım hapı var diye duymuştum ilişkiden yarım saat önce içersen kanama yaparmış onu nereden bulacağızki keşke türkiye de de olsa o haptan off 10 martta gitcem doktora ben baktırcam o zaman varmı diye ama aynadan yok gibi duruyor bana göre inş. var der

ya aslında bize de genel olarak bilgilendirecek biri olsa yırtık nasıl oluyor diye

ben bkarken merak edip baktim hic ic tarafini göremedim masallah bakipda anlayanlara browo
en iyisi doktorun bakmasi olur.tbi bekarlar icin cok zor bir durum.konu sahibi arkads esnek diyor dogumda tabiki yirtilir.eger esin kan gelmedi diye sorun etmediyse sen de takilma ne zaman yirtilip yirtilmadigina canim.

hayır bünye otomatik man unuttu bende aşırı derece sorunlar yaşamıltım ve çok korkunçtu küçük bir kız çocuğu için ama kardeşim diyo şöyle olmuştu falan diyor ama ben hiç hatırlamıyorum sanırım unutmayı ve artık bu olayların son bulmasını çok istediğim için böle oldu ne olursa olsun o zamanları hatırlayamıyorum tek tük şeyler hatırlıyorum hayal meyal ne olduğunu bilmiyorum ama eminim tıpta bir açıkması vardır ve şimdi 10 martı bekliyorum sabırsızlıkla sağ salim gidip gelebilirsem inş. gideceğim doktora

şimdi bir yerde okudum saat 3 ve 7 yönünde yırtılmış yazıyordu buradaki bilenlere sormak istiyorum iki taraftan ve bu şekidemi yırtılır ben aynnadan baktığımda saat 12 yönünde bir şey vardı sadece acaba yırtıkmı değilmi internette de aynı resimden gördüm yani benzerinden

ya arkadaşlar malesef bu foruma hep bekar arkadaşlar yazıyo bi çok soru soruyoruz fakat cevabını veren olmuyo evli arkadaşlar biraz yardımcı olsalar belki bizde rahatlıcaz

Açsanızda baksanızda kasmasanızda kendiniz anlayamazsınız..Sayın zalimi anlatın bize yırtıgı diyorsun fakat anlatsakta anlamazsın cünkü bir deri kıvrımıdır zar yani o gördügün çentikte olabilir,kıvrımda..ayna ile bakıp durupta kurcalamayın daha fazla bu işin uzmanları boşamı okuyor lütfen kendi kendinizin doktorlugunu bu tip şeylerde degil saglık acısından olunuz

canım ben merak ettiğim için sormuştum tşkler.normal dr gidiyorum.bunu için evleneceğim zaman dr giderim böylece esnek mi değil mi öğrenmiş olurum.bir kere aynada baktım hiç bişey göremedim.en iyisi dr.

yok bacim benimki 5i 20 geciyor haha

ben ilişkiye girdikten sonra kan gelmediğini farkedince muayne oldum . tahmın ettiğim gibi doktor kızlık zarın esnek dedi fakt 2 yerde yırtık varmış . o nasıl oluyor anlamadım . esnek zar yırtılır mı kı? yada yırtılsada sadece kan mı gelmez???

esnek kızlık zarı doğumda yırtılıyor diye duymuştm.. yırtılmıyorsada sezeyanla doğum yaparsın.. herşyn bi çaresi var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…