Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de konuyu bile açamam ama ztn açana kadar olan olur. herkes alt katta bekliyo olcak.
öyle iğrenç ki.. bu kadar sevmeseydim sırf bu yüzden bile vazgeçerdim.
işin en tuhaf tarafı da kendim biyoloğum ve herhangi bi kanı laboratuardan almak zorunda kalıcam. ne kadar dökmek lazım bilmiyorum da. şu düştüğüm hallere yanıyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
hyr hiçbi aperat kullanılmıyr. sadece gözlemle sonuca ulaşıyr ve bu sadece 2sn sürüyo. bakar bakmaz anlıyr yani. çok utanç verici durum ama. benm gibi ilk defa jinekologa giden biriysen felaket. utanmaktan sorunu bile zor söyledim. hayatımın en rezil anıydı.
devlet hastanesi old için rapor vermedi. özelden gitmek gerekiyr. onu da evlenmeme yakın gidicem. şimdi bi de şunu açıklayım ben biyoloji öğrencisiyim. meslek sağlık olunca yardımcı olmak isterim. ayna karşısında anlaşılıyr. şahsen ben esnek oldnu öyle anladım.
çok dikkatli bakın
şimdi bir yerde okudum saat 3 ve 7 yönünde yırtılmış yazıyordu buradaki bilenlere sormak istiyorum iki taraftan ve bu şekidemi yırtılır ben aynnadan baktığımda saat 12 yönünde bir şey vardı sadece acaba yırtıkmı değilmi internette de aynı resimden gördüm yani benzerinden