- Konu Sahibi ela_67
Normal doğumda yırtılmayan zarmı olurmuş.
Bence sizin doktor yeniden okusun tıp fakültesini.
:roflol::roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal doğumda yırtılmayan zarmı olurmuş.
Bence sizin doktor yeniden okusun tıp fakültesini.
önceliklere herkese mrb konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim..
arkadşlar 2ay oldu bn evleneli.evlenmeden 1hafta önce bi jinekologa gittim kontrol için esnek kızlık zarın var dedi kan gelmez felan dedi ölede oldu rapor felan aldık.ama ben doktordan geniş bi bilgi almadım sadece doğumda bile yırtılmaz bi zar yapısı dedi...
arkadşlar bilgisi olan var mı bu konu hakkında.daha karnem çıkmadı bi dr.ye gidemiorum.doğum nası olur?o zar hiç yırtılmaz mı...:1no2:
Benim sormak istediğim o değildi :) Bize çok şeyler anltıyolar aman kızım düzgün otur.. Aman kızım hoplama zıplama.. Yani evli bi bayandan kızlığın nasıl gittiğini öğrenmek istiyorum. Mutlaka acı hissediliyor değilmi? Yani birşey olduğunda bunu anlarız.
kızlar bende bir yıllık evliyim benimkide esnek çünkü kanama olmadı hatta hiç olmadı o zaman dr gitmedim takılmadık eşimde bende sonuçta biribirimiz için ilk dik dr raporuna gerek yok yani eğer hala kızsam spekulum denen aletle yırtılır herelade dr dönüşü yorum yaparım tekrar
spekulumla yırtıldı mı ve acıdı mı? benim de esnek ve doktro spekulum kullanmadı
merhaba arkadaslar ben 2 senelık nısanlıyım . sevglımle ılkdefa ılıskıye gırdım fakat bendede kanamadı. yanı zarı hıssedıorum ve zorlanıo. ama yırtılmıo bunu sevglımde hıssettı. doktora gtmeyede korkuyorum vede utanıyorum bırazda esnek olma ıhtımalı varmı
merhaba arkadaslar ben 2 senelık nısanlıyım . sevglımle ılkdefa ılıskıye gırdım fakat bendede kanamadı. yanı zarı hıssedıorum ve zorlanıo. ama yırtılmıo bunu sevglımde hıssettı. doktora gtmeyede korkuyorum vede utanıyorum bırazda esnek olma ıhtımalı varmı
selam hiç korkma aynısı bir arkadasımın basına geldi evlendi bozulmadı ama hissediyorlardı zarı hamile kaldı sonra aldırması gerekti bebeği aldırırken zaten o zaman patlatmıs dokaklinialirimsmile
sen nasıl anlıyorsun oldugunu nasıl hıssedıyorsun yanı
mrb ben de aynı sorunu yaşıyorum. sözlümle birlikte olduk. hiç bi şekilde kanama olmadı.
jinekolog a gittim muayene etti ve esnek oldnu söyledi. anca doğumda bozulurmuş.
bu tip evlilik dışı yaşanan ilişkilere aşırı derece karşı biriyim ama bazen insan istemeden başına öyle şeyler geliyor ki.. ne olursa olsun bunun bana bi ceza oldnu düşünüyorum.
şimdi çok önemli bi sorunumuz var. bu devir olmasına ramen ailesinde çarşaf adeti var ve ne yapacağımızı bilmiyorum. sözlümle kendi aramızdaki sorunu aştık ama şimdi aileler..
önerisi olan var mı
önceliklere herkese mrb konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim..
arkadşlar 2ay oldu bn evleneli.evlenmeden 1hafta önce bi jinekologa gittim kontrol için esnek kızlık zarın var dedi kan gelmez felan dedi ölede oldu rapor felan aldık.ama ben doktordan geniş bi bilgi almadım sadece doğumda bile yırtılmaz bi zar yapısı dedi...
arkadşlar bilgisi olan var mı bu konu hakkında.daha karnem çıkmadı bi dr.ye gidemiorum.doğum nası olur?o zar hiç yırtılmaz mı...:1no2:
iyi de yırtılmasının sana ne yararı var anlamadım.
neden ısrarla yırtılsın diyorsun?
bırak dursun durduğu yerde ne zararı var sana?