• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek kzlk zar....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela_67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
önceliklere herkese mrb konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim..
arkadşlar 2ay oldu bn evleneli.evlenmeden 1hafta önce bi jinekologa gittim kontrol için esnek kızlık zarın var dedi kan gelmez felan dedi ölede oldu rapor felan aldık.ama ben doktordan geniş bi bilgi almadım sadece doğumda bile yırtılmaz bi zar yapısı dedi...
arkadşlar bilgisi olan var mı bu konu hakkında.daha karnem çıkmadı bi dr.ye gidemiorum.doğum nası olur?o zar hiç yırtılmaz mı...:1no2:

Boşver Yırtılmasın Niye Yırtılsın İstiyorsunki?CADIARZU
Ayrıca Normal Doğumda Yırtılır Zar?
Senin Doktorun Ya Doktor Değil Yada Sallamış.

Benim sormak istediğim o değildi :) Bize çok şeyler anltıyolar aman kızım düzgün otur.. Aman kızım hoplama zıplama.. Yani evli bi bayandan kızlığın nasıl gittiğini öğrenmek istiyorum. Mutlaka acı hissediliyor değilmi? Yani birşey olduğunda bunu anlarız.

sert bir şekilde içine bişey sokarsan veya ilişkiye girersen yırtılır banada diyorlardı aynılarını korkutuyorlar resmen takılma sen onlara. ama zara değecek bişey yırtabilir bunuda unutma. zar yırtılınca bir kesik gibi acı duyuyor insan sonra geçiyor ama otururken birkaç gün batıyor gibi oluyor ama oda sonrasında geçiyor ilişkide bir sorun yaşamadım ben ve fazla acımadı

konunun üzerinden zaman geçmiş ama olsun ben yine de yazayım
arkadaşlar önemli olmaz olurmu ya namus kavramını çok iyi yaşayanların yanındaysa bu arkadaşlarımız düşünsenize nasıl bir ithamla karşılanacaklarını ALLAH düşmanıma bile nasip etmesin böyle bir şeyi maalesef bunun çok önemli olduğu bir dünyada yaşıyoruz ve bunu çok acımasızca bedelini ödeyenler vaar tv lerde izliyoruz hep lütfen bunlarıda düşünerek yazalım yorum yapalım

kızlar bende bir yıllık evliyim benimkide esnek çünkü kanama olmadı hatta hiç olmadı o zaman dr gitmedim takılmadık eşimde bende sonuçta biribirimiz için ilk dik dr raporuna gerek yok yani eğer hala kızsam spekulum denen aletle yırtılır herelade dr dönüşü yorum yaparım tekrar

kızlar bende bir yıllık evliyim benimkide esnek çünkü kanama olmadı hatta hiç olmadı o zaman dr gitmedim takılmadık eşimde bende sonuçta biribirimiz için ilk dik dr raporuna gerek yok yani eğer hala kızsam spekulum denen aletle yırtılır herelade dr dönüşü yorum yaparım tekrar

spekulumla yırtıldı mı ve acıdı mı? benim de esnek ve doktro spekulum kullanmadı

Spekulumla yırtılacak diye bir kaide de yok.. Esnekliğe göre değişir bu..

Bırak kalsın yırtılmasın, taktığın şeye bak, evlenmişsin de eşin de sorun yapmadığına göre, baba evinden yadigar sana işte, neyse..

Kızlık zarı oturup kalkma ile zıplama ile bozulurmu? demiş bazı kızlarmız, bozulmaz ..rahatça oturup kalkabilir, hatta çılgınca dans edebilirsiniz..

Ama vajina içine sert birşey ittirmeye kalkarsan mesela parmak gibi, bak o zaman bozarsın..
Canının acıyıp acımayacağı da kişiden kişiye değişmekle birlikte hiçbirşey hissetmedim diyen de yoktur mutlaka az da olsa acır yani..

Keyfinize bakın bunları düşünmeyin, orayı da fazla kurcalamayın..:)

Demek ki bizim , evlenmeden önce ''aman sakın bozulmasın,'' diye rahatça oturamayan Türk kızlarımız, evlendikten sonra da ''bu niye hala yırtılmadı ya, ağırlık yapıyor bana'' diyerek illa ki yırtma yollarını arıyorlar..

Yoksa sağlık açısından ne gibi bir zararı olabilir ki?:)

Yalnız şunu biliyorum evlenmeden önce adet dönemlerinde çok sıkıntı yaşayan kızların kızlık zarları, cerrahi müdahale ile biraz açılabiliyormuş, mecburiyetten yani..

yok benim öle bi derdim hatta ben bu olaya hiç takılmadım ama bazen aklıma takılmıyo değil ilşkimde sorun yaşıyorum dönem dönem acaba etkisi varmı diye sordum

merhaba arkadaslar ben 2 senelık nısanlıyım . sevglımle ılkdefa ılıskıye gırdım fakat bendede kanamadı. yanı zarı hıssedıorum ve zorlanıo. ama yırtılmıo bunu sevglımde hıssettı. doktora gtmeyede korkuyorum vede utanıyorum bırazda esnek olma ıhtımalı varmı

merhaba arkadaslar ben 2 senelık nısanlıyım . sevglımle ılkdefa ılıskıye gırdım fakat bendede kanamadı. yanı zarı hıssedıorum ve zorlanıo. ama yırtılmıo bunu sevglımde hıssettı. doktora gtmeyede korkuyorum vede utanıyorum bırazda esnek olma ıhtımalı varmı

selam hiç korkma aynısı bir arkadasımın basına geldi evlendi bozulmadı ama hissediyorlardı zarı hamile kaldı sonra aldırması gerekti bebeği aldırırken zaten o zaman patlatmıs dokaklinialirimsmile

sen nasıl anlıyorsun oldugunu nasıl hıssedıyorsun yanı

bir yerinizi kanatın aaçıklamak zorunda deilsiniz çok utanç verici birşey bunun olması yani annenle(kayınvalide) bunu konuşman anne benim zarım esnekmiş kanamıyor çok utanırım ben ama bilemiyorum yani bunu sadece eşin bilsin yeter başka kimseye söyleme

selam hiç korkma aynısı bir arkadasımın basına geldi evlendi bozulmadı ama hissediyorlardı zarı hamile kaldı sonra aldırması gerekti bebeği aldırırken zaten o zaman patlatmıs dokaklinialirimsmile

ya aslında korkmuyorumda nebılım kendımı ezik hissediyorum ya aslında bole şelere takılmıoyrum ben namus sadece orda degıl ama ılk bırlıkte oldgum kısı ve cok sevıyorum nebılım ya bole duygular ıste:)

mrb ben de aynı sorunu yaşıyorum. sözlümle birlikte olduk. hiç bi şekilde kanama olmadı.
jinekolog a gittim muayene etti ve esnek oldnu söyledi. anca doğumda bozulurmuş.
bu tip evlilik dışı yaşanan ilişkilere aşırı derece karşı biriyim ama bazen insan istemeden başına öyle şeyler geliyor ki.. ne olursa olsun bunun bana bi ceza oldnu düşünüyorum.
şimdi çok önemli bi sorunumuz var. bu devir olmasına ramen ailesinde çarşaf adeti var ve ne yapacağımızı bilmiyorum. sözlümle kendi aramızdaki sorunu aştık ama şimdi aileler..
önerisi olan var mı

bence hıc kendını suclu hıssetme tabı bu benım gorusum erkekler ıstedgını yapıo bıze gelınce orda dur denıo tabı herkesle yapalım bızde demıyorum ama :D sevdgıyle olması gbı bence dha guzel bısı yok bence

önceliklere herkese mrb konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim..
arkadşlar 2ay oldu bn evleneli.evlenmeden 1hafta önce bi jinekologa gittim kontrol için esnek kızlık zarın var dedi kan gelmez felan dedi ölede oldu rapor felan aldık.ama ben doktordan geniş bi bilgi almadım sadece doğumda bile yırtılmaz bi zar yapısı dedi...
arkadşlar bilgisi olan var mı bu konu hakkında.daha karnem çıkmadı bi dr.ye gidemiorum.doğum nası olur?o zar hiç yırtılmaz mı...:1no2:

oel bır doktoru nerden buldun mera edıyorm sacmalamıs doktor dogumda yırtılır zarrrr ancak sezeryan yaparsan doru yırtılmaz ama normal dogum yaparsan yıtrılır esınle bı sorun yoksabence abartma derım

Back