• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek kzlk zar....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela_67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela_67

Ziyaretçi
önceliklere herkese mrb konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim..
arkadşlar 2ay oldu bn evleneli.evlenmeden 1hafta önce bi jinekologa gittim kontrol için esnek kızlık zarın var dedi kan gelmez felan dedi ölede oldu rapor felan aldık.ama ben doktordan geniş bi bilgi almadım sadece doğumda bile yırtılmaz bi zar yapısı dedi...
arkadşlar bilgisi olan var mı bu konu hakkında.daha karnem çıkmadı bi dr.ye gidemiorum.doğum nası olur?o zar hiç yırtılmaz mı...:1no2:

önceliklere herkese mrb konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim..
arkadşlar 2ay oldu bn evleneli.evlenmeden 1hafta önce bi jinekologa gittim kontrol için esnek kızlık zarın var dedi kan gelmez felan dedi ölede oldu rapor felan aldık.ama ben doktordan geniş bi bilgi almadım sadece doğumda bile yırtılmaz bi zar yapısı dedi...
arkadşlar bilgisi olan var mı bu konu hakkında.daha karnem çıkmadı bi dr.ye gidemiorum.doğum nası olur?o zar hiç yırtılmaz mı...:1no2:

bildiğim kadarıyla normal doğumda esnek olan zar yırtılır canım...sen yinede istersen bi başka doktora daha görün...

zaten doğumda kızlık zarı doktor mudahalesiyle yırtılıyor...
bu konuda sizi doktorunuz aydınlatmakla yükümlüydü,acaba siz mi sormadınız?

esnek zarlar ilişkiyle bozulmuyor ama doğumda bozuluyor mutlaka canım başka bi doktora daha git için rahat değilse hem ayrıntılı bilgi almış olursun

doğumla yırtılır bence de ..

konunun üzerinden zaman geçmiş ama sonuçta evlisiniz yani, sar doğumda yırtılsa nolur yırtılmasa nolur.

Sevgili Ela kızlık zarı vajina girişini tamamen kapatmaz. Ortasında adet kanının ve vajinal salgıların dışrıya çıkmasını sağlayan bir delik bulunur. Bu deliğin şekli ve yapısı hymen türlerinin belirlenmesinde kullanılır. Ortasındaki deliğin çok geniş olduğu durumlarda zar duvarı iyice küçüleceği için cinsel birleşmeye izin veren ‘elastiki’ yapıdan söz edilebilir. Fakat bu yapıdaki zara çok çok nadir rastlanır. Sevgilerimle.

bi zar bu kadarmı önemli sizin için ..
esnke zarlar dogumla yırtılabilir olmazsa doktor tedavisi ..
ama sizin için önem,i ne anlamadım dogrusu

iyi de yırtılmasının sana ne yararı var anlamadım.
neden ısrarla yırtılsın diyorsun?
bırak dursun durduğu yerde ne zararı var sana?

3 senelik evliyim hala duruyo bi zararı yok alalım istersen dedi doktor aldırmadım sonuçta biçok mikroptan koruyucu bi görevi yokmu bunun evet o halde hala şanslıyım :)))))))) bence bırak kalsın doğumda kesiyolarmış

arkadaşlar benimde esnek olduğunu söyledi doktor ilk ilşkinde az bir kanaman mı oldu dedi gerçektende ilk ilişkide az bir kanama olmuştu ama o an ben zarın yırtılıp yırtılmadığını sormadım doktora yani esnek olan tüm bayanlarda ilk ilşkide kanama olsa bile yırtılmamış mı oluyor yani benimki yırtılmamış olabilir mi pek anlayamadım keşke sorsaymışım doktora? benim ,için okadar önemli değil ama doğumda falan sorun olur mu acaba ondan merak ettim..

Benimki ilişkiye girdikten 1 sene sonra yırtılmıştı :) o zamana kadar kızlık zarı aklıma bile gelmemişti.Yırtılınca tuhaf birşekilde üzülmüştüm :) Doğumda yırtılır arkadaşlar takmayın kafanıza..orda durmasının kimse için bir sakıncası yok neticede :))

Kimsenin çentikli kızlık zarı yokmuydu yaaa :))) Evlenenlere soruyorum doktorum çok kanaman olmaz dedi olucakmı acaba :D

illa yırtılmasını istiyorsan jinekolog kesik atarak yırtar ama normal doğumda yırtılıyor diye biliyorum.

Kızlar evli olanlalara sormak istiyorum.. biz genç kızlar kızlığın bozulmasının çok kolay olduğunu sanıyoruz.. yok düştüm yok kalktım.. Okadar kolay birşeymi bu kızlığın bozulması? bozulduğunda hissediyormusunuz? yanma filan oluyormu bi miktar

3 senelik evliyim hala duruyo valla ilk başlarda ilişkide çok canım yanıyodu sonra esnedi herhalde o kadar kötü olmuyo yani bünyeye göre ben evlendiğimden beri jinokolojik muayenelerimide olurum hep ama o muayenelerde bile yıpranmadı yani anlicanız doğumla gidermiş benimki

Benim sormak istediğim o değildi :) Bize çok şeyler anltıyolar aman kızım düzgün otur.. Aman kızım hoplama zıplama.. Yani evli bi bayandan kızlığın nasıl gittiğini öğrenmek istiyorum. Mutlaka acı hissediliyor değilmi? Yani birşey olduğunda bunu anlarız.

beynine balyoz yemiş gibi oluyosun yani benim o balyozu yememe rağmen duruyo öle hissedilmeyen bişi diil şekerim

Normal doğumda yırtılmayan zarmı olurmuş.

Bence sizin doktor yeniden okusun tıp fakültesini.:delphin:

Back