merhaba kızlar bi sorunum var szlerle paylaşmak istedim haziranda düğünüm var biraz şüphem olduğu için kızlık zarı muayenesi olmuştum ve esnek yapıda olduğunu öğrendm sizce neyapmalıyım bn açıkcası bunu nişanlıma söyleyemem izah edemem hiç bu konu hakkında konuşmadık ama düğün günü illaki kanama olmasını beklerler( açıkcası işlem yaptrma tarafındayım ilerde sorunlar yaşamamak için bunu göze aldım aranızda esnek zara sahip olupta işlem yaptıran varmı vehatta esnek zar yüzünden herahngi bi sorun yaşayan paylaşırsanız sevinirimm (
haklısın ama bn çok kafama takan biriyimve bunuda halyle kafama taktım gece gündüz kara kara düşünüyorum hiç bu konular hakında konuşamıyoruz nişanlım sorun etmese bile ailesi belki bilmycek sorun edecek o kanı beklycek onları düşünüyorum ne yapıcam bilemiyorumNiye durduk yere böyle birşey yapacaksın ki bu çok normal birşey.Bu kadar anormal gösterilmesin artık bu konuda.Sen konuşamıyorsun danışmanlıklar var evlilik öncesi oraya gidin onlar anlatır.
haklısın ama bn çok kafama takan biriyimve bunuda halyle kafama taktım gece gündüz kara kara düşünüyorum hiç bu konular hakında konuşamıyoruz nişanlım sorun etmese bile ailesi belki bilmycek sorun edecek o kanı beklycek onları düşünüyorum ne yapıcam bilemiyorum
of bu olaya bu kadar kafayı takıp bozanlar hala var.arkadaşım o dediğin şey tabiki önemli ama sen o insanla bir ömür geçireceksin senden böle kötü bir şüphe duyacağını düşünüyorsan evlenme bence.evlendikten sonra beraber tabiki doktora gidersiniz bir hal çaresi bulunur amabekarken neden bu kızlar oralarıyla kafalarınnı bozuyorlar anlamışta değilim.
ailesi nereden bilecek?hala böyle aileler var mı görmek isteyen...
arkadaşım sakın düşünme böyle bir seyı sana yazık günah değil mi boşyere acı cekeceksın
ne kadar zamandır nisanlısınz hic konuşmamanıza sasırdım evlilik öncesi bunlardan bahsedemıyorsan bir jinekoloğa gitsin görüşsün öğrensin
hem merak etme sadece kan gelme meselesi değil bu..kan gelmese de anlaşılır başka seylerden
Durup dururken değil ama doktora bir sebebten gitsen ve muayene ettiginde syledigini desen bence suphe duyacak bir durum yok hem suphe duysa ne olacak kan sadece kaniti degildir kizligin bunu ogrenmesi baska durumlara dikkat etmesi gerek
ama o zamana kadar siz birseyler yasarsanız doktor nasıl yardımcı olabilr ki ?
açıkçası bi erkek olarak bunları bilmesi lazm bilgi cağındayz her türlü bilgi bir tık ötede...ya da araştırmasını sağlayacak sekilde teşvik et onu..kendi okusun görsün
bir defa lütfen hiçbir arkadaşımızı yargılamayalım.
aile yapısını, nişanlısının kendisinden beklentilerini, yaşadığı-yetiştiği kültürü bilemeyiz.
tasvip etmesek de o kültürün gereği olan rolü oynaması gerektiğini de kabul etmeliyiz. kimseyi kendi değer yargılarımıza göre değerlendirmemek gerekir.
öncelikle kızlık zarının esnek olduğundan yüzde yüz eminsek bilmemiz gereken bir şey var. esnek kızlık zarı penis yoluyla bozulmaz. bozulması için cerahi müdahale ya da doğum gerekir.
nişanlınız ile neyi nasıl konuşursunuz sizden beklentilere göre görüşürsünüz ancak bu gerçeği bir şekilde kendisine şüphe uyandırmadan aktarmalısınız. deneyim ve bilgisi yoksa sorun olabilir.
bunun da bazı yolları vardır...
özel hastane doktoru değil özel muayenesi var ve işlem yapan doktor muşo doktor özel hastane doktoru mu ve işlemi kendisi mi yapıcak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?